Lägenheter i Lissabon

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

97

Lägenheter i Lissabon

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Rossio 9 Lägenheter
Praça do Comércio 8 Lägenheter
Castelo de São Jorge 6 Lägenheter
Torre de Belém 2 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Lissabon, Portugal har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 1363 kommentarer. Boka din lägenhet från 68US$/natt.

Lägenheter i Lissabon – Budgetvänliga Boenden

Lissabon består av ett flertal färgglada grannskap som alla tillför sin egna dos liv och personlighet till staden.. Att ta sig över gränsen för dessa områden är som att ta ett steg in i en annan värld helt och hållet, och det betyder att det finns något för varje resenär. Du har de rullande, smala gatorna i Alfama med sina väggar utsmyckade med azelejos. Du har den trendiga barscenen i Bairro Alto och kulturdistriktet Belem som kommer komplett med ett flertal museer och fantastisk arkitektur. Med så mycket att utforska så ska du se till att ta en titt på våra centrala lägenheter i Lissabon. Vi har ett bra urval av boutique-uthyrningar på Alfamas sluttningar, billiga studiolägenheter med fantastiska vyer över Tagusfloden och budgetvåningar utsprida i innerstaden. Försäkra att du får ut det mesta av din resangenom att boka det perfekta boendet.

Att Lära Känna Lissabons Grannskap

Lissabon består av ett flertal grannskap som alla erbjuder sina besökare något annorlunda. Du har den gamla bergsbyn Alfama som var den enda delen av staden som inte drabbades av jordbävningen på 1700-talet. Idag finns här en rad snirklande gator, roliga kuriosabutiker och intima restauranger. Sen har vi Baiza, affärsdistriktet med breda boulevarder och affärskvarter. Chiado, med sin stora samling luxuösa boutique-affärer, samt Bairro Alto, den hippa och trendiga delen av staden som är berömd för sitt barliv. Belem är det kulturella grannskapet och ligger en spårvagnsresa från stadskärnan och huserar en stor del av Lissabons museum. Sedan har vi Cacilhas som ligger direkt vid vattnet och är ett himmelrike för de som gillar fisk och skaldjur. Vilket grannskap du än vill bo i så ska du se till att välja en av våra boutique-lägenheter i Lissabon för att försäkra att din vistelse blir så bra som möjligt.

Fantastiska Kloster och Moderna Museer – Saker att göra i Lissabon

Vårt urval av lägenheter i Lissabon ligger utspridda i alla delar av staden och är nära alla dessa stora sevärdheter.

Lägenheter i Lissabon - Semesterlägenheter i Lissabon

Semesterlägenheter i Lissabon

Lissabons utbud av roliga kvarter reflekteras i stadens boendealternativ. I Barrio Alta finns det gott om vandrarhem med en ungdomlig atmosfär som är perfekta för festprissar, medan de vindlande gatorna i Alfama tillhandahåller pyttesmå gästhus som tar med sina gäster på en resa tillbaka i tiden. Oavsett om du väljer att bo i högklassiga hotell i innerstaden eller i tystare gästhus i kulturella Belem så är utbudet av semesterlägenheter i Lissabon en förlängning av stadens redan livliga personlighet. För den mer självständige resenären är semesterlägenheter det perfekta valet för att komma närmre Lissabons mest fascinerande sidor.

Landa i Lissabon – Att ta sig till Stadskärnan

Lissabons flygplats ligger endast 6km från stadskärnan och kan enkelt nås via ett flertal transportalternativ. Du kan ta en taxi utanför terminalbyggnaden. Åkturen tar bara några minuter och kostar knappt någonting. Det finns även ett urval av direktbussar som tar besökare från terminalerna till innerstadsområdena i Lissabon. Den enklaste och mest effektiva metoden är dock tunnelbanan som har en direktlinje från flygplatsen till stadens hjärta.

Besökare kan även anlända till Lissabon från grannstäder eller från Spanien via det gränsöverskridande tåget. Om du anländer på detta sätt så kommer du troligtvis hamna på Estação do Oriente, Lissabons huvudsakliga tågstation.

Att Navigera i Grannskapen – Kollektivtrafik i Lissabon

Lissabon har ett väldigt lättanvänt kollektivtrafiksystem som består av bussar, spårvagnar, tunnelbana och tåg. Spårvagnar är det mest autentiska sättet att ta sig runt staden, och det finns fortfarande en del gamla modeller i bruk i Alfama. För det mesta så kommer du dock åka i de mer moderna versionerna, speciellt om du ska till Belem. Spårvagnarna är utmärkta om du vill se lite mer av staden medan du reser från en attraktion till en annan, men tunnelbanan möjliggör för dig att snabbt ta dig från ena änden av staden till den andra.

Det finns även en billig och pålitlig tågtjänst som går längsmed Tagus stränder till närliggande havsbyar och den populära slottsstaden Sintra.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra