Lägenheter i Helsingfors

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

2

Lägenheter i Helsingfors

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Lägenheter i Helsingfors – Billiga semesteruthyrningar

Helsingfors är en grogrund för modern design och avslappnade livsstilar med iskalla vintrar och modern arkitektur som kulisser. Precis som resten av Skandinavien så är Helsingfors dynamisk, färgglad och extremt välkomnande. Lägg därtill en speciell typ av elegant stilfullhet som endast tycks vara möjlig i denna del av världen. Det är en vacker stad med dess rader av art nouveau-byggnader som står sida vid sida med futuristiska ritningar, de många museum som man kan kolla in, parker att slappna av i och eleganta kaféer att hålla sig varm i. Ha det mysigt i en av våra många lägenheter i Helsingfors – vi har det perfekta stället att bo på i denna trendiga stad, oavsett om du letar efter en prisvärd våning eller en boutique-studiolägenhet.

Stilfull Design Möter Traditionell Nouveau – Saker att göra i Helsingfors

Ta en titt i vår samling av lägenheter i Helsingfors, där du kan hitta ett utbud av boenden i alla dessa områden och flera.

Avslappnat Landskap och Galen Karaoke – Lokalt Liv

Utöver att vara en trendig och häftig plats så har Helsingfors även en extremt avslappnad sida, och älskar dessutom att ha roligt. Om du vill komma bort från folkmassorna vid de mest populära museerna så ska du bege dig till Kaivopuisto, som är en av de äldsta parkerna i hela staden. Här kan du ta det lugnt och slappna av i den fridfulla grönskan eller ta en promenad genom de färgglada omgivningarna. Det finns även ett antal restauranger utspridda på denna stora plats och till och med en nattklubb, vilket bevisar hur extremt populär den är bland lokalbor.

Helsingfors har även en strand. Visst, Hietaniemi kanske inte är den finaste stranden i världen, men den erbjuder en härlig tillflyktsort från den livliga staden. På sommaren kan den vara ganska välbesökt, men havet är varmt och tillhandahåller en uppfriskande badupplevelse, och på vintern så erbjuder det en fin bakgrund för en snabb promenad.

När mörkret faller så vaknar Helsingfors till liv – denna häftiga, skandinaviska stad vet hur man festar. Under senare år så har karaoke blivit en stor hit, och det finns massor av karaokebarer utspridda. För en helt unik upplevelser så kan du anlita en karaoketaxi som är utrustad med all behövlig karaokeutrustning, och åka runt i staden samtidigt som du sjunger dina favoritlåtar.

Oavsett om du är ute efter att utforska som en lokalbo eller ta dig till de större turistattraktionerna, så har vi ett väldigt bra utbud av lägenheter i Helsingfors för dig.

Lägenheter i Helsingfors – Semesterlägenheter i Helsingfors

Semesterlägenheter i Helsingfors

Stadens designerledda utseende kan tydligt ses i utbudet av semesterlägenheter i Helsingfors. Sofistikerad design, futuristisk arkitektur och högklassig service är vad som gäller i denna stad, och gäster bjuds in att ta del av det sofistikerade livet och att lära känna Helsingfors livliga personlighet på ett djupare plan. Från högklassiga boutiquehotell som sprudlar av moderna nyanser och vandrarhem som svämmar över av nordisk charm, till mysiga lägenheter och familjedrivna boenden – Helsingfors har den perfekta platsen att bo på för alla typer av resenärer.

Hur man Tar sig till Helsingfors (och Hur man Tar sig Runt)

Det finns ett antal sätt att ta sig från Helsingfors flygplats till stadskärnan på, inklusive en Finnair Stadsbuss som avgår från flygplatsterminalerna var 20:e minut och kör direkt till stadens centrum. Du kan även hoppa in i en av de många taxibilar som väntar vid flygplatsen – resan är snabb och relativt billig.

Helsingfors är enkelt att ta sig runt i, med ett stort utbud av kollektivtrafiksalternativ. Det finns effektiva och pålitliga buss- och spårvagnstjänster som kopplar samman de större attraktionerna, så väl som en billig och snabb tunnelbana som kör från ena sidan av staden till den andra. Det är även enkelt att utforska Helsingfors på fot eftersom de flesta av de bästa sevärdheterna ligger inom gångavstånd från varandra.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra