Lägenheter i Florens

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

158

Lägenheter i Florens

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Florens, Italien har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 1680 kommentarer. Boka din lägenhet från 66US$/natt.

Lägenheter i Florens – Prisvärda Uthyrningar för Semestern

Florens har en speciell typ av romantisk charm som attraherar miljontals besökare varje år. Dess klassiska arkitektur i renässansstil och miljöer som tillhandahåller perfekta kulisser för en paus i en kulturell stad. Det är även ett himmelrike för konstälskare med sina samlingar av högkvalitativa museum som visar upp några av världens mest berömda verk från hela Jorden. Men det är inte bara konst som karaktäriserar Florens, det är även en stad som är dedikerat åt att skapa utsökta, italienska rätter med de mest uppfriskande vinerna, och dess snirklande gator tillhandahåller en intim upplevelse i en stor stad. För den perfekta platsen att bo på så kan du boka en av våra lägenheter i Florens. De ligger runtom i hela staden – från undangömda kullerstensgränder till breda boulevarder med utsikt över stadens större attraktioner. Vi har ett boutique-boende för korttidshyrning eller en mysig studiolägenhet för dig.

Mindre Kända Museer i Florens

Florens är utan tvekan en av Europas största utposter för konst, och kanske till och med en av världens. Den är full av berömda museer som visar upp fantastisk konst och skulpturer från några av världens mest kända namn. Men det finns även ett antal mindre kända museer som är väl värda ett besök. Bargellomuseet ligger i de gamla fängelsebarackerna och har en viktig samling av renässansskulpturer, medan Guccimuseet och Salvatore Ferragamomuseet måste besökas av modeälskare.

Vill du utforska Florens bortom de upptrampade stigarna? Boka en av våra billiga lägenheter i Florens för ett prisvärt och intimt sätt att lära känna staden.

Klassiska Katedraler och Skulpturer – Saker att göra i Florens

Om du är ute efter att bo i händelsernas centrum så har vi ett väldigt stort utbud av lägenheter i Florens som du kan välja bland.

Lägenheter i Florens - Semesterlägenheter i Florens

Hitta Florens – Att ta sig till Stadskärnan

Florens huvudsakliga flygplats heter Vespucci, men den är ett litet nav och används främst för inrikesflyg. De flesta besökarna anländer i Pisa vid flygplatsen Galileo Galilei som ligger 80 minuter från Florens och enkelt kan nås via ett direkttåg. Du kan även ta flyget från Bologna, där man huvudsakligen betjänar budgetflygbolag och länkar samman med Florens i södern via tåg. Besökare kan även anlända i Florens via det italienska järnvägsnätverket från Rom som bara ligger en och en halv timme bort, så väl som andra populära platser i Italien och grannländer via det gränsöverskridande tåget.

Att ta sig runt i Florens är enkelt tack vare de turistvänliga transportalternativ som inkluderar flera buss- och spårvagnstjänster som kör till alla större attraktioner, så väl som en pålitlig och effektiv tågtjänst som förbinder staden med närliggande småstäder och destinationer. Det bästa sättet att ta sig runt är dock på fot, eftersom alla större sevärdheter ligger i nära anslutning till varandra.

Semesterlägenheter i Florens

Den kulturella atmosfären i Florens sträcker sig även till dess boendealternativ och menyn av semesterlägenheter i Florens är full av historiska arv och stilren, italiensk flärd. Lyxhotell ligger utspridda längs med gatorna och erbjuder dig en inblick i det italienska lyxlivet medan flådiga vandrarhem och budgetboenden ger gästerna chansen att lära känna Florens på en lokal nivå. Alternativt finns det ett flertal billiga lägenheter utspridda runt om i staden, som ger dig enkel åtkomst till autentiska restauranger, världsberömda museer och utbredda piazzor.

Marknader och Hantverksbutiker – Ett Autentiskt Sätt att Utforska Florens

Florens är en populär destination bland turister, men det finns fortfarande sätt att göra din resa till en lokal upplevelse. Vandra genom de många öppna och övertäckta marknaderna som säljer ett urval av färska varor – skaffa lite ost, italienskt kött och en flaska vin och ta dig till närmsta park. Efteråt kan du strosa från Palazzo Pitti till Santo Spirito och ta en titt i de spännande hantverksbutikerna som du kan hitta på vägen - från textilbutiker till lokala ateljéer. Du kan även se på när vissa konstnärer arbetar. Ta sedan en smörgås med komage från de stånd som finns utspridda i staden – Florens autentiska smak!

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra