Lägenheter i Berlin

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

46

Lägenheter i Berlin

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

O2 World 8 Lägenheter
Fernsehturm 3 Lägenheter
Museumsinsel 2 Lägenheter
Checkpoint Charlie 1 Lägenhet
Potsdamer Platz 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Berlin, Tyskland har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 1086 kommentarer. Boka din lägenhet från 73US$/natt.

Lägenheter i Berlin – Bästa Uthyrningarna för Semestern

Berlin är en grovhuggen, tätortsstad med en livlig konst- och kulturscen som är fylld med en eklektisk blandning av kommunistisk och modern arkitektur. Turister flockas till staden för dess överflöd av roliga designerledda barer, kaféer och restauranger, så väl som för dess historiska monument, unika konstgallerier och färgglada nattliv. Det finns något för alla i Berlin, oavsett om du vill gräva ner dig i stadens tumultartade historia, se konstverk i rörelse på East Side Gallery eller helt enkelt släppa loss och ha roligt. Vad du än hoppas upptäcka så har vi det perfekta urvalet av rymliga våningar, korttidsuthyrningar och boutique-lägenheter, så du behöver inte oroa dig över att hitta en perfekt plats att bo på. Bläddra i vårt urval av lägenheter i Berlin för att hitta det bästa boendet för din resa.

Saker att göra i Berlin

Tveka inte att använda vår webbsida för att hitta lägenheter i Berlin i just det område du vill bo i.

Lägenheter i Berlin - Semesterlägenheter I Berlin

Att Anlända i Berlin

Flygplatsen Schonefeld i Berlin är det huvudsakliga nav som betjänar staden. Den ligger i utkanterna av Berlin är väl sammankopplad med stadskärnan. Först har vi Schonefelds tågstation som har snabba direktlänkar till Berlin så väl som dess omkringliggande områden, och det finns även den lokala S-Bahn regelbundna bussar från flygplatsen in till stan. Det finns även ett Expresståg från flygplatsen som kör mellan flygplatsen och Berlin-Charlottenberg var 30:e minut. Vidare så finns det en välanvänd taxikö precis utanför terminalen.

En ny, större flygplats, Airport Berlin Brandenburg, håller för tillfället på att byggas och kommer ta över som det huvudsakliga ankomstnavet för staden när den är redo.

Besökare kan även anlända till Berlin via tåg från grannländer på de effektiva. snabba och gränsöverskridande tågtjänsterna.

Att ta sig Runt i Berlin

Berlin har ett stort och effektivt nätverk av kollektivtrafikssystem som består av tåg, bussar och ett nätverk av tunnelbanerutter. S-Bahn, stadens tågnätverk, är pålitligt, snabbt och kopplar samman Berlins mer avlägsna platser med stadskärnan och andra delar av Tyskland. Tunnelbanesystemet är ett av de bästa i Europa och sammankopplar alla större sevärdheter genom en serie av rutter och linjer.

Only – Var en Lokalbo i Berlin

Berlin har ett flertal gömda pärlor som ofta missas av turister, inklusive dess livliga marknader. Ta dig till Markthalle 9 i Kreuzberg där man varje vecka anordnar en jordbruksmarknad, eller titta genom stånden i Weltrestaurant Markthalle och ta en schnitzel och en öl. Staden har även ett livligt lanskap för lovande mikrobryggerier, så smakprova några av de lokala butikerna i Eschenbraeu eller ett av de många nya bryggerierna. Om du är ute efter att utforska innerstadskonsten så kan du ta dig till vackra och mystiska Spreepark, som är en gammal och oanvänd nöjespark, fylld med roliga sevärdheter och färgglad konst. Kolla in våra lägenheter i Berlin och få ut mest för dina pengar.

Semesterlägenheter i Berlin

Bland stadens många kulturfästningar och oändliga antal historiska monument erbjuder utbudet av semesterlägenheter i Berlin en modern inblick i det lokala livet. Med sitt modiga nattliv finns det gott om stilrena vandrarhem som vänder sig till en yngre publik, såväl som prisvärda boutiquehotell som flankerar alla de större attraktionerna. Vilken typ av resa du än planerar finns det ett boende som passar din smak, oavsett om du föredrar ett femstjärnigt hotell i stadskärnan, ett lokalt vandrarhem med livligt allrum eller en hyrd lägenhet som ger dig enkel åtkomst till alla attraktioner.

Dansa natten lång – Nattliv i Berlin

Berlin är välkänd för sitt utomordentliga nattliv. Det är inte ovanligt för berlinbor att gå ut på fredag kväll för några drinkar och inte komma tillbaka fören söndag eftermiddag. Lyckligtvis så finns det massor av ställen du kan delta i, eller åtminstone betrakta, de nattliga scenerna. Det komplexa nätverket av innergårdar och gränder i Hackesche Hofe är en perfekt plats att ta några drinkar på i en intim miljö. Du har även grannskapet Kollwitz som är känt för sin samling av livliga kaféer, restauranger och barer.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra