Lägenheter i Kraków

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

13

Lägenheter i Kraków

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Kraków, Polen har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 142 kommentarer. Boka din lägenhet från 41US$/natt.

Lägenheter i Krakow – Det smarta boendevalet

Krakow är som en chokladask. Oberörd av ärren som Andra Världskriget lämnat på andra polska städer så är Krakow den turistiska "kronjuvelen" i Polen och den antika kungliga huvudstaden fram till 1596. Som ett av Unescos världsarv är staden perfekt för alla med en passion för historia och arkitektur. Gamla Stan är full av palats, kyrkor och gamla köpmanshus. Krakow inhyser utan tvekan det finaste torget i Europa, Rynek Glowny, som är det perfekta stället att tillbringa en eftermiddag på, samt Polens äldsta universitet - Jagellonska universitetet.

Oavsett om du letar lägenhet eller annat semesterboende i Krakow för kortare eller längre tid har vi det perfekta boendet för alla budgetar. Från centrala lägenheter med låga priser till lyxiga boutiqueboenden utanför Planty (stadsmuren). Generellt gäller att ju längre bort från turistiska Stare Miasto och Kazimierz du går desto mer lägenhet får du för dina pengar. Krakow är dock fortfarande en billig stad jämfört med andra europeiska städer, och en lägenhet i centrum ligger vanligen inom de flestas budget. Våra boendealternativ är perfekta för dig som vill utforska staden och omgivningarna för längre tid och vill ha vissa faciliteter, såsom eget kök, parkeringsplats, eller bara vill ha utrymme för att kunna njuta av lägenhetsliv och leva som en lokalbo.

Hey-now, slott & piroger – Vad är coolt i Krakow?

Only-apartments har ett brett utbud av lägenheter i Krakow med närhet till alla platser som nämns ovan.

Lägenheter i Krakow – Semesterlägenheter i Krakow

Ta dig till och runt i Krakow

Johannes Paulus II-flygplatsen ligger 11 km väster om Krakow och du tar dig enkelt in till staden med antingen taxi eller buss. De reguljära busslinjerna 208, 292 och 902 kör via flygplatsen från centrum och resan tar cirka 40 minuter.

Det finns också en flygbusslinje som kör direkt från flygplatsen (terminal 1 och 2) till centrum var 15:e minut.

Att ta sig runt i Krakow är relativt enkelt eftersom man kan gå till fots i hela staden, men om du känner behov av att ta det lugnt kan du hoppa på någon av de stadsbussar eller spårvagnar som trafikerar hela staden från norr till söder och öst till väst.

Upplev studenttiden på nytt – Roa dig billigt

Krakow är en av världens främsta studentstäder och även en stor värd för svensexor och möhippor. En sådan koncentration av festfirare på ett ställe i kombination med låga priser på alkohol har skapat en eklektisk nattlivscen. Men det är inte bara vodkashots och festande in på småtimmarna för hela slanten; Krakow är också fyllt av entusiaster av jazz och klassisk musik som umgås i avkopplande lounger i hjärtat av Gamla Stan och Kazimierz.

Semesterlägenheter i Krakow

Denna livliga polska stad är en fristad av kultur och tradition, och Krakows boenden går i samma anda. I utkanterna av staden finns det ett antal storslagna hotell med många lyxiga bekvämligheter, medan centralt belägna lägenheter och enrummare erbjuder dig ett utmärkt sätt att verkligen bli en del av stadens atmosfär. Vidare lägger ungdomliga vandrarhem fokus på stadens nya kultur, som bland annat består av ett fantastiskt nattliv och ett urval av designerkaféer, restauranger och butiker. Det finns gott om galet billiga semesterlägenheter i Krakow, vilket ger dig gott om alternativ för att få ut det mesta av din vistelse.

Med naturen inpå knuten – Krakows avundsvärda läge

Beläget längs floden Wisla och nära parken Krajobrazowy Dolinki Krakowskie så åtnjuter Krakow ett avundsvärt läge för dem som tycker om promenader i naturen. Staden är en utmärkt bas för att utforska ett av Europas vackraste naturlandskap och är en favorit bland äventyrsturister som älskar vandring, klippklättring och kajakpaddling. Det finns ett antal organiserade turer i parken samt utflykter längs floden och dagsutflykter till Tatrabergen som utgår från Krakow centrum.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra