Lägenheter i Barcelona

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

217

Lägenheter i Barcelona

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Fira de Barcelona 20 Lägenheter
Palau Sant Jordi 18 Lägenheter
Las Ramblas 11 Lägenheter
Camp Nou 10 Lägenheter
Casa Batlló 9 Lägenheter
Platja del Bogatell 8 Lägenheter
Sagrada Familia 7 Lägenheter
Plaza Real 4 Lägenheter
Parque Güell 2 Lägenheter
La Boqueria 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Barcelona, Spanien har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 935 kommentarer. Boka din lägenhet från 58US$/natt.

Lägenheter i Barcelona – Den bästa typen av boende

Barcelona är en sagoboksstad där berättelsen är sammanflätad av ett rikt kulturarv, en levande konstscen, utsökta inneställen för matälskare och självklart de storslagna, arkitektoniska mästerverken från Antoni Gaudi. Runtom i hela staden finns små fickor av egendomliga underverk, lockande historia och rustika, pittoreska scener som alla erbjuder något annorlunda för besökare - oavsett om det rör sig om tapas-baren El Born, de myllrande gränderna i det Gotiska kvarteret eller de färgglada gatuföreställningarna på La Rambla. Vi har ett enormt utbud av lägenheter i Barcelona, från stora våningar med havsutsikt till mindre korttidsboenden. Vi täcker alla behov för den perfekta semestern, oavsett om du letar efter boutique-lägenheter i hjärtat av det Gotiska Kvarteret eller billiga enrummare i det trendiga distriktet El Born. Bläddra bland vårt urval av boenden för att hitta den bästa platsen att bo på för din resa.

Häftig Arkitektur och Klassisk Kultur - Saker att göra i Barcelona

Only Apartments har i Barcelona ett stort urval av billiga, lyxiga och mysiga lägenheter runtom i hela staden och nära områdena som listas ovan.

Lägenheter i Barcelona - Semesterlägenheter i Barcelona

Anländ och Utforska – Hur man tar sig runt i Barcelona

El Prats Flygplats ligger 12km sydväst om Barcelona och har ett flertal olika transportalternativ för att ta sig till stadens centrum. Du kan ta bussarna A1 eller A2 från flygplatsen till Plaza España och Plaza Cataluña. Du kan hoppa in i en av de många taxibilarna utanför flygplatsen, vilka tar ungefär 10 till 15 minuter att nå stadens centrum. Du kan även välja det designerade tåget som avgår från flygplatsen till Barcelona Sants Station varje halvtimme. Därifrån finns det goda förbindelser till andra delar av staden via det utbredda och enkla tunnelbanesystemet.

Du kan även ta dig till Barcelona från andra spanska och franska städer via de omfattande, pålitliga och gränsöverskridande tågtjänsterna. De flesta rutterna tar slut vid Barcelona Sants, varifrån du sedan kan ta dig till andra delar av staden via tunnelbana, buss eller taxi.

Att ta sig runt i Barcelona är lätt som en plätt. Det finns ett stort nätverk av tunnelbanestationer utspridda i staden som sammankopplar alla populära platser. Alternativt så finns det ett flertal buss- och spårvagnstjänster som går längsmed Diagonal och till andra delar av staden, så väl som effektiva tågnätverk.

Only – Var en Lokalbo i Barcelona

Spendera en eftermiddag i Parc de la Ciutadella med att promenera i dess grönska och stanna för en picknick på vägen. Efteråt kan du utforska det gamla fiskedistriktet Barceloneta med dess autentiska atmosfär och stora urval av fisk- och skaldjursrestauranger, och uppleva det lovande området Poble Nou med sitt eklektiska urval av designerkaffeer som är populära bland trendiga lokalbor och unga barcelonare. Nattetid kan du dra in på de myllrande vägarna i det Gotiska Kvarteret och El Born, och njuta av ett lokalt glas cava eller två i en av de många rustika cavabarerna. Vi tillhandahåller lägenheter för korttidshyrande vid dessa områden.

Semesterlägenheter i Barcelona

Från mysiga gästhus som ligger undangömda längs med smala gränder i det gotiska kvarteret till opulenta hotell vid hamnen – utbudet av semesterlägenheter i Barcelona är precis lika fascinerande som själva staden. Oavsett om du är ute efter att hyra under kort tid mitt i allt livet och rörelsen, haffa ett lyxigt semesterboende nära stranden eller få historiska upplevelser i en av stadens äldre delar, så har Barcelona vad du behöver. Precis som dess levande mat-, kultur- och konstscener så ligger boendealternativen i framkant när det kommer till design, service och stil.

Sola och Sussa – Stick till Stranden i Barcelona

Barcelona är något av en avvikelse eftersom den är en av de enda huvudstäderna i Europa som kan skryta med en underbar strandremsa bredvid de hetaste, kulturella platserna. Det är en perfekt plats att njuta av den spanska solen, smutta på en mojito eller två och titta på solnedgången under en söndagseftermiddag tillsammans med goda vänner och god mat.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra