Lägenheter i Miami Beach

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

6

Lägenheter i Miami Beach

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Lägenheter i Miami Beach – Budgetboenden

Miami är glamour personifierat. På ytan är det en stad med sofistikerad arkitektur, högklassiga butiker, glassiga barer och vita gallerior runt varje hörn. Till och med folket osar glamour, med designerklädda lokalbor som rusar från det ena innestället till det andra och propert klädda affärsmän som dikterar affärer via telefon och dator. Om du dock gräver lite djupare så kommer du hitta en stad som är full av personlighet samtidigt som den lånar allt det hetaste från hela världen. Du kanske hittar en högläsning av en bok inuti ett renoverat lager, en spansk karaokebar eller en marknad fylld med kuriositeter från Kuba och bortom. Alla detta med kulisser av eldiga, orangea solnedgångar, ändlösa vatten och en strand som tycks försvinna i evigheten. Ja, Miami är glamouröst, men det är så mycket mer än detta. Våra lägenheter i Miami Beach hjälper dig att låsa upp stadens charm och öppna upp nya världar under dess pittoreska yta.

Palmkantade Boulevarder och Unika Öar – Saker att Göra i Miami Beach

Vi har ett brett utbud av lägenheter i Miami Beach som finns i alla dess områden och i närheten av alla de största attraktionerna. De erbjuder en mängd olika perspektiv av staden beroende på vilken aspekt du vill utforska.

De Bästa Stränderna i Miami Beach

Miami Beach är berömt för sin långa, sandiga kustremsa, som är en av de största attraktionerna för turister som besöker området. Längs med dess glimrande kust finns det massor av stränder att njuta av, varav samtliga erbjuder glamourösa miljöer med klart vatten och sofistikerad arkitektur.

Lummus Park vid Ocean Drive är en av de glassigaste platserna på denna sträcka av stranden, och dess livliga atmosfär sprudlar av vänliga lokalbor och glimmande strandkroppar. Miami Beach må vara känt för sin surfscen, men Haulover Beach är troligen den bästa för alla entusiaster av vattensporter, medan Oleta River State Park är reserverad för en mer avslappnad upplevelse och karaktäriseras av sina stora mängder fiskare och båtägare. För fantastiska vyer så ska du ta dig till South Pointe Park och inte glömma att kolla in Miami Beachs huvudsakliga strandsektioner – North, Mid och South. Samtliga har sina egna livliga personligheter, kaféer och grupper av rullskridskoåkare.

Lägenheter i Miami Beach – Semesterlägenheter i Miami Beach

Semesterlägenheter i Miami Beach

Med vita sandstränder fyllda med framgångsrika besökare och en touch av kändislivsstilen är Miami Beach en destination för den som är ute efter det lyxiga i livet. Utbudet av semesterlägenheter i Miami Beach innefattar skyskrapsliknande hotell som vänder sig till de extravaganta besökarna såväl som mindre och mer intima vandrarhem som erbjuder ett billigare sätt att se staden på. Om den självständiga livstilen är något du är ute efter kanske urvalet av semesterlägenheter som finns att tillgå kan vara något. Detta alternativ ger dig en mer skräddarsydd upplevelse under din vistelse.

Att ta sig Runt i Miami – Kollektivtrafik

Tack vare dess stora popularitet bland turister så har Miami Beach effektiva kollektivtrafiksystem som tar dig runt i staden och sammankopplar våra lägenheter i Miami Beach med de största attraktionerna. Oavsett om du snabbt vill ta dig från en plats till en annan eller utforska staden från ett annat perspektiv så finns det ett transportalternativ för dig. South Beachs lokalbuss kör en cirkelrutt runt området och erbjuder det bästa och enklaste sättet att få en komplett överblick av området South Beach. Alternativt så finns en gratis spårvägsstjänst – Metromover – som tillhandahåller besökarna ett snabbt och enkelt sätt att ta sig från en plats till en annan. Tjänsten är pålitlig, regelbunden och utgör ett budgetvänligt komplement till de andra kollektivtrafiksystemen.

Utöver dessa transportmetoder, som turister ofta föredrar för att få en inblick i det lokala livet, finns det taxibilar som är enkla att ta överallt i staden. Taxiköer finner du runt vart och vartannat hörn och priserna är överkomliga. Ett av de bästa sätten att utforska staden är dock till fots, vilket ger dig ett utmärkt tillfälle att se alla hörn av den. Du kanske till och med vill hyra en cykel eller ta på dig ett par rullskridskor och färdas som lokalborna.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra