Lägenheter i Dubrovnik

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

38

Lägenheter i Dubrovnik

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Dubrovnik, Kroatien har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 70 kommentarer. Boka din lägenhet från 47US$/natt.

Lägenheter i Dubrovnik – Centrala Cityvåningar

Terrakottataken reser sig upp mot en bakgrund av närmast ofattbart blått vatten, medan jordfärgade gångvägar tar oss bakåt i tiden. Detta är Dubrovnik. Belägen i ett litet hörn av den kroatiska kusten är denna gamla fästningsstad en bastion av historia och kultur; ett perfekt vykort med natursköna vyer och ett landmärke av avkopplande livsstil. Det robusta Gamla Stan är ett virrvarr av släta marmorgator och imponerande barockarkitektur vid det ändlösa glittrande vattnet i Adriatiska havet. Du kan klättra upp och gå längs den gamla stadsmuren och förundras över den fascinerande vyn av rogivande hustak i kontrast till livliga gågator, eller ta linbanan upp längs sluttningen och känna dig som en kung på toppen av sitt rike. Det är omöjligt att inte bli förtrollad av Dubrovnik, med dess mysiga pizzerior, autentiska barer och iögonfallande byggnader. Kliv tillbaka i tiden med en av våra lägenheter i Dubrovnik. Välj bland ett urval av billiga lägenheter och boutiqueboenden för den perfekta platsen att bo på medan du utforskar stadens rika historia.

Semesterlägenheter i Dubrovnik

Den historiska kulissen i Dubrovnik gör det till en perfekt plats för semestern. Här finns gamla murar som omgärdar utsökta restauranger och roliga museer, och det Adriatiska Havet är hem åt en uppsjö av lummiga öar. När det kommer till semesterlägenheter i Dubrovnik är atmosfären precis lika pittoresk med dess ändlösa utbud av charmerande gästhus och boutiquehotell som ligger undangömda längs med vindlande gator samt ett stort urval av billiga lägenheter som bjuder på fantastisk utsikt. Stadens lilla storlek gör att allt ligger inom gångavstånd, vilket ger den en mysig känsla oavsett vilket boende du väljer.

Kulturell Kuriosa möter Lantlig Avkoppling – Se och göra i Dubrovnik

Vi har ett brett utbud av lägenheter i Dubrovnik belägna nära de stora sevärdheterna i staden så att du snabbt kan ta dig till händelsernas centrum.

Lägenheter i Dubrovnik – Semesterlägenheter i Dubrovnik

Öar i solen - Elafiti skärgård

Precis utanför Dubrovnik hittar du Elafitiöarna, en samling av paradisöar med palmkantade, pärlemorstränder, klarblått vatten och en lugn, avslappnad atmosfär som du bara kan hitta vid Adriatiska havet.

Det finns åtta öar i gruppen, men bara tre bebodda, och det är dessa tre som lockar flest besökare med sina byar i sluttningarna och gamla traditioner. Du kan enkelt ta dig till någon av Elafitiöarna från Dubrovniks hamn. Flera av dem är också synliga från stadens murar.

I ögruppen ingår Kolocep, även känd som Kalamota, vilken är den minsta av de bebodda öarna belägen endast ett stenkast från kusten i Dubrovnik. Som närmaste ö till fastlandet erbjuder den en bit av paradiset bara sekunder från livet och rörelsen i den gamla stadskärnan.

Därefter har vi Lopud som är den populäraste ön i skärgården med hundratals besökare på väg till sina stränder varje dag. Här hittar du några av de bästa stränderna på denna del av kusten, med vida sandytor och varmt, grunt vatten.

Den sista bebodda Elafitiön är Sipan, eller The Golden Island, som är den största i gruppen och kanske den mest lyxiga. Med rader av imponerande herrgårdar som sticker upp ur det lummiga landskapet är det den perfekta platsen för en sofistikerad dagsutflykt.

Ta dig till hjärtat av Dubrovnik

Stradun må vara centrum av Dubrovnik och den mest trafikerade gatan, men det är längs de slingrande gränderna runt omkring som du upptäcker Dubrovniks verkliga personlighet. Kliv bort från den släta kalkstensboulevarden och styr in på de pittoreska gågatorna med deras myller av fascinerande hantverksbutiker, läckra familjepizzerior och mysiga barer undangömda från horderna av turister.

Lär känna Dubrovnik ur ett lokalt perspektiv med vårt sortiment av lägenheter i Dubrovnik, med allt från boutiquevåningar dolda från folkmassorna till budgetlägenheter inbäddade mitt i händelsernas centrum.

Ta dig från flygplatsen till centrum

Dubrovniks flygplats ligger inte långt från stadens centrum, men det är värt att komma ihåg att hela Gamla Stan är enbart för fotgängare, vilket innebär att om du ska bo där kommer du inte att kunna få transport hela vägen. Lyckligtvis är de centrala gågatorna ganska korta, så chansen är god att du inte kommer att behöva släpa på ditt bagage någon längre sträcka.

Att ta sig till Gamla Stan är enkelt, snabbt och billigt. Det finns en flygbuss som går från flygplatsen till Pile Gate vid den västra ingången till Gamla Stan. Bussar avgår varje kvart och erbjuder fantastisk utsikt över staden på vägen in. Alternativt finns det ett antal lokala busslinjer som du kan ta från flygplatsen till Gamla Stan. De gör en hel del stopp längs vägen, så de är kanske inte det bästa valet om du har bråttom. Slutligen kan du ta en taxi som antingen kommer att släppa av dig vid den västra eller östra ingången till Gamla Stan. Återigen, om du ska bo på någon av de mysiga gågatorna i Gamla Stan kommer du inte att kunna få skjuts ända fram dörren.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra