Lägenheter i Porto

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

46

Lägenheter i Porto

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Torre dos Clérigos 25 Lägenheter
Praça da Liberdade 15 Lägenheter
Livraria Lello 15 Lägenheter
Palácio da Bolsa 11 Lägenheter
Catedral 6 Lägenheter
Mercado do Bolhão 5 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Porto, Portugal har fått betyget 4.3 av 5 och betyget grundas på 295 kommentarer. Boka din lägenhet från 76US$/natt.

Lägenheter i Palermo – Billiga och Lyxiga Enrummare

Porto, den näst största staden i Portugal, består av ödmjuka lager av medeltida fort, tornande kyrkspiror och vacker barockarkitektur, och allt sammankopplas av snirklande gränder och spiraltrappor. Eftersom staden är födelseplatsen för portvin så förblir den än idag en viktig plats för vinälskare och erbjuder ett urval av Portugals bästa. Kombinationen av portvin och scener från den gamla världen är ett kraftfullt kulturslag, framförallt vid den historiska kärnan som är ett av UNESCO utnämnt världsarv med koloniala torg och gamla fallfärdiga hus som huserar sedan länge bortglömda romerska ruiner. Porto har stolt stegat in i dagens värld, bland annat genom renoveringar som tillför behövlig modern design och stil. Staden förblir ett nav för turism och erbjuder en yta av rustik charm som inte kan hittas på någon annan plats. Hamna mitt bland de kulturella kulisserna i en av våra lägenheter i Porto, där du kan bo precis som en lokalbo och upptäckta stadens personlighet.

Lägenheter i Porto – Semesterlägenheter i Porto

Porto och dess Passion för Portvin

Porto är troligen mest känd för din produktion av port – ett sött, rött vin som vanligtvis serveras till dessert. Tusentals turister flockas till regionen varje år för att få smaka på den utsökta och fräscha smaken hos denna ödmjuka dryck – men varför är Porto den bästa platsen att prova det? Porto och områdena kring floddalen Douro i norra Portugal har faktiskt det bästa mikroklimatet för att odla många olika produkter. Det rika landskapet är utmärkt för att odla oliver och vindruvor, men passar även perfekt för att ta fram den rätta typen av druvor för att tillverka portvin.

I det rullande, gröna landskapet i denna del av Portugal kommer du hitta en samling av quintas, eller jordbruk, som producerar port och andra typer av viner. En av de mest populära aktiviteterna för besökare i Porto är quintas-turnéer, där man tar sig runt på ett urval av portproducerande gårdar för att prova deras rika skapelser och lära sig om processen bakom produktionen.

Lär dig allt om Porto och dess passion för portvin från en av våra lägenheter som ligger utspridda runtom i Porto. Du kommer att ha gott om tid att provsmaka vad regionen har att erbjuda och lära dig mer om processen bakom Portugals favoritdessertvin.

Semesterlägenheter i Porto

Den historiska och kulturella staden Porto är en av Portugals populäraste turistorter. Utöver ett oändligt lager av hemgjort portvin finns det ett flertal historiska attraktioner med anor från landets långa historia. Semesterlägenheter i Porto reflekterar stadens kombination av historisk charm, kulturell atmosfär och lyxiga bekvämligheter. Här bjuds man på stilrena hotell som flankerar floden och de vindlande gatorna i stadskärnan. På annat håll hittar man intima vandrarhem runt varje hörn som är perfekta för personer som vill komma åt Portos älskade nattliv, medan billiga semesterlägenheter bjuder in dig att uppleva Portos bästa sidor.

En Blandning av Medeltid, Barock och Modernt – Saker att Göra i Porto

Ta en titt bland våra lägenheter och boutiquevåningar i Porto. Många av dem ligger i och runt stadens främsta sevärdheter.

Ät, Drick och ta dig Runt som en Lokalbo

Portos rustika kulisser passar perfekt för att absorbera den lokala atmosfären. Titta in i mysiga, familjeägda kaféer och se världen passera förbi; botanisera i boutiqueaffärer som ligger längsmed de myllrande gatorna; och njut av en francesinha – Portugals svar på en croque monsieur. Det är ett populärt tilltugg bland lokalbor som vill ha något snabbt att äta, och är perfekt att ta när du tar dig runt i staden för att uppleva sevärdheter. Efteråt, när solen går ner, kan du ta dig till toppen av staden och njuta av en vinho verde vid en av de många takbarerna. Denna ovanliga typ av vin har en grönaktig färg, men är trots det allt du skulle kunna önska från ett rikt, portugisiskt vin.

När du är redo att gå hem kan du hoppa på de klassiska spårvagnar som skramlar uppför de branta backarna. De kastar en pittoresk och gammaldags karaktär över staden, med lokalbor som hänger ut från fönstren och det ständiga ringandet från klockorna när de far utmed kullerstensgatorna.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra