Lägenheter i Amsterdam

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

46

Lägenheter i Amsterdam

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Van Gogh Museum 3 Lägenheter
Anne Frank House 3 Lägenheter
Rijksmuseum 3 Lägenheter
Dam Square 3 Lägenheter
Vondelpark 2 Lägenheter
De Wallen 1 Lägenhet
Leidseplein 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Amsterdam, Nederländerna har fått betyget 4.3 av 5 och betyget grundas på 322 kommentarer. Boka din lägenhet från 91US$/natt.

Lägenheter i Amsterdam – Centrala Boutique-studios

Amsterdam är en mysig stad med snirklande gator, höga, smala hus och gulliga broar som dyker upp över de många kanalerna, Att strosa genom marknaderna, förbi de designerledda kaféerna och boutique-affärerna är som att ta ett steg tillbaka till en värld av kullerstensgator och vänliga ansikten runt varje hörn. Det finns en uppsjö av konst och design runtom i staden också, men många gallerier, ateljéer och museer som visar upp Amsterdams kreativa atmosfär. Passa in i lokalbefolkningen genom att hyra en cykel och susa fram jämte spårvagnar, över böjda broar och in i labyrinten av häftiga och roliga gator. Efteråt kan du absorbera den intima atmosfären i en av våra lägenheter i Amsterdam, där du kan bo i en budgetvåning eller boutique-uthyrning under semestern och vara i händelsernas centrum.

Lägenheter i Amsterdam - Semesterlägenheter i Amsterdam

De Bästa Områdena i Amsterdam

Precis som de flesta stora städer så består Amsterdam av en samling områden, och alla har sina egna personligheter och fördelar. Vi har 9-Straatjes som är ett litet område i stadens mitt med massor av smågator kantade av roliga butiker och kaféer. Centrum ligger i ett liknande område och är stadens troligen mest aktiva plats. Här finns en uppsjö av museer, livliga barer och högkvalitativa butiker som är mycket populära bland turister och lokalbor. Sedan har vi De Pijp, som liknar 9-Straatjes utseendemässigt men har mycket färre turister. Det är här du hittar massor av marknader och lokala, självständiga butiker. Jordaan är ett av de mest älskade områdena i staden och är hem till unga, kreativa förmågor, lovande barer och gatukonst. NDSM-Werf liknar Jordaan i den mån att det är väldigt kreativt och kallas hem av många konstnärer, musiker och studenter. Sedan har vi Oud-Zuid, som är den rikare delen av staden som vänder sig till dem med dyra smaker och lyxiga behov.

Vilket område som än lockar dig så har vi det perfekta urvalet av lägenheter i Amsterdam för dig.

Öl och Cyklar – Saker att göra i Amsterdam

Vårt utbud av lägenheter i Amsterdam hittas runtom i hela staden, och vi har många i och runt dessa populära områden.

Semesterlägenheter i Amsterdam

Boendena i Amsterdam är precis lika mångsidiga som staden själv. Från vandrarhem i gamla hus vid kanalen och mysiga B&B:s som sprudlar av kultur och holländsk new age-design, till storslagna hotell undangömda längs med vindlande gator – utbudet av semesterlägenheter i Amsterdam täcker alla möjliga situationer. Utöver prisvärda lyxhotell och historiska gästhus som svämmar över av den gamla stadens charm finns det gott om billiga lägenheter utspridda vid alla de större attraktionerna, vilket ger besökare den perfekta chansen att utforska staden som en lokalbo.

Att Anlända till och Ta sig Runt i Amsterdam

Amsterdams flygplats Schipol är väldigt nära stadskärnan och det är därför väldigt enkelt att ta sig dit med ett flertal olika alternativ. Det enklaste sättet är att hoppa på tåget, vilket tar runt 20 minuter. Alternativt så finns det ett urval av bussar utanför terminalerna som kör direkt till diverse delar av stadskärnan. Annars finns det en hektisk taxikö vid flygplatsen där du kan ta en snabb och billig taxi till din destination.

Många besökare anländer även till Amsterdam från grannländer med den gränsöverskridande tågtjänsten som täcker denna del av Europa.

Amsterdam har ett allsidigt utbud av kollektivtrafik som inkluderar spårvagnstjänster som går genom hela staden, ett flertal bussar samt ett omfattande tågnätverk som går till de yttre delarna av staden och närliggande småstäder. Tack vare kanalerna så finns det även ett flertal vattenbaserade transportalternativ, men det bästa sättet att ta sig runt på är med cykel – en storfavorit bland lokalborna.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra