Lägenheter i Neapel

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

19

Lägenheter i Neapel

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Museo Archeologico 8 Lägenheter
Teatro San Carlo 4 Lägenheter
Piazza del Plebiscito 3 Lägenheter
Castel dell'Ovo 3 Lägenheter
Duomo di Napoli 2 Lägenheter
Castel Nuovo 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Neapel, Italien har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 94 kommentarer. Boka din lägenhet från 45US$/natt.

Lägenheter i Neapel – Billiga Semesterboenden

Neapel är Italiens tredje största stad och här möts du av ett överflöd av konst och kultur. I hjärtat av staden ståtar den historiska stadskärnan som ett av Unescos världsarv medan en handfull toppklassiga museer visa upp några av världens bästa konstsamlingar och arkeologiska fynd. Lägg till ett förtrollande utbud av arkitektur – från utsmyckade palats till gamla, fallfärdiga slott – så har du har en sagostad sprudlande av rika berättelser och sevärdheter. De visuella godsakerna är dock bara en liten del av allt Neapel har att erbjuda. Det är en av de främsta matstäderna i Italien med ett fantastiskt restaurangutbud. Här kan du välja bland en delikat samling autentiska rätter, såsom tunna pizzor och tjocka, krämiga pastarätter, samt utsökt kaffe att starta dagen med. Neapel är utan tvekan en destination i mästarklass med njutning för alla sinnen. Skäm bort dina sinnen i en av våra lägenheter i Neapel. Vi har alltifrån boutiqueboenden i den historiska stadskärnan till lyxlägenheter med utsikt över intrikat arkitektur.

Katedraler och slott – Se och göra i Neapel

Våra lägenheter i Neapel finns utspridda över hela staden och många är belägna i eller nära de populära områden som anges ovan.

Lägenheter i Neapel – Semesterlägenheter i Neapel

Semesterlägenheter i Neapel

Neapels stadssilhuett bjuder på ett virrvarr av utsmyckade spiror och imponerande arkitektoniska strukturer. Bland allt detta, djupt inne bland de gamla vindlande gatorna, finns det en uppsjö av boutiquehotell som svämmar över av italiensk charm. När det kommer till semesterlägenheter i Neapel inkluderar utbudet ett antal designervandrarhem som i stort sett är reserverade för de trendiga, unga och stilmedvetna besökarna liksom enskilda lägenhetsboenden som utgör ett billigt och intimt alternativ för att utforska staden. Oavsett var du väljer att bo är Neapels grandiosa atmosfär uppenbar i den lyxiga stilen och de fashionabla nyanserna.

Den rika kaffekulturen i Neapel

Det är allmänt känt att italienarna älskar sitt kaffe, och du finner hundratals espressokaféer över hela landet. Neapel är inte ett undantag; en stor del av befolkningen vill gärna ha en koffeinkick som start på dagen. De flesta lokalbor beställer en liten espresso för att komma igång, så följ deras exempel om du vill smälta in och uppleva kaffe som dem.

Det är inte bara populariteten och nödvändigheten av kaffe som gör kulturen med varma drycker i Neapel så intressant. Det finns också ett antal sedvänjor invävda i kaffekulturen som är bra att känna till innan du kommer hit. En av de bästa traditionerna är caffe Sospeso, som innebär att någon betalar för två kaffe men bara tar en. Den andra kan sedan ges till någon mindre lyckligt lottad - någon som inte har råd att köpa sitt eget kaffe.

Denna tradition föddes i södra Italien runt Neapel och även om den kanske inte är lika vanligt förekommande idag som den var i det förflutna, lever traditionen fortfarande kvar på de mer lokala kaffehusen. Så om du känner dig generös, varför inte beställa en caffe Sospeso?

Många av våra lägenheter i Neapel ligger inom gångavstånd från ett flertal autentiska kaféer så att du kan få en känsla för den lokala kaffekulturen.

Ta dig från flygplatsen till Neapels centrum

Flygplatsen i Neapel ligger ovanligt nära stadens centrum, vilket gör din resa enkel och billig. Det går flygbussar från terminalerna till Piazza Garibaldi i centrum. De avgår väldigt tätt och resan tar ungefär en halvtimme. Alternativt kan du ta en taxi från flygplatsen direkt till din destination för en minimal avgift. Eftersom flygplatsen ligger så nära erbjuder Neapel inga andra alternativ för att ta sig till centrum eller tillbaka till flygplatsen. I dagens läge är det alltså antingen Alibus (flygbuss) eller taxi som gäller.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra