Lägenheter i Bukarest

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

65

Lägenheter i Bukarest

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Bukarest, Rumänien har fått betyget 4.1 av 5 och betyget grundas på 81 kommentarer. Boka din lägenhet från 29US$/natt.

Lägenheter i Bukarest - Billigt boende

Bukarest är en dynamisk stad som verkligen har levt upp under de senaste åren. Den erbjuder en energisk vibe som flödar bland byggnader från kommunismens era och gråaktiga gator, men den är också avslappnad och ganska fridfull jämfört med andra europeiska huvudstäder. Längs myllret av gator hittar du en eklektisk samling av välvda ortodoxa kyrkor, moderna höga lägenhetshus och stora byggnader i jugendstil. I Gamla Stan ringlar de smala gatorna runt trendiga kaféer, exklusiva matställen och vibrerande barer, medan du på andra ställen kan promenera genom stora grönområden späckade med välskötta trädgårdar, vackra fontäner och undangömda kaféer. Idag är Bukarest en funkig stad som sprudlar av kreativitet och stil, och ett oändligt utbud av moderna bekvämligheter poppar upp runt varje hörn. Utforska allt som denna mångfasetterade stad har att erbjuda genom vårt utbud av lägenheter i Bukarest. Vare sig du letar efter en billig lägenhet eller ett boutiqueboende har vi det perfekta stället för dig.

Fantastiska Museer och Storslagna Kyrkor – Se och göra i Bukarest

Våra lägenheter i Bukarest är belägna i närheten alla dessa sevärdheter, vilket ger dig enkel tillgång till stadens hjärta och själ.

Små Museer i Bukarest

Bukarest har ett överflöd av museer, som uppvisar allt från lokal samtidskonst till militär utrustning och historia. Även om det finns några större museer, det finns också många mindre, inte fullt så kända institutioner perfekta för dig som verkligen vill komma under huden på staden. Du finner bland annat Muzeul de Arta Frederic Storck, som en gång i tiden var bostad till Storck och hans familj. Här kan du avnjuta en lång rad rumänska skulpturer, inklusive imponerande marmorstatyer och helkaklade ornament.

Den äldsta museet i Bukarest, Muzeul Theodor Aman, är kanske en av de mindre kända kulturella institutionerna. Här kan du vandra bland möbler och kuriosa skapade av Aman själv. Reseälskare måste uppleva Muzeul Hartilor si Cartii Vechi, ett museum med gamla kartor och böcker. Här finner du en fascinerande samling av historiska glober, målningar och kartor. Det är det största kartografimuseet i hela Europa.

Finn dig själv i historiens centrum i en av våra lägenheter i Bukarest, många belägna nära museerna i staden.

Lägenheter i Bukarest – Semesterlägenheter i Bukarest

De Trendigaste Kvarteren i Bukarest

Stadsdelen Piata Romana är en stark favorit bland både lokalbefolkningen och turisterna, belägen nära stadens centrum. Området erbjuder en trendig inblick i det moderna hjärtat av Bukarest med en uppsjö av exklusiva boutiquer, som säljer allt från märkeskläder till moderna möbler.

Det är ett enormt kreativt område med ett stort antal högklassiga kaféer, barer samt restauranger, och många erbjuder riktigt spännande och experimentella menyer. Dess överflöd av unga invånare ger en levande, fräsch atmosfär, och de många breda boulevarderna kantas av imponerande bostadshus och ikoniska byggnader. Kolla in Garajul Ciclop, ett graffitigalleri som även fungerar som cykelaffär, de mysiga bokhandelskaféerna och det stora utbudet av fina restauranger.

Semesterlägenheter i Bukarest

Rumäniens huvudstad är ett pulserande nav av kultur och en av Europas mest lovande destinationer. Längs med de livliga gatorna ligger autentiska restauranger sida vid sida med lyxhotell som visar upp stadens new age-design. Andra semesterlägenheter i Bukarest inkluderar billiga våningar som blickar ut över breda boulevarder och kullerstensgator i stadens gamla kvarter såväl som roliga vandrarhem och pensionat som ligger vid de stora attraktionerna. Det finns gott om stilrena turistlägenheter också, och dessa tillhandahåller ett självständigt alternativ till de stora hotellen och gästhusen i staden.

Ta dig till Bukarest

Bukarest Otopeni flygplats ligger inte långt från centrum av staden, vilket betyder att det går snabbt och enkelt för dig att ta dig till händelsernas centrum. Antingen kan du ta någon av de reguljära bussarna som går mellan flygplatsen och centrum, eller välja en billig och avkopplande taxiresa. Var dock beredd på att få förhandla om taxikostnaden med chauffören och du bör alltid se till att ni kommer överens om ett pris innan du hoppar in i bilen.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra