Lägenheter i Córdoba

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

10

Lägenheter i Córdoba

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Córdoba, Spanien har fått betyget 4.3 av 5 och betyget grundas på 88 kommentarer. Boka din lägenhet från 58US$/natt.

Lägenheter i Cordoba – Billiga Boutiqueboenden

Beläget i den bedårande, vitkalkade regionen Andalusien, är Cordoba – ett paradis för mat- och kulturälskare. Med en labyrint av gamla bodegor, imponerande arkitektur och ett enormt utbud av läckra restauranger, är denna medeltida stad en symbol för spansk stil. Vid dess hjärta hittar du Mezquita, som är en majestätisk välvd bastion av islamisk kultur som reser sig vid de intrikata gatorna i Gamla Stan. Därifrån kan du vandra in de judiska kvarteren och njuta av en god kopp kaffe på något av de pittoreska torgen, hoppa in på fascinerande museer eller koppla av med en drink i handen på någon av de många mysiga barerna. Cordobas mångkulturella karaktär bjuder på en ny sida av staden runt vartenda hörn. Utforska det traditionella sättet att leva i en av våra lägenheter i Cordoba – boutiquevåningar längs de slingrande gatorna i Gamla Stan.

Ett Kalejdoskop av Kultur – Se och göra i Cordoba

Vi har ett stort antal lägenheter i Cordoba utspridda runt dessa viktiga landmärken för att du enkelt ska kunna ta del av allt som staden har att erbjuda.

Lägenheter i Cordoba – Semesterlägenheter i Cordoba

Det lokala livet i labyrintlika Cordoba

Cordoba är en av de mest välbesökta städerna i södra Spanien tack vare sitt fascinerande utbud av kultur och sin livliga, passionerade personlighet. Längs gatorna finner du hundratals turister promenerande förbi skyhöga moriska byggnader och moskéer med kupoltak, men det finns många sätt du kan smälta in bland lokalbefolkningen.

Till att börja med äter lokalbefolkningen i Cordoba sent. Riktigt, riktigt sent. De främsta restaurangerna är fyllda med turister fram till kl. 22 eller 23, och först efter det, när turisterna har dragit sig tillbaka till sina hotell och lägenheter, går lokalbefolkningen ut för att få sig en bit mat. Välj ut någon restaurang när det närmar sig midnatt och du kommer att få se en uppsjö av aktiviteter - familjer som avnjuter lokala rätter, vänner skrattande över en öl eller två, och även äldre invånare som utbyter det senaste skvallret.

På dagen kan du utforska det lokala livet längs de slingrande gatorna i Gamla Stan. Undvik de hektiska torgen och kolla istället in lokalbefolkningens uteplatser. Uteplatsen är en stor del av Cordobas kultur och det finns även en årlig tävling där den vackraste och mest välskötta koras. Det bästa är att den gästvänliga lokalbefolkningen även öppnar upp sina uteplatser för allmänheten, erbjuder en skuggig, lugn plats och lär dig massor om de rika och invanda traditionerna i staden.

Lev som en lokalinvånare i en av våra inspirerande lägenheter i Cordoba.

Semesterlägenheter i Cordoba

De gamla vindlande gatorna i Cordoba är fyllda med charmerande gästhus med anor från svunna tider. Jämte imponerande moriska byggnader ligger gulliga hotell som sprudlar av blomsterbuketter och mysiga gårdsplaner medan livliga vandrarhem tillför en ungdomlig atmosfär till staden. Utbudet av semesterlägenheter i Cordoba inkluderar även högklassiga hotell som är fyllda med både lyxig stil och rötter från ett svunnet Spanien. Samtidigt ger billiga och centrala lägenheter en lokal upplevelse bland stadens alla attraktioner. Boendena här är prisvärda och erbjuder ett annat perspektiv på de kulturella traditioner som finns i denna vackra spanska stad.

Ta dig runt i Cordoba - Häst och vagn och Natursköna bussturer

Cordoba har ingen internationell flygplats, men du kan enkelt nå staden från Madrid med buss eller tåg. Det snabbaste alternativet är höghastighetståget som förbinder de två städerna, men bussen är billigare och mer naturskön.

När du är framme i staden är det mycket lätt att orientera sig. Det bästa sättet att ta sig runt är till fots, en metod som innebär att du får se all fantastisk arkitektur och stadens alla sevärdheter samtidigt som du kan insupa den livliga atmosfären. Alternativt, om du vill vila benen, kan du hoppa på de lokala bussarna som tar dig mellan alla stora attraktioner samt till natursköna destinationer utanför staden. Ett tredje alternativ är att ta en taxi för att snabbt susa dig fram från en plats till nästa.

För att verkligen uppleva vintagestilen i Cordoba kan du ta en tur med häst och vagn, som tar dig genom Gamla Stan, klapprande över kullerstenarna, och ger dig en spektakulär utsikt över den otroliga arkitekturen. Det är inte billigt, men det är ett bra sätt att autentiskt utforska staden.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra