Lägenheter i Milano

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

35

Lägenheter i Milano

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Fiera di Milano 31 Lägenheter
San Siro 24 Lägenheter
Duomo di Milano 16 Lägenheter
Parco Sempione 6 Lägenheter
Castello Sforzesco 2 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Milano, Italien har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 202 kommentarer. Boka din lägenhet från 56US$/natt.

Lägenheter i Milano – Det Bästa Budgetboendet

Milano är en stad av mode och industriell makt. Den anses vara världens mode- och designhuvudstad med en stilfull tätortsscen som lever upp till detta, och det gömmer sig en rik och fascinerande historia bakom designerbutikerna. I stadens hjärta står den invecklade Duomo hög och stolt, och utstrålar sin imperatoriska romarkultur och konsekventa detaljrikedom till de omkringliggande områdena. Milano är dock inte bara ett ytligt nav för mode med tung betoning på affärsidkande, utan i grund och botten en romantisk italiensk stad med otaliga fantastiska saker att göra – från att utforska stora konstsamlingar, njuta av det färgglada nattlivet till att äta det bästa från det italienska köket. Lär känna det verkliga Milano genom att välja en av våra centrala lägenheter i Milano. Vi har billiga enrummare och korta hyrkontrakt för alla typer av resenärer, oavsett om du är en shoppingentusiast, en konstälskare eller en dedikerad foodie.

Utsmyckade Katedraler och Klassisk Opera – Saker att göra i Milano

Vårt urval av lägenheter i Milano sträcker sig över alla stadens områden, inklusive i och runt de populära områdena ovan.

Kvällspromenader och Söndagsluncher – Det Lokala Livet i Milano

Kom Milano in på skinnet och utforska gatorna som en lokalbo. När du upplevt alla större attraktioner så kan du upptäckta de mindre välkända delarna av staden. Först kan du kolla in utställningarna vid stadens fotogalleri, Carle Sozzani, som har ett regelbundet skiftande schema av tillställningar. Ta sedan en promenad längsmed Naviglis kanaler, köp en varm kaffe och se på när livets sorl vecklar ut sig runt dig. Efteråt kan du ta dig till Colonne di San Lorenzo, ett historiskt torg som har blivit en plats som unga hänger på under kvällstid. Det är den perfekta platsen att uppleva Milano efter mörkrets infall på, med sina busiga barer och imponerande arkitektur.

På helgerna så ger sig lokala milanobor ut på landsbygden runt staden för att njuta av en lunch vid några av de många agriturisimo-restaurangerna. Det finns gott om vingårdar och gamla lantrestauranger utspridda, så ta en stol och njut av de lata eftermiddagarna.

Utforska staden som en lokalbo genom att checka in i en av våra mysiga boutiquelägenheter i Milano som ligger utspridda på stadens gator.

Lägenheter i Milano - Semesterlägenheter i Milano

Semesterlägenheter i Milano

Utbudet av semesterlägenheter i Milano reflekterar den trendiga och kulturella atmosfären i staden. Bland de spännande butikerna och den detaljrika, gotiska arkitekturen finns det massor av korttidsboenden att bo på som erbjuder en sofistikerad inblick i det italienska stadslivet. Utöver högklassiga hotell som blomstrar i designerdetaljer och billiga gästhus som svämmar över av traditionell charm finns det moderna vandrarhem som vänder sig till Milanos yngre publik. Du kan även hitta prisvärda lägenheter som ligger vid de största attraktionerna och blickar ut över den fantastiska stadssilhuetten.

Att ta sig till Milano – Att ta sig från Flygplatsen till Stadens Centrum

Milano betjänas av två flygplatser. Linate Airport är den mindre av de två och används huvudsakligen för inrikesflyg. Det bästa sättet att ta sig från Linate till stadens centrum är med buss eller taxi, eftersom det inte finns något tåg. Det finns en direkt, expressbuss som går från terminalens utsida till Piazza San Babila i Milanos centrum.

Malpensa Airport är det populärare ankomstnavet och tar emot både budgetflygbolag och internationella flygningar. Det finns ett flertal alternativ för att ta sig från flygplatsen till stadens centrum, inklusive en skyttelbuss som tar runt en timme och avgår var 20:e minut. Alternativt så finns Malpensas expresståg som du antingen kan ta från Piazza Cadornas station eller Centralstationen. Den senare resan tar något längre tid, men du kommer befinna dit precis i stadens centrum.

Besökare kan även anlända till Milano från andra italienska städer såväl som från grannländer via det omfattande och pålitliga tågnätverket. Om du anländer på detta sätt så kommer du troligtvis hamna på Centralstationen.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra