Lägenheter i Málaga

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

44

Lägenheter i Málaga

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Málaga, Spanien har fått betyget 4.1 av 5 och betyget grundas på 67 kommentarer. Boka din lägenhet från 78US$/natt.

Lägenheter i Malaga – Billiga Enrummare på Kusten

Malaga ligger på Costa del Sol och är en populär destination för turister som vill ha sol, sand och avkoppling. Den har dock mycket mer att erbjuda än bara varma stränder och ett livligt barliv. I stadens historiska kvarter så finns det ett flertal häftiga sevärdheter, från imponerande gotisk arkitektur och gulliga slingrande gränder som kantas av butiker, till en eklektisk blandning av utsökta tapasrestauranger och en uppsjö av nya konst- och kulturcenter. Malaga har mycket vackra landskap och en autentisk stadssilhuett med utskjutande spiror, tak i terrakotta och moderna, höga lägenhetsbyggnader. Se till att du får ut det mesta av din utforskning av staden genom att boka en av våra lägenheter i Malaga. Vi har en mångfaldig samling billiga studiolägenheter och budgetuthyrningar för semesterfiraren i alla stadens områden, så välj en plats och slå dig till ro!

Aktiva Stränder och Vindlande Gator – Saker att göra i Malaga

För att se till att du hamnar i händelsernas centrum så ska du boka en av våra lägenheter i Malaga, som ligger utspridda på de heta platser som nämns ovan.

Lägenheter i Malaga - Semesterlägenheter i Malaga

Ät och Drick på Malagas Sätt

Som en kuststad så bjuder Malaga på många rätter med färsk fisk och skaldjur. Ta dig ut ur stadskärnan till strandpromenaden nära Playa Pedregalejo, en populär plats för hungriga lokalbor, och se på när kockarna tillagar färskfångad fisk på utomhusgrillar. Det finns ett flertal restauranger utspridda längsmed denna sektion av stranden, och alla serverar ett utsökt urval av fisk- och skaldjursrätter, traditionella spanska tapas samt mat efter internationella recept.

Vid lunchtid så vill du vara mitt i smeten. Sätt dig utomhus vid en av de många barer och restauranger i det historiska, gamla kvarteret och se till att du har en bra vy över vad som händer omkring dig. Här kan du provsmaka några av de lokala vinerna medan du tar för dig från små terrakottagrytor med tapas – ett perfekt sätt att spendera några timmar.

Våra lägenheter i Malaga erbjuder den perfekta platsen att bo på samtidigt som du utforskar mat- och nattlivet i Malaga.

Hur man Spenderar en Dag Som en Lokalbo

Trots dess turismtendenser så har Malaga en rik, lokal scen med ett fascinerande utbud av autentiska aktiviteter och sevärdheter. De många områdena utanför stadskärnan erbjuder massor av traditionella restauranger, butiker och kaféer, så se till att utforska längre bort längsmed kusten.

I området El Palo, en gammal fiskeby, så kan du slå dig ner på den nästan folktomma stranden för att bada och efteråt ladda om med nygrillade sardiner från ett av utomhuskaféerna. Kombinera med en kall drink och betrakta när världen passerar.

Om du vill komma i kontakt med stadens naturliga sida så ska du bege dig till Conceptions Botaniska Trädgård, som tillhandahåller besökare med en lugn atmosfär bland tropiska växter och detaljerade fontäner. Det är billigt att gå in och du kan till och med få en guidad tur för att lära dig mer om trädgårdarnas historia och karaktär.

När solen börjar gå ner så kan du ta en kvällspromenad genom den slingrande gatorna i det historiska gamla kvarteret. Absorbera den livliga atmosfären, ta en kaffe och lite churros, och vänta på att nattlivet ska komma igång. Malaga är välkänt för sitt livliga nattliv, och du gör bäst i ett bege dig dit lokalborna befinner sig för att utforska dess fulla potential. Häng på Mitjanatorget i de äldre delarna av staden dit lokalborna går för att slappna av och ha kul.

Semesterlägenheter i Malaga

Malagas strandnära position betyder att det finns flera resorter runt om i staden med gigantiska pooler och andra avslappnade bekvämligheter för semestern. Utbudet av semesterlägenheter i Malaga är dock inte bara strandrelaterat. I den gamla delen av staden finns det många historiska hotell som blickar ut över några av de främsta attraktionerna, såväl som gulliga vandrarhem och gästhus som ligger undangömda på smala, autentiska gator. Lägenheterna och enrummarna som är belägna längs med kustremsan bjuder på fantastisk utsikt över de långa stränderna och havet, och tillhandahåller dessutom den perfekta platsen att bo på för den som vill kombinera historia, kultur och avslappning på stranden.

Ta Dig Runt Malaga – Lokal Transport

Att ta sig runt i Malaga är lätt och det finns ett gott urval av transportalternativ. Du har stadens effektiva och prisvärda tunnelbanetjänst som kopplar samman de mest populära platserna, pålitliga busstjänster som erbjuder ett avslappnande sätt att se sevärdheter på medan du tar dig från en plats till en annan, samt omfattande tågtjänster som kopplar samma Malaga med grannstäder i Spanien.

Det finns även ett antal unika sätt att ta sig runt i staden på, från lustiga Segway-utflykter till hoppa-på-hoppa-av-bussar som möjliggör för dig att snabbt ta dig från en attraktion till den nästa. Det bästa sättet att utforska Malaga på är dock på fot eller med cykel- De flesta större landmärkena ligger nära varandra, och du kan absorbera den livliga atmosfären medan du utforskar.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra