Lägenheter i L'Escala

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

125 lägenheter hittades
sortera efter:
Pris
Avstånd till centrum
Storlek
Popularitet
Betyg
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i L'Escala, Spanien har fått betyget 4 av 5 och betyget grundas på 76 kommentarer. Boka din lägenhet från 69US$/natt.

Lägenheter i L'Escala – Budgetvänliga boenden

L'Escala ligger på den antika platsen för Empuries på Costa Brava. På ena sidan flankeras staden av den härliga Rosgolfen och på den andra av Cala Montgo. I tillägg till att kunna skryta med imponerande antika ruiner med tusenåriga anor erbjuder L'Escala också den perfekta platsen för att utforska konstscenen och matkulturen i denna region, med massor av läckra restauranger, udda konstgallerier och fina hantverksbutiker att upptäcka. Men mest av allt är L'Escala känt för sina orörda Medelhavstränder dit tusentals turister flockas varje år för att njuta av den spanska solen och frossa i ansjovis – områdets delikatess. Utöver det avkopplande strandlivet lockar också de många festivaler som äger rum här varje år; från imponerande parader till religiösa högtider och allt däremellan. För den ultimata upplevelsen vill vi bjuda in dig till att boka en av våra lägenheter i L'Escala. Vi har ett stort antal rymliga semesterbostäder utspridda över staden, vilka ger dig enkel tillgång till stränderna, konsten, kulturen och matscenen.

Stränder, marknader och antika ruiner – Se och göra i L'Escala

Från antika ruiner till otroligt vackra stränder – L'Escala har allt du kan önska dig från en solig destination. Våra lägenheter i L'Escala ger dig chansen att utforska allt detta och mer därtill från en bekväm och prisvärd bas.

De bästa stränderna i L'Escala

L'Escala är mest känd för sin samling av häpnadsväckande stränder, som var och en har sin egen personlighet och uppsättning av erbjudanden. Längs denna kuststräcka hittar du gömda vikar bakom karga klippor såväl som vidsträckta sandstränder som tycks fortsätta i alla oändlighet.

Cala Montgo är en fin sandstrand som är skyddad från hårda vindar tack vare sin buktliknande form. Vattnet är särskilt blått här medan de omgivande kullarna är frodiga och gröna – ett eldorado som samtidigt ligger bekvämt nära stadens centrum.

Calailla Mateua är en robust vik med en stenig strand. I tillägg till ovanliga klippformationer och en bakgrund av branta klippor är den här stranden perfekt för snorkling eller dykning tack vare dess samling av häftiga marina varelser.

Sedan har vi Riells Beach – en stadsstrand som är full med palmer och solstolar. Sanden här är bra och vattnet är grunt, vilket gör den perfekt för familjer med små barn. Du kan komma till denna strand från promenadstråket i L'Escala och det finns gott om möjligheter för förfriskningar längs den.

Port d'en Perris är en annan populär strand i L'Escala, känd för sin grovkorniga sand och sitt steniga landskap. Vattnet här är mycket klart och lugnt, vilket gör den till den perfekta platsen för ett svalkande dopp.

För något lite mer avskilt finns alltid Creu Cove – en av de många mysiga vikarna som pryder L'Escalas kust. Här kan du njuta av lugn och ro och vandra bland gulliga samlingar av fiskarstugor.

Lägenheter i L'Escala – Semesterlägenheter i L'Escala

Semesterlägenheter i L'Escala

Tack vare sitt eklektiska utbud av aktiviteter och landskap har L'Escala boendeformer för alla smaker. Om du föredrar maximal frihet på resan måste du kolla in vårt fantastiska utbud av semesterlägenheter i L’Escala – med alltifrån autentiska boenden i stadskärnan till strandnära studiolägenheter med balkonger som erbjuder en fantastisk utsikt över Medelhavet. Dessa alternativ ger dig möjligheten att skräddarsy din vistelse helt efter din egen smak och sätta dina egna tider. Vid sidan av stränderna finns också lyxiga, höga resorthotell med egna pooler och andra bekvämligheter. I staden finns mindre boutiquehotell som erbjuder en mer traditionell upplevelse av livet på Costa Brava, liksom charmiga pensionat som drivs av lokalbefolkningen. På andra håll finns ett par vandrarhem som vänder sig till budgetresenärer. Oavsett vilket boendealternativ du bestämmer dig för kommer du enkelt kunna upptäcka hemligheterna i L'Escala och ta del av allt staden har att erbjuda – från dess antika ruiner till förstklassig shopping och moderna restauranger.

Ta dig till L’Escala från flygplatsen

De två närmaste flygplatserna till L'Escala är Barcelona och Girona. Från Barcelona är det enklaste sättet att komma till staden genom att ta Costa Brava SARFA-bussen som färdas längs Costa Brava-kusten. Först tar du tåget från flygplatsen till Barcelonas centrala Sants station och sedan tunnelbanan till Nord busstation. Där hoppar du på Costa Brava-bussen.

Från Girona kan du ta tåget från centrala Girona till Flassa, där du sedan kan ta en taxi eller buss till L'Escala.

Alternativt kan du hyra en bil på någon av flygplatserna, vilket gör att du kan ta dig till L'Escala i din egen takt och utforska några av de dolda platserna längs Costa Brava på vägen. Det är också en bra idé att ha en bil under din vistelse så du kan utforska de antika ruinerna och andra attraktioner som gömmer sig i L'Escalas omgivande landskap.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra