Lägenheter i London

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

5

Lägenheter i London

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Tower Bridge 1 Lägenhet
Tate Modern 1 Lägenhet

Lägenheter i London – Billigt Stadsboende

London kan vara den mest berömda och älskade staden i världen. Dess storstadsatmosfär är genomsyrad med ett konstant liv som studsar mellan de huvudsakliga attraktionerna, den fantastiska arkitekturen och det rika arvet. Det finns så många sidor av London, från lyxiga grannskap till populära innerstadsplatser och roliga gamla gator, och det känns som att ta ett steg tillbaka i tiden till en mer kunglig och romantisk epok. Lägg därtill fördelarna som den moderna stadens enorma variation bringar. För en perfekt plats att bo på i Englands huvudstad så ska du ta en titt i vårt stora utbud av lägenheter i London som ligger utspridda i staden. Dessa inkluderar billiga studiolägenheter med fantastiska vyer över stadssilhuetten, och boutique-uthyrningar som är inom gångavståd till de stora sevärdheterna.

Lägenheter i London - Semesterlägenheter i London

Londons Många Ansikten – De Främsta Grannskapen

London är en vävnad av olika grannskap som alla har sina egna distinkta personligheter och attraktioner att erbjuda. Området South Bank är en populär sträcka av London som breder ut sig bredvid Themsen från Westminster Bridge till London Bridge och är fylld med museum, gallerier och ett urval av teatrar. Längsmed flodstranden finns ett antal gatuartister och en eklektisk blandning av lokalbor som väljer att vistas i detta område. Sen har vi Covent Garden som är ett av de mest älskade områdena i London. Här kan du vandra genom ett roligt utbud av boutique-stånd och butiker och titta in i ett av de självständiga kaféer som serverar ett experimentellt utbud av muffins och kaffe. Detta område är även hem till det Kungliga Operahuset och är ett givet val för kvällsunderhållning.

Camden är ett mer grovhugget område med unga invånare som spenderar dagarna med att strosa runt de många gatumarknaderna och sitta utanför kaféer och absorbera den kreativa atmosfären. South Kensington är ytterligare ett populärt grannskap som har flera lyxiga radhus så väl som Exhibition Road, som är hem till några av stadens mest berömda gallerier och museer. Sen har vi Shoreditch som är ett lovande distrikt i London som är populärt bland de unga och trendiga. Det lägger stor vikt vid konst och är även hem till Curry Mile, som utsöndrar utsökta dofter och färger från Indien.

Vi har London-lägenheter i alla dessa områden och mer.

Semesterlägenheter i London

Denna kungliga stad erbjuder lika många alternativ när det kommer till boenden som den gör när det kommer till världsberömda attraktioner. Runt om på dess historiska gator finns det ett oändligt antal internationellt välrenommerade hotell med traditionell brittisk charm och galet höga servicenivåer. Det finns dock även gott om tillbakalutade vandrarhem och mysiga gästhus. I det enorma utbudet av semesterlägenheter i London finner du alla typer av boenden du kan tänka dig – från viktorianska hus i Chelsea och femstjärniga hotell i Kensington till stilrena vandrarhem i Shoreditch och billiga lägenheter i Covent Garden.

Tidsres Runt Themsen – Saker att göra i London

Hitta den perfekta platsen att bo på genom att titta igenom vårt stora utbud av lägenheter i London som ligger på alla de populära platserna som listas ovan.

Blommor och Volanger – Londons Bästa Marknader

London är ett himmelrike av marknader som säljer allt från blommor och second hand-kläder till prydnadssaker och exotisk mat. Camden Market är perfekt för de som älskar vintage-saker och består av rader av stånd som är fullpackade med roliga kläder och gamla småsaker. Columbia Road Flower Market är precis som namnet antyder en marknad med färgglada blommor, medan Borough Market är den perfekta platsen att titta in på får något att äta. Det övertäckta området bredvid London Bridge har massor av färska varor från hela världen, inklusive viltburgare och exotiska smoothies.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra