Lägenheter i New York

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

2

Lägenheter i New York

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Yankee Stadium 2 Lägenheter

Lägenheter i New York – Billiga Uthyrningar för Semestern

New York, även känt som "The Big Apple", är en av världens mest populära städer och har ett koncentrerat nav av imponerande arkitektur, ett överflöd av restauranger och en livlig atmosfär som den väver genom de ljust belysta gatorna. Dess stadssilhuett är den mest igenkännliga i världen och det finns en uppsjö av fantastiska saker att göra, från att strosa runt i Central Park och njuta av atmosfären på Times Square efter mörkrets infall, till att klättra upp i Empire State Building för spektakulära vyer över staden. Lev drömmen i en av våra lägenheter i New York, där du kan välja bland ett urval av budgetstudiolägenheter och boutique-uthyrningar för semestern, för att försäkra att du har en perfekt plats att bo på.

Världsberömda Attraktioner – Saker att göra i New York

Våra lägenheter i New York kan hittas runtom i hela staden, från Bronx till Upper East och West Side.

Lägenheter i New York - Semesterlägenheter i New York

New York Bortom Stigarna – Mindre Kända Platser i Staden

New York är en av de mest populära platserna för turister i världen, och det kan bli stor trängsel vid de större attraktionerna. Lyckligtvis så finns det ett antal platser bortom de upptrampade stigarna som många inte känner till, men som erbjuder ett lugn bortom stadens livliga kärna.

Du har Red Hook, ett distrikt i Brooklyn som sägs vara mycket lovande. Här kan du vandra runt bland ett stort urval av roliga, självständiga butiker, restauranger och konstgallerier, och absorbera den kreativa atmosfären som pulserar genom denna vattennära plats. Den ligger lite avsides, men på helgen finns en gratis vattentaxi som går från Manhattan.

Sen har du Elevated Acre, som många lokala New York-bor inte ens känner till. Denna hektar av fridfull grönska ligger bland höghus nära Wall Street och är en perfekt plats för att ta en kaffe och se världen passera på. På sommaren så visar man även filmer i dess sjuvåniga amfiteater.

Konstälskare bör kolla in MoMa PS1, en del av det Moderna Konstmuseet som inte är lika välbefolkad eller lika välkänd. Det finns en uppsjö av grova, new age-utställningar här, inklusive ett riktigt bra utbud av gatukonst. Det finns även en gullig trädgård som konstant förändras för att matcha den pågående utställningen.

Om du är ute efter att komma bort från de upptrampade stigarna så ligger våra lägenheter i New York utspridda i de mindre kända platserna i staden.

Semesterlägenheter i New York

Staden är en av de populäraste turistdestinationerna i världen och utbudet av semesterlägenheter i New York består av ett oändligt antal alternativ som passar alla typer av resenärer. Gigantiska världsberömda hotell ligger sida vid sida med de största attraktionerna och tillhandahåller ett stilrent ställe att bo på i en av världens häftigaste städer medan högt belägna lägenheter ger en filmliknande kuliss till din resa. Det finns många billigare boendealternativ också – från vandrarhem i stadskärnan som ligger nära livliga barer och nattöppna restauranger till enrumslägenheter som blickar ut över stadens myllrande gator.

Navigera i New York – Att ta sig Från Flygplatsen till Manhattan

New York har inte mindre än tre flygplatser som betjänar staden. Först har du John F. Kennedy som betjänar internationella flygningar och ligger 24km från Manhattans kärna. Det bästa sättet att ta sig från JFK in till stan är via AirTrain, vilket kör till centrala Manhattan och är sammankopplad med New Yorks tunnelbana. Sen har du LaGuardia som huvudsakligen är en inrikesflygplats och kan nås från Manhattan via en Expressbuss eller en populär taxikö utanför terminalerna. Avslutningsvis så har du den mindre kända Newark-Liberty International Airport som egentligen ligger i New Jersey, men som är det närmsta transportnavet till lägre Manhattan. Det finns ett tåg som ofta går mellan flygplatsen och Pennsylvania Station.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra