Lägenheter i Madrid

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

25

Lägenheter i Madrid

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Puerta del Sol 4 Lägenheter
Museo del Prado 2 Lägenheter
Plaza Mayor 2 Lägenheter
Plaza de España 2 Lägenheter
Torres Kio 1 Lägenhet
IFEMA 1 Lägenhet
Museo Reina Sofía 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Madrid, Spanien har fått betyget 4.5 av 5 och betyget grundas på 323 kommentarer. Boka din lägenhet från 78US$/natt.

Lägenheter i Madrid – Korttidsuthyrning för Semestern

Madrid är en stad med många ansikten. Det är en konstälskares dröm, med sina gigantiska samlingar av imponerande konst som visas upp i ett flertal museer och gallerior. Det är också en dröm för matälskaren, med ett upphetsande utbud av spanska noveaurestauranger och fusion-mat. Och sen har vi nattlivet. Madrid är välkänd för sina nattliga upptåg och huserar ett flertal superklubbar och hela gator fyllda med barer. Men det är dess atmosfär som gör Madrid så lockande, med sin livlighet och energi som pulserar i varenda centimeter. Vilken sida av staden du än väljer att utforska så kan du checka in i en av våra lägenheter i Madrid för att försäkra att din resa blir så bra som möjligt. För att se ett urval av boenden så kan du bläddra bland våra billiga studiolägenheter och intima boutique-våningar som ligger utspridda i staden – det finns något för alla.

Den Gyllene Triangeln – Saker att göra i Madrid

Vi har ett flertal budgetuthyrningar för semestern samt prisvärda lägenheter i Madrid som ligger i och runt Madrids huvudsakliga attraktioner.

Glöm Flamenco – Madrids Musikscen

Ja, Madrid är välkänd för sina flamencoframträdanden, men staden är även en utmärkt plats för andra genrer och musikstilar. Utmed de slingrande gatorna kommer du hitta otaliga undangömda barer under marknivå som tillhandahåller små och intima utrymmen för att njuta av ny musik och några drinkar. Speciellt jazz är populärt, och du kan alltid hitta riktigt bra band vid Café Central och Populart, medan den fristående musikscenen är stark på inrättningar så som Sala Sol och Sirocco. De stora superklubbarna, så som Pacha och Kapital, visar regelbundet upp lovande, spanska DJ:s och är alltid värda ett besök om du vill dansa natten lång. Många av Madrids lägenheter kan hittas i dessa områden, så välj just ditt perfekta ställe att bo på.

Lägenheter i Madrid - Semesterlägenheter i Madrid

Den Perfekta Utekvällen i Madrid

Utekvällar i Madrid startar vanligtvis runt 20:00 när vänner samlas för att dricka några glas vin, öl och äta lite tapas. Styr kosan mot området Cava Baja eller en av de smala gatorna i La Latina, som är fulla av intima barer. Runt klockan 22:00 är det dags för middag och att byta till något starkare dricka – beställ lite klassiska cocktails för att komma igång. Om du överväger att gå ut och klubba så ska du inte lämna baren innan tidigast 01:30, för det är då som klubbarna börjar fyllas. Lyckligtvis så är de öppna till 06:00, så du har gott om tid på dig att absorbera det hedonistiska nattlivet i Madrid.

Semesterlägenheter i Madrid

Att hitta semesterlägenheter i Madrid som passar din resestil är lätt som en plätt. Det finns så många alternativ att välja bland, oavsett vad din budget eller dina intressen är. Dess historiska kulisser utgör en perfekt bild av gamla hotell som levererar högkvalitativ, spansk service år efter år, medan den nystartade designerscenen i staden har lett till ett flertal boutiquehotell. Vidare finns det en rad unika lägenheter utspridda, vilka ger besökarna gott om tid att utforska staden och dess kultur, mat och nattliv.

Att Kartlägga Madrid – Att Komma Dit och Ta sig Runt

Madrids huvudsakliga flygplats är Barajas och ligger 12km från stadskärnan. Det finns ett flertal transportalternativ för att ta sig till staden, inklusive en effektiv och billig tunnelbana som betjänar hela staden. Det finns även ett antal bussar som kör direkt från flygplatsen till stadskärnan samt ett pålitligt tågsystem som gör detsamma. Det är även rätt billigt att ta en taxi utanför terminalerna eftersom flygplatsen ligger så nära stadskärnan.

Att ta sig runt Madrid är också relativt enkelt tack vare det omfattande tunnelbanesystemet som kopplar samman alla huvudsakliga attraktioner och mer, samt busstjänsterna som erbjuder dig att se staden ovan jord samtidigt som du tar dig till nästa mål.

Populära Stadsdelar

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra