Lägenheter i Moskva

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

4

Lägenheter i Moskva

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Lägenheter i Moskva – Korttidsboenden för semestern

Moskvas silhuett är som hämtad ur en saga, med färgglada, välvda palats och storslagen, intrikat arkitektur. Förutom att vara en fotografs dröm står Moskva värd för en tung kommunistisk historia som genomsyrar varje gata samt en charmig konstnärlig scen som är hem för några av de största bastionerna av kultur i hela världen. Konst, historia och fantasier spelar en stor roll i Moskvas berättelser, men det finns också en blomstrande modern livsstil med nouveaukaféer, trendiga restauranger och ett hedonistiskt nattliv. Vare sig du är ute efter att avnjuta scenkonst i världsklass, utforska gammal historia, förundras över häpnadsväckande vacker arkitektur, eller göra en djupdykning i det berömda ryska nattlivet, så kommer Moskva inte att svika dig. Utforska allt detta och mer från en av våra lägenheter i Moskva – ett bekvämt och billigt sätt att bo på.

Lökkupoler och konsthallar – Se och göra i Moskva

Från våra lägenheter i Moskva har du enkel tillgång till alla stadens huvudattraktioner. Många ligger i centrum av staden inom gångavstånd från sevärdheterna.

 Lägenheter i Moskva – Semesterlägenheter i Moskva

Semesterlägenheter i Moskva

Moskva är fylld till bredden med lyxhotell och boutiquehotell, varav många i sig är arkitektoniska mästerverk, precis som de stora attraktionerna i staden. Om du letar efter boende i Moskva som är centralt beläget och erbjuder ett sätt att verkligen komma under huden på staden så är vårt stora utbud av semesterlägenheter i Moskva det perfekta alternativet. Våra lägenheter ligger utspridda runt alla de stora sevärdheterna och är utmärkta för dig som självständigt vill lära känna Moskva på lokal nivå.

Originella kaféer – Den kreativa sidan av Moskva

Utöver sin djupa historia och stora samling av gamla byggnader är Moskva också hem till en pulserande ung kultur som kommer med en rad kreativa uttryck. Runt om i staden hittar du många kaféer som sprudlar av new age-design och originell personlighet. När Moskva färdas allt snabbare in i nutiden poppar dessa charmiga ställen upp runt varje hörn.

More Vnutri är en kombination av ett kafé med ett kreativt konstutrymme. Utöver att beundra iögonfallande konstverk i lokalen kan du också ta lektioner och workshops i en mängd olika konstinriktningar. Glöm inte att prova på några av de hälsosamma vegetariska rätterna och uppfriskande dryckerna. Sedan har du Didu – ett ovanligt kafé med modellväggar. Korgstolar hänger från taket medan ett hopkok av möbler blandas i harmoni. Väggarna har ett oändligt utbud av originella modellskulpturer.

Usadba är ett annat ovanligt inslag i Moskvas kaféscen. Det är beläget i en historisk herrgård som sammanför gammalt och nytt med modern design, och har en kundkrets som nästan uteslutande består av kreatörer.

Ta dig till Moskva – Från flygplatsen till centrum

Att ta sig till våra lägenheter i Moskva från flygplatsen är lätt, förutsatt att du vet vilken flygplats du landar på; med tre olika knutpunkter kan det bli förvirrande. Här finns Sheremetyevo flygplats, som främst är avsedd för internationella flygningar som kommer in från Europa och Amerika; Domodedovo flygplats som är ett mindre nav som har ökat i popularitet tack vare lågprisbolag; och slutligen Vnukovo flygplats. Alla tre betjänas av Aeroexpresstågen, som erbjuder det enklaste och billigaste sättet att ta sig in till centrum.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra