Lägenheter i Marrakech

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

5

Lägenheter i Marrakech

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Lägenheter i Marrakech – Billiga Boutiqueuthyrningar

Marrakech är en färgglad bubbla av aktivt liv och rika arv. Staden kännetecknas av livliga medinas som ramas in av fallfärdiga stånd och en och annan ormtjusare, och det är som att åka tillbaka till tiden då berberstammar bedrev handel med läder och guld, och stora palats höjde sig från stadens dammiga mark. Marrakech kombinerar en berusande blandning av gammalt och nytt, med antika bazaarer som är fulla med livlig vigör och new age-gallerier som dyker upp runtom i staden i ett försök att modernisera de etablerade hantverkstraditionerna. Det är även en rik uppdukning för sinnena, likt en kokong av aromatiska teer och kryddor, utsökt marockansk mat, tjocka textiler, livets mummel och fina exempel på storslagen arkitektur. Vårt utbud av billiga enrumslägenheter och boutiqueuthyrningar täcker stadens gamla gator, så vad du än är ute efter så har vi det perfekta sortimentet av lägenheter i Marrakech.

Adrenalinpumpande Äventyr i och Runt Marrakech

Marrakech är inte bara ett aktivt stadscentrum, utan har även ett stort utbud av äventyrsaktiviteter i och runt staden. Det vidsträckta ökenlandskapet sprider ut sig runtom och är en perfekt kuliss för ett flertal snabba, adrenalinpumpande aktiviteter. I detta landskap av sanddyner kan du hoppa in i en sandloppa och fara igenom den kulliga terrängen, ta en tur i en varmluftsballong och se det fantastiska landskapet från ett annat perspektiv, rida en kamel genom öknen och uppleva en långsammare livstakt, och ta steget ut ur din komfortzon och åka dynbräda nedför sandberg.

Om du vill ha mer äventyr så kan du ta dig an att paddla genom de många dalgångar som ligger i det omkringliggande området, bergsklättra i en av ravinerna, vandra genom Atlasbergen eller, ännu bättre, åka linbana från topp till topp och susa nedför bergen på cykel.

Lägenheter i Marrakech - Semesterlägenheter i Marrakech

Semesterlägenheter i Marrakech

Marrakechs medinor är fulla av aktiviteter och kulturella scener, och utbudet av semesterlägenheter i Marrakech reflekterar detta. Utöver prisvärda vandrarhem som ligger undangömda i stadskärnan finns det ett stort urval av stilrena boenden i och runt medinorna. Flådiga hotell är också ett populärt boendeval i staden, och det finns ett bra urval av femstjärniga alternativ som inkluderar traditionella terrasser, lummiga gårdsplaner och stilren, marockansk design. Utbudet av billiga lägenheter möjliggör för besökare att utforska staden som lokalbor och samtidigt njuta av Marrakechs härliga charm.

Medinan och Berg – Saker att göra i Marrakech

Kolla igenom våra lägenheter i Marrakech för att hitta den perfekta platsen att bo på. Vi har boenden i alla stadens områden, inklusive ett flertal våningar nära attraktionerna ovan.

Drick Te och Vandra i Soukerna - Utforska den Lokala Livsstilen

Marrakechs aktiva kärna är fylld med massor av attraktioner, men det finns många sätt att utforska den lokala livsstilen på också, om du vet var du ska gå. Bege dig bakom Koutoubiamoskén och bevittna solnedgången från en av de många terasserna, skäm bort dig med en traditionell Hamman och njut av atmosfären i ångrummen, vandra genom slingrande souker, gå vilse på bakgator och upptäck massvis av intressanta stånd, sätt dig på ett kafé, beställ traditionellt te och se världen passera. När mörkret faller på går du till huvudtorget som kommer till liv under stjärnorna. Artister finns i varje hörn och spelar musik ur varje spricka. Utforska alla dessa lokala aktiviteter och mer från en av våra lägenheter i Marrakech.

Att Kartlägga Marrakech - Hur man tar sig Från Flygplatsen till Staden

Marrakechs flygplats ligger bara 10km från stadskärnan, och det finns ett par alternativ för att ta sig till staden. Först och främst finns det en speciell flygbuss som tar passagerare direkt från flygplatsen in till stadskärnan, och du kan be chauffören att släppa dig vid diverse större hotell och populära platser på vägen. Detta är det enklaste sättet att resa på och du får dessutom se landskap och sevärdheter på vägen. Om du har mycket bagage eller behöver komma till staden snabbt så kan du ta en taxi från kön utanför flygplatsterminalerna. Resan är snabbt och relativt billig. Många besökare i Marrakech anländer även till staden från omkringliggande marockanska städer via tåget, som vanligtvis är pålitligt och effektivt.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra