Lägenheter i Prag

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

56

Lägenheter i Prag

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Old town Square 8 Lägenheter
Municipal House 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Prag, Tjeckien har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 542 kommentarer. Boka din lägenhet från 55US$/natt.

Lägenheter i Prag – Billiga Boenden

Prag är en sagodestination med kulisser av gotiska kyrkor, gamla medeltidstorg och detaljrik arkitektur. Bland virrvarret av gator öppnas nya världar upp runt varje hörn. Världar som kommer i alla olika former och storlekar – från mysiga, moderna konstgallerier till högklassiga designerbutiker och underjordiska, dunkla barer. Stadens tätort har exploderat i popularitet under de senaste åren och är berömd för sin beslutsamhet att producera perfekt öl, dess eklektiska blandning av gammalt och nytt, samt dess vykortsperfekta horisont. Matälskare kommer passa in perfekt i Prag eftersom man här kan hitta ett stort urval av trendiga kaféer, noveau-restauranger och futuristiska nattklubbar. Börja utforska stadens många sidor med en av våra lägenheter i Prag. Vi har ett urval av billiga enrumslägenheter och boutiquevåningar runtom i staden som kan tillhandahålla dig med det perfekta stället att bo på.

Slott och Gulliga Gränder – Saker att göra i Prag

Utforska alla dessa populära platser från våra lägenheter i Prag som alla är centralt belägna, vilket placerar dig rätt i händelsernas centrum.

Lägenheter i Prag – Semesterlägenheter i Prag

De Pittoreska Stadsdelarna i Prag

Prag består av en handfull stadsdelar, var och en med sina egna karaktärsdrag och historia. I hjärtat av staden ligger Stare Mesto, eller Gamla Stan, som bjuder på mängder av medeltida arkitektur, vidsträckta torg och några av stadens mest berömda sevärdheter. Strax bortom Torget i Gamla Stan hittar du Mala Strana, eller det Lilla Kvarteret, som är ett virrvarr av kullerstensgator, barockkyrkor, välskötta trädgårdar och modern konst.

Sedan har vi Nove Mesto, den Nya Staden, som grundades på 1300-talet och har en fin kuliss av byggnader från 900-talet och 1800-talet. Går vi vidare så kommer vi till distrikten Bubenec och Dejvice, som båda är bostadsområden med storslagna hus. De leder i sin tur till Holesovice där man kan ta del av ett antal trendiga gallerier och klubbar. Ännu längre från Gamla Stan hittar du Vinohrady och Vrosvice som är ytterligare två bostadsområden. Även dessa har ett urval av designerbarer och kaféer. Om du är en ölälskare är det lägligt att ta en tur till Zizkov. Detta är en av de livligaste delarna av Prag och har fler barer per invånare än någon annanstans i staden.

Vi har ett urval av lägenheter i Prag i varje stadsdel så att du garanterat kan hitta den rätta platsen att bo på under din resa.

Semesterlägenheter i Prag

Prag är en sagolik stad som är fylld till bristningsgränsen med roliga boendealternativ. Staden är en av Europas hetaste destinationer i dagsläget och bjuder på en härlig mix av historisk kultur och modern design. Utbudet av semesterlägenheter i Prag är en salig blandning av intima gästhus i stadens stora judiska kvarter, lyxiga hotell som flankerar större attraktioner, trendiga vandrarhem nära det livliga nattlivet och stilrena lägenheter som blickar ut över gotiska kyrkor och imponerande museer. Oavsett var du bor i Prag kommer du ha fantastiskt roligt när du utforskar alla turistattraktioner och annat som erbjuds.

Ovanliga Skulpturer och Imponerande Arkitektur – Konst i Prag

Staden må inte ha några världskända museer, men Prag är en veritabel gryta av artistiska stilar. Under de senaste åren har den gjort sig känd för sina många bidrag till den moderna konstvärlden, och det finns ett flertal välrenommerade, moderna gallerier runtom i staden.

Prag specialiserar sig dock inte bara på modern konst. Du kan faktiskt hitta i stort sett vilken typ av konst du vill på stadens gator. Oavsett om du är en älskare av surrealistisk konst, 1900-talets storheter inom kubism och konstruktivism eller om du är något av en älskare av realismkonst, så kommer du hitta ett museum, galleri eller en samling i Prag för dig.

Utomhus finns en stor konstscen som väntar på att upptäckas. Många av de smala gränderna i Gamla Stan är utsmyckade med vacker gatukonst och ovanliga skulpturer av David Cerny står utspridda i parker och på allmänna platser. Om detta ändå inte är tillräckligt så bara måste du vandra längs gatorna för att se all den fantastiska arkitektur som staden är känd för – från barock- och medeltidsstil till eleganta, gotiska byggnader och futuristiska visioner.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra