Lägenheter i Edinburgh

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

0

Lägenheter i Edinburgh

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Kontrollera att du har angett alla sökvillkor på rätt sätt

Lägenheter i Edinburgh – Prisvärt Boende

Edinburgh är en bastion av historia klädd med vackra fasader och otrolig arkitektur. Smala vägar löper ut från centrum av Gamla Stan till urbana byar som sprudlar av kultur och rustik charm, och det finns gott om skrymslen och vrår som bara väntar på att utforskas. Runt varje hörn finns det en ny vy att insupa, oavsett om det är en vintagebokhandel, ett utsirat kyrktorn eller ett slott på en kulle. Den naturliga skönheten i Edinburgh är lika otrolig, komplett med skyhöga flaskgröna kullar, rostfärgade klippor och det skimrande havet i fjärran. Det urgamla sceneriet går hand i hand med de fantastiska naturvyerna, som tillsammans skapar en stad som är otroligt mysig och kulturell. För den moderna resenären finns en samling av trendiga pubar, improviserade konserter, fester som pågår hela natten och en eklektisk blandning av högklassiga butiker. Kolla in en av våra lägenheter i Edinburgh och börja din utforskning av denna flerdimensionella stad.

Slott, closes och katedraler – Se och göra i Edinburgh

Med den fascinerande historien och de otroliga vyerna är Edinburgh den perfekta platsen att utforska. Våra lägenheter i Edinburgh kan hittas över hela staden, vilket ger dig goda möjligheter att avslöja dess många hemligheter och kuriosa.

Utforska den litterära sidan av Edinburgh

I tillägg till dess urgamla historia och fantastiska landskap är Edinburgh också känd för sin litterära historia. Dess landskap har inspirerat många poeter och författare under årens lopp, och det finns gott om monument tillägnade skrivkonsten.

Börja med att ta en kopp kaffe i Elephant House Café. Inte bara är de varma dryckerna några av de bästa i staden, det är också den plats där JK Rowling skrev de första Harry Potter-böckerna. Så slå dig ner vid ett bord, gör det bekvämt för dig bland de små utspridda elefantavbildningarna och insup inspirationen.

Det är svårt att gå någon längre sträcka i Edinburgh utan att stöta på en bokhandel. Staden är bokstavligen fylld med dem, vilket gör den till en dröm för litteraturälskare. Kolla in Old Town Bookshop, en av de bästa i staden, liksom Analogue Books och Word Power Books. Ta dig tid att bläddra bland de dammiga bokhyllorna och fördjupa dig i ett antal olika världar.

Om du vill gå i fotspåren av litterära genier, ta Dorothy Wordsworth tour runt staden. Wordsworth reste till Edinburgh med sin syster 1803 och skrev några fantastiska prosa om dess skönhet och unika atmosfär.

Som avslutning, bege dig till National Library of Scotland, som har en berusande samling av vintageböcker, kartor och brev. Här kan du bläddra igenom sällsynta handskrifter av bland andra Byron, Austen och Melville.

Dyk in i hjärtat av den litterära storheten från en av våra lägenheter i Edinburgh, som finns utspridda runt alla dessa oaser av ord.

Lägenheter i Edinburgh – Semesterlägenheter i Edinburgh

Semesterlägenheter i Edinburgh

Stadens rika historia och vackra arkitektur speglas i alla semesterlägenheter i Edinburgh, med ett antal äldre hotell, mysiga pensionat och pittoreska B&B’s undangömda längs slingrande gator. För att smälta in i stadens lyxigare sida finns det också en handfull högklassiga hotell och boutiquelägenheter.

Underlätta din väg till Edinburgh – Hur du tar dig dit

Edinburghs flygplats ligger bara 8 km från centrum av Skottlands huvudstad, och det finns ett antal sätt för att lätt ta dig in till staden.

Till att börja med finns en Premium Airlink Buss som avgår från flygplatsen varje 10:e minut mot Waverley Bridge i centrum av staden. Det finns ett par hållplatser i den västra delen av staden också om du ska bo i denna del.

Alternativt, om du föredrar det mer plånboksvänliga alternativet, kan du hoppa på den lokala bussen. Den tar lite längre tid än Airlink-bussen, men den reser till fler delar av staden och erbjuder dig chansen att se lite av Edinburgh medan du anländer.

Slutligen kan du också ta en taxi utanför terminalerna. Det finns gott om dem och priserna är rimligt prisvärda. Uppenbarligen är detta inte det billigaste alternativet, men om du föredrar snabbhet och bekvämlighet är detta det bästa sättet att resa.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra