Lägenheter i Bryssel

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

12

Lägenheter i Bryssel

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Lägenheter i Bryssel - Prisvärt Semesterboende

Belgiens huvudstad är en mångsidig metropol som ståtar med en excentrisk, historisk scen vilande axel mot axel med dess nutida byråkratiska berättelser. På ytan är det affärsmässigt och modernt, med kvarter av lägenheter från kommunisteran blandat med nyare byggnader med glasfasad eller enklare arkitektur. Men om du gräver lite djupare finner du en mångkulturell stad med en sprudlande rik personlighet, ett stort utbud av majestätisk jugendarkitektur och en medeltida historia som kan konkurrera med vilken annan europeisk stad som helst. Grand Place, ett pittoreskt torg i stadens centrum bjuder på enhetliga fasader, utarbetade museer och ett livligt kafé- och barutbud, medan det dagliga livet består av en uppsjö av hektiska gator, klassisk kultur och en medföljande atmosfär som är verkligt unik. Kom under huden på staden i en av våra lägenheter i Bryssel, med alltifrån exklusiva cityvåningar till funktionella lägenheter med mycket överkomliga hyror.

Märkliga Statyer och ett Myller av Museer – Se och göra i Bryssel

Hyr en av våra lägenheter i Bryssel för att utforska alla dessa landmärken och fler därtill. Lägenheterna är utspridda över hela staden.

Ovanliga sevärdheter i staden

Bryssel kan mycket väl kännetecknas som ett affärscentrum, men det har också en humoristisk, lekfull sida. Vid sidan av stela betongbyggnader och de till synes oändliga raderna av kontorsbyggnader, kan du hitta några sevärdheter som injicerar en skvätt humor i staden. Ett bra exempel är skulpturen med katten på cykeln skapad av Alan Sechas, som flamboyant sitter utanför Galeries Royales St Hubert och erbjuder ett utmärkt fototillfälle för turister.

Sedan har vi stadens besatthet av urinerande statyer, inklusive den världsberömda Manneken Pis – Bryssels ikon. Håll ögonen öppna när du vandrar runt, särskilt om du springer på en fontän eftersom du med stor sannolikhet kommer finna en bronsstaty som strilar dess vatten.

Om kissande statyer och märkliga katter inte är din grej, så kanske stadens kärlek till tecknad seriekonst får dig att le. Runtom i hela Bryssel finns det hundratals butiker som säljer serietidningar och mindre trycksaker, samt enorma muralmålningar som föreställer scener från Tintins äventyr.

Upptäck alla dessa ovanliga sevärdheter och mer därtill medan du bor i en av våra lägenheter i Bryssel. Urvalet sträcker sig över hela staden.

Lägenheter i Bryssel – Semesterlägenheter i Bryssel

Semesterlägenheter i Bryssel

Bryssels blandning av industriell charm och art nouveau-arkitektur reflekteras i dess boenden och visar dig nya sidor vid varje besök. Breda boulevarder kantas med storslagna hotell som bjuder på utsmyckade fasader och billiga lyxlägenheter kan hittas runt varje hörn. Rymliga vandrarhem ger dig dessutom ett mycket prisvärt sätt att uppleva staden på. Semesterlägenheter i Bryssel hittas främst i historiska byggnader som sprudlar av gamla historier, men det finns även gott om new age-design utspridd i staden, som reflekterar Bryssels sofistikerade och moderna personlighet.

Bästa sättet att ta sig runt i Bryssel

Bryssel är extremt lätt att förflytta sig i med ett väl integrerat buss-, tunnelbane- och spårvagnsnät med turer från tidig morgon till långt in på natten. Alla de stora sevärdheterna nås enkelt via dessa trafikslag, och du kan även utforska sevärdheter längre bort genom att ta någon av långdistanslinjerna. Att resa med spårvagn är kanske det mest autentiska sättet att se staden då du glider fram längs de historiska gatorna medan omvärlden susar förbi, men samtliga av stadens transportmetoder är bra sätt att ta sig runt på. Under rusningstid är det bäst att hoppa på tunnelbanan om du behöver ta dig någonstans snabbt, men var medveten om att alla transportslag vid denna tid är välfyllda av invånare på väg till och från sina jobb. För att underlätta ditt resande kan du köpa ett resekort som du kan använda på både spårvagnar, bussar och tunnelbana, vilket gör det enkelt för dig om du ändrar dina resplaner i sista minuten.

Utöver de vanliga transportformerna, är Bryssel också unikt med vägar enbart avsedda för rollerblades. Under sommarmånaderna efter klockan 19 är dessutom många gator avstängda för trafik för att ge extra utrymme åt dessa hängivna rollerbladesåkare.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra