Lägenheter i Ibiza island

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

0

Lägenheter i Ibiza island

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Storlek
Sovrum

Kontrollera att du har angett alla sökvillkor på rätt sätt

Lägenheter på Ibiza: Soliga boenden

Lägenheter på Ibiza – Semesterlägenheter på Ibiza

Ibiza är en ö belägen i Medelhavet. Tillsammans med Mallorca, Menorca, Formentera och andra mindre öar utgör de ögruppen Balearerna. Dess oregelbundna landskap består av olika berg, där Sa Talaia i kommunen San José är det högsta på 475 meter – hit lockas vandringsentusiaster såväl som bergsklättrare. Klimatet utgörs av varma somrar och tempererade vintrar. Det vackra landskapet är världsberömt, liksom vikarna och stränder vars varma, öppna vatten är som en magnet för turister.

Några av de mest kända nattklubbarna är Pacha, Space, Amnesia, Es Paradis, Privilege Ibiza, Café del Mar och Ushuaia Ibiza. Gatumarknader, som Las Dalias och Es Cana, är populära tillställningar som drar många besökare. Det lokala köket är en annan av öns starka kort, med rätter baserade på lamm, gris och fisk. Ön har också fina lokala viner och andra typiska drycker som du kommer ha möjlighet att njuta av om du hyr en av våra charmiga lägenheter på Ibiza för en välbehövlig semester.

Semesterlägenheter på Ibiza

Utbudet av semesterlägenheter på Ibiza är brett och Only-apartments har de bästa erbjudandena för din vistelse. Vi har både lyxiga och mer försynta lägenheter som alla är möblerade och fullt utrustade. Lägenheterna är lämpliga för familjer, grupper av vänner eller par. För mindre sällskap erbjuder vi också utmärkta studioboenden. Våra lägenheter är belägna i hett eftertraktade områden på ön, så vi rekommenderar att du bokar långt i förväg.

Besöksmål på Ibiza

Våra lägenheter på Ibiza är utspridda runt alla dessa platser. De är de billigaste på marknaden och kommer med alla bekvämligheter du behöver samt en sofistikerad atmosfär – allt för att du ska kunna uppleva årets bästa ögonblick i stil.

Hur man tar sig till Ibiza

Flygplatsen på Ibiza ligger 7,5 kilometer från Ibiza stad. För att ta dig in till staden tar du busslinje 10. Resan kostar €3.50 och bussarna avgår var 30:e minut under lågsäsong och var 20:e minut under högsäsong.

Du kan också ta färja från Barcelona, Mallorca, Menorca, Formentera och Valencia till hamnen i Ibiza stad. Från Barcelona tar resan nästan åtta timmar, men det finns privata hytter samt fåtöljer med armstöd för god komfort.

Prenumerera på våra erbjudanden