Lägenheter i Costa del Sol

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

1 744

Lägenheter i Costa del Sol

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Städer

Málaga 463 Lägenheter
Nerja 272 Lägenheter
Marbella 212 Lägenheter
Manilva 157 Lägenheter
Benalmádena 101 Lägenheter
Fuengirola 64 Lägenheter
Torremolinos 62 Lägenheter
Mijas 54 Lägenheter

Intressepunkter  

Playa Burriana 96 Lägenheter
Playa El Carabeo 87 Lägenheter
Playa El Chorrillo 64 Lägenheter
Playa de Calahonda 62 Lägenheter
Playa El Playazo 55 Lägenheter
Playa La Torrecilla 54 Lägenheter
Playa El Salón 48 Lägenheter
Playa La Caletilla 40 Lägenheter
Playa de La Malagueta 36 Lägenheter
Playa del Bilbil 30 Lägenheter
Playa de Santa Ana 29 Lägenheter

Lägenheter på Costa del Sol: Boende med magi och stil

Costa del Sol sträcker sig från provinsen Malaga till Cadiz, från La Línea de la Concepción till Nerja. Dess perfekta klimat förvandlade kustremsan till en mötesplats för kändisar på 50-talet, och Marbella blev den populäraste orten för jetsetliv med dess nattliv, kaféer, internationella restauranger, tapasbarer, exklusiv shopping och konstgallerier. Om du istället är den mer äventyrlige resenären kan du bege dig upp i den frodiga bergskedjan Costa del Sol Oriental eller till kullarna längs bergskedjan Litoral, varifrån fantastiska landskap och arkeologiska platser som Alcorrín och Fuengirola träder fram. Om du älskar att vara i naturen, långt borta från alla typer av fördomar är Benalmádena platsen för dig som letar efter de bästa stränderna. Om du vill njuta av allt regionen har att erbjuda vill vi bjuda in dig att kolla in en av våra lägenheter på Costa del Sol.

Städer och sevärdheter på Costa del Sol

Våra lägenheter på Costa del Sol är utspridda över alla ovan nämnda städer och orter.

Lägenheter på Costa del Sol – Semesterlägenheter på Costa del Sol

Hur man når Costa del Sol

Malaga-Costa del Sol flygplats ligger 8 kilometer från Malagas centrum, och en resa med buss tar cirka 15 minuter. Expresslinje A75 släpper av dig vid General Torrijo Plaza medan tåglinjen C-1 går till Malaga Centro Alameda. Från dessa knutpunkter kan du promenera eller ta en taxi till din slutdestination. Det finns även en taxistation i Terminal T3 som är väl skyltad. Vi rekommenderar att du begär kvitto eftersom detta är viktigt om du behöver lämna in någon typ av krav.

Att ta sig runt på Costa del Sol är lätt. Det finns ett effektivt nätverk av busslinjer som ger dig smidig åtkomst till turistattraktioner, liksom tåg som tar dig från Malaga till Torremolinos, Benalmádena och Fuengirola.

Semesterlägenheter på Costa del Sol

Vårt utbud av semesterlägenheter på Costa del Sol är mycket varierat med alltifrån vinds- och studioboenden längs slingrande gator med vitkalkade hus till eleganta lägenheter vid havet med fantastisk utsikt. Samtliga är utrustade med alla bekvämligheter du kan önska dig för en oförglömlig vistelse. Med en lägenhet kan du skräddarsy din vistelse för att uppfylla dina spännande planer under både dag och natt. Du kommer att ha nära till såväl barer som arkeologiska underverk som alla sätter sin speciella prägel på denna samling av städer och byar längs denna del av Medelhavskusten.

Prenumerera på våra erbjudanden