Lägenheter i Buenos Aires

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

16

Lägenheter i Buenos Aires

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Buenos Aires, Argentina har fått betyget 4.3 av 5 och betyget grundas på 128 kommentarer. Boka din lägenhet från 36US$/natt.

Lägenheter i Buenos Aires – Budgetvänligt boende

Buenos Aires har en europeisk känsla med utsmyckade fasader och en rik historia, men allt är genomsyrat av en passionerad, latinsk twist. De livliga avenyerna bubblar av färgglada sevärdheter, vänliga ansikten och en eklektisk blandning av gammalt och nytt, och det finns en verklig känsla av livfullhet som dansar förbi små lokala kaféer, trendiga restauranger och gatustånd med läckra dofter. Det är inte konstigt att staden där tango föddes har en optimistisk, sorglös rytm sammanvävd med intensiv latinsk livsstil. Utöver detta har även en modernare scen börjat blomstra på senare år, vilket fört med sig ett hedonistiskt nattliv, massor av exklusiv shopping, och en experimentell blandning av mat från hela världen. Upplev den livliga atmosfären med en av våra lägenheter i Buenos Aires. Vi har ett stort urval av både överkomliga lägenheter och boutiqueboenden för alla tillfällen.

Lägenheter i Buenos Aires – Semesterlägenheter i Buenos Aires

Den perfekta dagen i Buenos Aires

Börja dagen med att besöka en av de många utomhusloppmarknader som peppar staden. Vid dessa kulturella, livliga evenemang finner du ett fint urval av hemgjort hantverk samt färska frukter och grönsaker att mumsa på under resten av dagen. Glöm inte bort att få i dig en smakrik frukost vid något av matstånden.

Därefter bär det av till parken för att fördriva några timmar i goda vänners lag och läppja på mate, en bitter tedryck som är populär bland lokalbefolkningen. Prova El Rosedal-parken eller Bosques de Palermo, som båda har många gröna ytor perfekta för avkoppling. Om ni känner för det kan ni ta med valfritt musikinstrument för att lägga till en gnutta kreativitet till upplevelsen alternativt, om detta inte är möjligt, samlas runt några av de lokala gatumusikanterna och insupa den vibrerande atmosfären.

När du har spenderat tillräckligt med tid till att slappa i parken, är det dags för ett besök vid några av de musikscener som finns utspridda längs stadens gator. Konserter är en stor del av det lokala livet i Buenos Aires och du kan hitta ett band som spelar i så gott som vartenda gathörn. Du kan sätta dig i en bar eller på ett avslappnat kafé för att avnjuta några låtar alternativt styra kosan mot en av stadens stora nattklubbar som gästas av DJs från hela världen.

Avsluta dagen i någon av våra lägenheter i Buenos Aires, där du kan få dig en välbehövlig vila innan du startar en ny dag.

Kyrkogårdar och konserthus – Se och göra i Buenos Aires

Många av våra lägenheter i Buenos Aires har utsikt mot dessa populära attraktioner, vilket ger dig ett perfekt läge att bo på om du vill hinna se så mycket som möjligt av staden.

Semesterlägenheter i Buenos Aires

Längs de kulturella gatorna i Buenos Aires finns det platser att bo på som erbjuder en inblick i stadens livsstil. Lyxiga hotell erbjuder billigt boende längs med rustika gator och gamla gotiska byggnader huserar stilrena lägenheter som ger dig utsikt över stadssilhuetten. Semesterlägenheter i Buenos Aires är extremt prisvärda, och komfortabla vandrarhem och semesterenrummare ligger inom gångavstånd till de största attraktionerna. De ligger heller aldrig långt ifrån utsökta, autentiska restauranger eller livliga barer.

Buenos Aires är bara en bussresa från flygplatsen

Buenos Aires-Ezeiza flygplats ligger inte långt från stadens centrum och det finns flera färdsätt du kan använda för att ta dig in till stan. För det första kan du ta flygbussen som regelbundet går från flygplatsen till den centrala busstationen, varifrån du förmodligen behöver ta tunnelbanan eller en taxi till din slutdestination. Alternativt kan du för en mycket billig penning hoppa på stadsbussen till Monte Grande järnvägsstation eller Plaza de Mayo från flygplatsen. Om kollektivtrafik inte är för dig kan du ta en taxi eller hyra en bil på flygplatsen - bara att fråga vid informationsdisken.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra