Lägenheter i Budapest

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

124

Lägenheter i Budapest

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Budapest Opera House 27 Lägenheter
St Stephen's Basilica 11 Lägenheter
Parliament 4 Lägenheter
Chain Bridge 3 Lägenheter
Fisherman's Bastion 3 Lägenheter
Heroes Square 2 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Budapest, Ungern har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 1983 kommentarer. Boka din lägenhet från 34US$/natt.

Lägenheter i Budapest – Budgetuthyrningar för Semestern

Budapest kombinerar en berusande blandning av modern kultur och rik, detaljerad historia. Den ligger på endera sida om Danubefloden och består av gamla sagoslott, fantastiskt detaljerade kyrkor med kupoler, och gator fyllda med roliga kaféer, unika barer och intima konstgallerier. Parlamentsbyggnaden sträcker ut sig vid flodens strand och erbjuder ett bra exempel på stadens arkitektoniska underverk, samtidigt som Kedjebron tillhandahåller en bekant inramning till denna sagostad. Under senare år så har Budapest blivit otroligt populär för sin innerstadskänsla och skapandet av trendiga ruinbarer och designerledda ställen. Få en kulturell inblick i en av Östeuropas mest storslagna städer genom att boka en av våra lägenheter i Budapest. För varje gränd och gata har vi det perfekta stället att bo på, oavsett om du är ute efter en billig, central studiolägenhet, en boutique-uthyrning i stadens hjärta eller en budgetvåning i stadens utkanter.

Gamla Bastioner och Termiska Bad – Saker att göra i Budapest

Vill du befinna dig i händelsernas centrum? Vi har en gott utbud av lägenheter i Budapest som ligger inom gångavstånd till alla de främsta attraktionerna.

Lägenheter i Budapest - Semesterlägenheter i Budapest

Semesterlägenheter i Budapest

De två sidorna av Budapest reflekteras i stadens boenden. På ena sidan finns det en rad historiska byggnader som har gjorts om till högklassiga hotell som erbjuder en inblick i den opulenta livsstilen i Budapests förflutna. Sedan har vi mer lekfulla, designerledda semesterlägenheter i Budapest, vilka inkluderar boutiqueboenden som visar upp stadens ungdomliga energi, pyttesmå gästhus som ger en vink åt uråldriga traditioner samt billiga lägenheter som möjliggör för besökare att gräva djupare i den livliga kulturen i Budapest och upptäcka allt som staden har att erbjuda i sin egen takt.

Ruinbarernas Uppkomst

En ny trend har startat i Budapest under de senaste åren och har fört med sig ett helt nytt, kulturellt landskap till staden. Ruinbarer är en ny typ av inneställen där unga, kreativa personer samlas. De sju distrikten på Pest-sidan av Danube är fyllda med gamla lagerlokaler och tomma lägenhetsbyggnader som har gjorts om till heta inrättningar med sin egna råa charm, dekorerade med en färgglad blandning av designstilar. Detta var en gång i tiden ett framstående judiskt kvarter av staden, men har nu omvandlats till en plats för uteliv, oavsett om du är ute efter att prova lokala ölsorter, träffa intressanta människor eller lyssna på livlig musik.

Ruinbarerna används av både lokalbor och turister och är ett utmärkt sätt att utforska stadens livsstil på. För att få ut det mesta av att leva som en lokalbo så ska du se till att bo i en av våra budgetlägenheter i Budapest.

Det Bästa Sättet att Anlända till Budapest

Budapest Ferenc Liszt Internationella Flygplats ligger 16km från stadskärnan och har goda förbindelser via en flygbuss, det lokala tågnätverket eller en allmän buss som kör till den närliggande tunnelbanestationen där du kan hoppa på en direktlinje till stadens kärna. Det finns även ett antal taxiköer precis utanför terminalbyggnaden.

Besökare kan även anlända till Budapest via tåg tack vare den effektiva, gränsöverskridande tågtjänsten som betjänar alla större städer i Östeuropa. För det mesta så kommer besökare som anländer från andra länder hamna på den huvudsakliga Tågstationen Keleti. Vidare så betyder dess position vid Danube att Budapest är en populär plats för personer på kryssning, med skepp och färjor som avgår från närliggande städer så som Wien och Belgrad.

Cyklar och Bussar – Att ta sig Runt i Budapest

Att ta sig runt i Budapest är lätt som en plätt tack vare dess utbyggda och väl sammankopplade buss- och spårvagnstjänster. Det finns ett flertal hållplatser runtom i staden som betjänar alla de mest populära platserna, så väl som sevärdheter och attraktioner längre bort. Utöver transport ovan jord så har Budapest även ett väldigt billigt och effektivt tunnelbanesystem som har ett flertal rutter och linjer som sträcker sig över hela staden.

Det bästa sättet att ta sig runt i Budapest är dock på fot eller cykel. Det finns ett flertal platser där man hyr ut cyklar, och det är ett väldigt rofyllt sätt att se allt vad staden har att erbjuda.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra