Lägenheter i Palermo

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

27

Lägenheter i Palermo

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Palermo, Italien har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 87 kommentarer. Boka din lägenhet från 34US$/natt.

Lägenheter i Palermo – Billiga och Lyxiga Enrummare

Palermo, Siciliens huvudsakliga stad, är en stad med många ansikten. Den är fylld med en eklektisk blandning av stilar som väver sig genom en historia kantad av ett flertal invasioner och härskare, och med en uppsjö av unik, italiensk kultur erbjuder den något runt varje hörn. För att ta del av den autentiska sidan av Palermo ska du ta en promenad i Gamla Stan – ett virrvarr av smala gränder som karaktäriseras av rustik arkitektur och lokala kaféer. I detta hopkok av museer, kyrkor och mysiga restauranger kommer du se en stad som har varit med om mycket. Idag har den kommit vinnande ur striden och är en vykortsvacker plats, fylld med italiensk charm, fantastisk skönhet och fascinerande lokalbor. Se staden från varje sida med en av våra lägenheter i Palermo. Bläddra bland vår stora kollektion av budgetboenden och boutiquevåningar som alla låter dig uppleva denna fascinerande stads charm och karaktär.

Lägenheter i Palermo – Semesterlägenheter i Palermo

Palermos Förkärlek för Viss Gatumat

Precis som andra italienska städer så är Palermo en populär plats för matälskare och bjuder på ett rikt kök av traditioner och färska smaker. Du kommer hitta många av de klassiska italienska rätterna i restaurangerna här – från pizza med lokala ingredienser till pasta i krämiga såser – men du kommer även stöta på smaker som du aldrig hört talas om förr.

För att komma in djupare i Palermos matscen så ska du skippa restaurangerna och ta dig ut, för lokala rätter finns att tillgå från gatustånd som exploderar med utsökta smaker och dofter. Om du vill få en lätt start kan du beställa cannoli, som är konformade godsaker med ricotta inuti. Dessa kan du hitta i nästan varje hörn. Vissa säger att Palermo är bäst på att laga dem, så se till att lämna plats för ett par om dagen.

Om du känner dig lite mer äventyrlig så kan du våga dig på milza, vilket i stort sett är en smörgås med mjälte. Det låter inte särskilt aptitligt, men det är en riktig specialitet för gatustånden i Palermo. Massor av gatuförsäljare säljer dem från gatustånd, så ta och prova på en om du känner dig modig.

Lev som en lokalbo i en av våra lägenheter i Palermo – den perfekta basen för att utforska allt som staden har att erbjuda, inklusive den utsökta och ibland ovanliga maten.

Semesterlägenheter i Palermo

Palermo solar sig i glansen av Italiens historiska personlighet och visar upp fantastiska ruiner och en tillbakalutad livsstil som har blomstrat i sekel. I dessa pittoreska omgivningar finns det semesterlägenheter i Palermo som vänder sig till alla typer av resenärer. Staden har storslagna hotell som ligger vid uråldriga kyrkor och erbjuder fin dekor i linje med italiensk charm såväl som billiga vandrarhem som är belägna endast ett par steg från utsökta restauranger och barer. I stadens centrum hittar man semesterlägenheter som erbjuder besökare chansen att utforska staden från ett annat perspektiv. Oavsett vilken typ av resenär du är finns det någonstans för dig att bo i Palermo.

Ödmjuka Historier och Pittoreska Palazzos – Saker att göra i Palermo

Bläddra bland våra lägenheter i Palermo för att hitta den perfekta platsen att bo på. Vi har boenden runtom i hela staden, inklusive de som listas ovan.

Att sätta Palermo på kartan – Ta sig till och runt i staden

Det enklaste sättet att ta sig från flygplatsen till Palermos kärna är med buss. Tjänsten avgår från flygplatsen varje halvtimme och tar dig till Politeama – torget utanför den huvudsakliga tågstationen. Resan tar runt 45 minuter, men under rusningstrafik kan det ta längre tid. Alternativt så kan du hoppa på ett tåg från flygplatsen till den huvudsakliga tågstationen. Det finns en tågtjänst som avgår varje timme eller så, men resan kan ta upp till en timme (och ibland längre), vilket är anledningen till att det är bättre att ta bussen. Om du har bråttom så kan du ta en taxi, men det anses av de flesta vara ett dyrt transportmedel, speciellt för turister som precis anlänt till staden.

När du väl är i Palermo är det rätt enkelt att ta sig runt. Det finns ett effektivt bussnätverk som täcker in alla större attraktioner, och du kan enkelt skaffa dags- eller veckobiljetter vid tobaksstånd och lokala butiker för att spara pengar. Vidare finns det tåg som går från den huvudsakliga tågstationen till närliggande städer, vilket öppnar upp för en rad möjliga dagsutflykter under din vistelse.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra