Lägenheter i Belgrad

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

55

Lägenheter i Belgrad

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Iglesia de San Marcos 14 Lägenheter
Plaza de la República 12 Lägenheter
Teatro Nacional 11 Lägenheter
Templo de San Sava 9 Lägenheter
Zeleni Venac 3 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Belgrad, Serbien har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 83 kommentarer. Boka din lägenhet från 24US$/natt.

Lägenheter i Belgrad - Prisvärd logi

Belgrad är en stad med ett tragiskt förflutet, vars ärr är invävda in stadens gator. Det är ett grått nav med en själfull karaktär, men allt är verkligen inte jämmer och elände. I själva verket har Belgrad genomgått en rad stora förändringar under de senaste åren, vilket utvecklat staden till ett kulturellt och trendigt nav i Östeuropa. Belägen längs floden Donau ståtar den med ett eklektiskt utbud av sevärdheter och attraktioner. I dess hjärta finner du Kalemegdancitadellet omgivet av gågator kantade av exklusiva barer och restauranger. Längre in, kommer du att märka ett överflöd av museer och gallerier sida vid sida med gammal ottomansk arkitektur och ett myller av moderna byggnader. Belgrad är numera en av de mest händelserika städerna i Europa och du kan uppleva allt den har att erbjuda från vårt stora utbud av logi i staden, med både prisvärda lägenheter och boutiqueboende i de centrala delarna.

Fästningar och en fascinerande historia – Se och göra i Belgrad

Bläddra igenom vårt utbud av lägenheter Belgrad och hitta det perfekta läget att bo på i händelsernas centrum.

Lägenheter i Belgrad – Semesterlägenheter i Belgrad

Upplev Belgrad som en invånare

Belgrad har många attraktioner som turister flockas till, men det är också en mycket anspråkslös stad med en vänlig, lokal känsla. Upplev staden från dess invånares perspektiv genom att strosa runt bland överflödet av marknader – både utomhus och inomhus – och frossa i utbudet av färsk frukt och grönsaker såväl som handgjorda souvenirer. För att utforska staden som en verklig invånare, hyr en cykel och ta dig mellan de största attraktionerna, gå vilse i smala gränder, och njut av allt från ett annat perspektiv. De områden som omger floden Sava är perfekta för cykling, och det finns ett antal broar som korsar floden med spektakulär utsikt över staden. Det finns också en ny cykelled runt sjön Ada, som erbjuder fantastiska naturupplevelser i urban miljö.

Tack vare vårt utbud av lägenheter i Belgrad kan du uppleva livet som en invånare i staden.

Semesterlägenheter i Belgrad

Semesterlägenheter i Belgrad är lika lovande som staden själv. Serbiens huvudstad är en livlig plats för älskare av fest och kultur, och har blivit alltmer populär under de senaste åren. Dess hotell lever upp till utbudet av moderna gallerier och utgör ett lyxigt men billigt alternativ, och det finns även gott om högklassiga vandrarhem som anammar stadens ungdomliga energi. Utöver detta finns det gott om lägenheter och semesterenrummare som hyrs ut och ger besökare chansen att utforska staden från en lokalbos perspektiv.

Att vistas i Belgrad – Ta sig till och runt i staden

Belgrads internationella flygplats, Nikola Tesla-flygplatsen, är belägen 20 km utanför centrum, ca 30 minuter med bil eller 45 minuter med buss. Det finns flera olika sätt att ta sig från flygplatsen in till hjärtat av staden, varav en del är mer kostnadseffektiva än andra.

Det finns minibussar som regelbundet kör mellan flygplatsen, centralstationen och stadens centrum. En tur med detta färdmedel ger dig en bra visuell introduktion till staden och är ett av de billigaste sätten att ta sig in till centrum. Alternativt kan du ta en taxi utanför terminalerna för en snabb resa till din destination. Du kan även ta dig till staden landvägen med tåg från omgivande länder.

Att ta sig runt i Belgrad är väldigt smidigt det också tack vare stadens välplanerade kollektivtrafik. Det finns ett stort antal busslinjer med täta avgångar som tar dig mellan alla stora attraktioner, samt nattbussar som säkert tar dig tillbaka till ditt boende efter att du njutit av nattlivet i staden. Genom att skaffa ett BusPlus kort sparar du både tid och pengar om du planerar att använda kollektivtrafiken ofta, men i de flesta fall går det precis lika bra att ta sig fram till fots. Många av de stora sevärdheterna ligger inom gångavstånd från varandra, vilket ger dig chansen att i sakta mak utforska allt som staden har att erbjuda.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra