Lägenheter på La Palma

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

48 lägenheter hittades

Lägenheter på La Palma – Budgetvänliga Semesterbostäder

La Palma är en av Kanarieöarna och känd som en grönare version av sina grannar. Landskapet i norr domineras av grönskande skogar medan den södra sidan av ön kännetecknas av vidsträckta ökenscener översållade med episka vulkaniska kratrar och ovanliga klippformationer. Faktum är att landskapet är så imponerande att hela ön har utsetts till ett UNESCO biosfärområde. Till skillnad från de andra Kanarieöarna är La Palma inte en stranddestination, vilket innebär att den drar till sig vandrare och naturälskare snarare än soldyrkare. Och mitt i alltihop ståtar dess gamla centralort med anor från 1500-talet med utsökt arkitektur och stora herrgårdar. La Palma är den perfekta platsen för naturälskare som är på jakt efter ett landskap som är helt annorlunda än dem vi är vana att se i resten av Europa. Från våra lägenheter på La Palma kan du upptäcka allt som erbjuds och mer därtill.

Semesterlägenheter på La Palma

Boendena på ön är lika unika som dess landskap. Först och främst finns det hundratals rymliga semesterlägenheter på La Palma utspridda över hela ön. Detta populära boendealternativ ger dig ett självständigt sätt att utforska allt som ön har att erbjuda i din egen takt och på dina egna villkor. I turistområdena finns det gott om höga hotell som tillgodoser familjens semester. I öns centralort är variationen större, med alltifrån boutiquehotell undangömda längs dess smala gränder och livliga vandrarhem som erbjuder ett budgetvänligt alternativ till hotell och pensionat som låter dig uppleva det gamla traditionella livet på ön. Oavsett vilket boendealternativ du väljer kommer du få en fantastisk vistelse med utmärkta möjligheter att upptäcka hemligheterna på La Palma, och lära känna dess fascinerande landskap.

4 fantastiska naturupplevelser på La Palma

La Palma är full av spektakulära scener, med allt från livliga badorter till märkliga klippformationer. Med våra lägenheter på La Palma får du chansen att upptäcka alla dessa fantastiska scener som är belägna precis utanför dörren.

Lägenheter på La Palma – Semesterlägenheter på La Palma

Kultur och Museer på La Palma

Utöver att erbjuda ett enastående naturlandskap är La Palma också hem till fascinerande historiearv och kultur, vilket är tydligt i dess utbud av museer runt ön. Oavsett vilken berättelse du är ute efter för att utforska finns det en institution som kommer att guida dig på vägen.

Museo de la Seda är en sidenfabrik som dokumenterar den traditionella sidentillverkningen från 1500-talet fram till idag. Ön är känd för sin sidenindustri som knappt har förändrats sedan dess början. Utöver att visa upp en lång rad av enastående sidenhantverk har det också interaktiva montrar som belyser tillverkningsprocessen och industrins historia.

Museo Casa Roja ligger inne i en iögonfallande röd herrgård och står värd för ett stort antal utställningar om broderi samt Corpus Christi (en festival där gatorna kommer till liv med intrikata blomstermattor). Även museets interiör är väl värd en tur tack vare sin vackra kejserliga trappa och fina klinkergolv.

Sedan finns Museo Insular som återfinnas i ett rustikt 1500-talskloster. Detta märkliga och underbara museum är inriktat på en rad unika utställningar; från Guancheskallar till uppstoppade fåglar och reptiler samt hundratals utsmyckade skal. Utöver detta finns det gallerier fyllda till brädden med spanska 1900-talsmålningar såväl som en mindre samling av samtida konst.

Om du är intresserad av sjöfart får du inte missa att kolla in Museo Naval, öns Marinmuseum, som är hem åt imponerande fartygsmodeller, dokument och havsrelaterade utställningar.

Våra lägenheter på La Palma är utspridda över hela ön, så vart du än väljer att bo kommer du inte ha långt till ett fascinerande museum.

Ta dig runt på La Palma

Att ta sig runt på La Palma är lätt tack vare öns effektiva kollektivtrafik. Även om det inte finns några tåg att hoppa på och av kan ön skryta med en otroligt pålitlig busstrafik som är billig och otroligt lätt att använda. Rutterna förbinder de flesta av de stora attraktionerna och erbjuder några otroliga vyer längs vägen.

Du kan också ta dig från en Kanarieö till en annan via båt. Det finns regelbunden färjetrafik hela dagen som förbinder La Palma med dess vackra grannar till mycket rimliga priser.

Ett av de bästa sätten att utforska ön är att hyra en bil på flygplatsen eller på något av öns hämtningsställen i turistområdena och centralorten. Att ha en egen form av transport innebär att du enkelt kan utforska de unika landskapen på La Palma i din egen takt och stanna i de minder byarna som bussarna inte kör in i.

Om du bara vill ta dig snabbt från en plats till någonstans i närheten kan du alltid ta en taxi. Kostnaden är i regel rimlig om du kommer överens om ett pris innan resan påbörjas.

Prenumerera på våra erbjudanden