Lägenheter i Paris

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

54

Lägenheter i Paris

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Musée du Louvre 15 Lägenheter
Arc de Triomphe 14 Lägenheter
Champs-Élysées 13 Lägenheter
Stade de France 13 Lägenheter
Notre-Dame 8 Lägenheter
Tour Eiffel 6 Lägenheter
Opéra Bastille 3 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Paris, Frankrike har fått betyget 4.3 av 5 och betyget grundas på 643 kommentarer. Boka din lägenhet från 64US$/natt.

Lägenheter i Paris – De Främsta Uthyrningarna för Semestern

Paris är höjden av sofistik och attraherar miljontals besökare varje år med sin charm, kultur och världsberömda sevärdheter. På Paris gator finns det tusentals saker att göra för alla typer av besökare, från den ikoniska silhuetten av Eiffeltornet till det konstnärliga distriktet Montmartre och de rymliga hallarna i Louvren. Pittoreska kullerstensgator flödar över med vintagestil medan öppna boulevarder kantade av boutique-affärer, gulliga kaféer och rustika bistros ramar in varje scen. Oavsett om du vill bocka av alla större turistattraktioner eller lära känna de mindre välkända delarna av staden så har vi de perfekta lägenheterna i Paris för dig. Lev dig in i den parisianska livsstilen i en av våra boutique-uthyrningar eller rymliga våningar.

Lägenheter i Paris - Semesterlägenheter i Paris

Den Parisianska Livsstilen – Gamla Marknader och Ringlande Gator

Paris kan mycket väl vara den största turistdestinationen i världen, men det finns fortfarande små fickor av lugn där du kan utforska det lokala livet och undvika massorna. Ta en promenad runt den gamla marknaden St-Germain-des-pres som omgärdas av en eklektisk blandning av roliga, gulliga kaféer, barer och restauranger. Ta en picknick i Quai St Bernard, som är full av skuggade platser för att läsa och se på folk. Besök La Pagode, Paris egna pagodbiograf som visar ett urval av indie-filmer, och tappa bort dig i det Latinska Kvarteret som är ett virrvarr av kullerstenar, designerstudior, kuriosabutiker och autentiska, franska bistros. Att leva det lokala livet i Paris är enkelt med våra handplockade, mysiga och billiga lägenheter i Paris.

Semesterlägenheter i Paris

Den parisiska flärden är uppenbar i stadens boenden. Turister flockar till populära platser där världsberömda författare, konstnärer och musiker hämtade inspiration, och med mysiga lägenheter i kulturella Montmartre eller stilrena moderna hotell med breda boulevarder kan du ta del av allt detta. Utbudet av semesterlägenheter i Paris inkluderar allt från flådiga ställen med fransk charm och eleganta nyanser till små, traditionella gästhus som ligger undangömda på de vindlande gatorna i Latinkvarteren. Oavsett var du bor kommer du inte befinna dig långt från högklassiga museer eller något av stadens älskade landmärken.

Världsberömda Museer och Monument – Saker att göra i Paris

Vårt sortiment av lägenheter i Paris innefattar en stor, intim samling av prisvärda boutique-studiolägenheter och billiga lyxvåningar, varav många ligger i de populära områdena ovan.

Att Anlända i Paris – Från Flygplatsen till Stadskärnan

Paris betjänas huvudsakligen av två flygplatser – Aeroport d´Orly och Aeroport Roissy Charles de Gaulle, varav båda har effektiv och regelbunden transport till stadskärnan. Det finns även Aeroport de Beauvais, som ligger längre bort och betjänar budgetflygbolag.

Från Orly, som ligger 18km från Paris centrum, så kan du ta en skyttelbuss, ta tunnelbanan eller hoppa på ettt tåg in till staden. Från Roissy de Gaulle, som ligger 30km norr om Paris, så kan du ta ett tåg från flygplatsens station som är länkad med terminalerna via en gratis skyttelbuss, eller hoppa in i en av de många taxibilar som väntar utanför byggnaden. Flygplatsen Beauvais är lite mer komplicerad. Den ligger 75km norr om Paris och du måste ta ett tåg till stadskärnan.

Många personer anländer till Paris via gränsöverskridande tågtjänster från grannländer, så väl som via Eurostar från Storbritannien. Alla resor på land in i staden slutar vid den huvudsakliga centralstationen Gare du Nord. Oavsett varifrån du kommer så kan du alltid hitta lägenheter i Paris i vilket område du vill.

Kollektivtrafik

Paris är extremt användarvänlig, men snabba och pålitliga transportsystem som spänner över hela staden och bortom. Tunnelbanetjänsten är den enklaste att navigera i Europa, med många linjer och stationer som täcker alla större turistattraktioner och mer. Det finns även ett tajt nätverk av bussar som tillhandahåller en mer naturskön rutt genom staden, via vägar som ofta täpps igen med trafik.

De flesta av stadens mest populära platser ligger inom kort avstånd från varandra, så du kan välja att promenera från plats till plats och njuta av Paris charm och arkitektur på vägen. Om du blir trött så kan du alltid hoppa på en sightseeing-buss som regelbundet tar besökare från en sevärdhet till en annan.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra