Lägenheter i Istanbul

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

15

Lägenheter i Istanbul

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

The Galata Tower 11 Lägenheter
Galata Bridge 9 Lägenheter
Taksim Square 2 Lägenheter
Hagia Sophia 1 Lägenhet
Blue Mosque 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Istanbul, Turkiet har fått betyget 4.1 av 5 och betyget grundas på 12 kommentarer. Boka din lägenhet från 53US$/natt.

Lägenheter i Istanbul – Billigt boende för semestern

Istanbul består av gamla gränder som löper förbi lokala hantverksbutiker fyllda till bristningsgränsen med små prylar och kulturella souvenirer, snirklar sig längs med matstånd där utsökta smaker hänger i luften, väver sig runt stånd med färgglada textilier, förbi ormtjusare och in i den Stora Bazaaren. Här ligger högvis av iögonfallande kryddor på fallfärdiga bord, detaljrika lyktor lyser i taket och turkiskt te hälls från vackra kannor. Idag balanserar Istanbul det gamla och det nya. Å ena sidan finns det uråldriga moskéer, historisk arkitektur och sekelgamla traditioner som spiller ut på gatorna. Å andra sidan har vi en uppsjö av internationella restauranger, designerledda barer och ett ungdomligt nattliv som får staden att komma till liv efter mörkrets inbrott. Dyk ner i historien och njut av det moderna livet från en av våra lägenheter i Istanbul. Bläddra bland vårt utbud av billigt boende för semestern som tillhandahåller en perfekt bas för att utforska staden.

De Två Kontinenternas Stad – Saker att Göra i Istanbul

Vi har lägenheter runt om i hela Istanbul och många kan hittas nära dessa stora attraktioner.

Lägenheter i Istanbul – Semesterlägenheter i Istanbul

Utforska det Lokala Livet Genom Marknaderna i Istanbul

Istanbul är berömd för sin Stora Basar som är fullproppad med hantverksbutiker, textildesigners, lokala konstnärer och matstånd. Detta är dock inte den enda platsen där du kan få smaka på Istanbuls marknadsscen. Staden har faktiskt gott om andra marknader, varav många erbjuder en mer avslappnad upplevelse än den något hetsiga Stora Basaren.

Vi har Fatihmarknaden som ligger i Istanbuls historiska center och som breder ut sig på 24 gator och säljer allt du kan tänka dig – från lokala frukter och grönsaker till hushållsartiklar och kläder. Sedan har vi Yesilkoymarknaden som anordnas på onsdagar och är känd för sina högklassiga miljöer. Här kan du vandra bland stånd som är packade till bristningsgränsen med kvalitetsprodukter som presenteras på attraktiva sätt. Även Besiktassmarknaden är en mindre variant. På lördagar slår den upp dörrarna för besökare som är ute efter textilier, smycken, skor och väskor. Avslutningsvis så har vi Kadikoy som ligger på den asiatiska sidan av Bosporen. På denna marknad med 4,000 stånd kan du botanisera bland och köpa i stor sett allt du kan tänka dig.

Våra lägenheter i Istanbul ligger utspridda över hela staden och många ligger nära dessa traditionella marknader.

Semesterlägenheter i Istanbul

Ottomansk arkitektur dekorerar Istanbuls stadssilhuett med sina ikoniska former samtidigt som basarer myllrar med arv och tradition. Bland allt detta erbjuder utbudet av semesterlägenheter i Istanbul en storslagen variation av vandrarhem och andra ställen att bo på. Längs de vindlande gatorna i Sultanahmet slår livliga vandrarhem upp dörrarna för kultursökande besökare och ligger bara ett fåtal steg från ett härligt utbud av barer, butiker och marknader. Samtidigt tornar imponerande, palatsliknande hotell upp sig över stadens berömda landmärken och erbjuder ett fönster till Istanbuls kungliga förflutna. Längs lokala gator erbjuder lägenheter en tillflyktsort för besökare som är på jakt efter historia och att verkligen få känna sig som en del av den turkiska vardagen.

Navigera de Två Kontinenterna - Att ta sig Till Stadskärnan

Istanbul har två flygplatser: Atatürk Airport som ligger närmast stadskärnan och hittas på den europeiska sidan, och Sabiha Gokcen Airport som ligger lite längre bort på den asiatiska sidan av Bosporen. Båda flygplatserna har goda transportmöjligheter till stadskärnan med flygbussar utanför terminalerna för passagerare och det finns även möjlighet att hoppa in i en taxi. Det sistnämnda blir dock lite dyrare från Sabiha Gokcen Airport beroende på var du ska bo.

Från Atatürk Airport kan du även använda kollektivtrafik för att ta dig till stadskärnan. Det är något mindre pålitligt än att ta flygbussen eller en taxi, men avsevärt billigare. Du kommer dessutom få uppleva lite av Istanbuls lokala liv på vägen.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra