Lägenheter i Rom

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

358

Lägenheter i Rom

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Piazza Navona 47 Lägenheter
Musei Vaticani 40 Lägenheter
Pantheon 32 Lägenheter
Stazione Termini 21 Lägenheter
Castello di Sant'Angelo 20 Lägenheter
Fontana di Trevi 20 Lägenheter
Palazzo del Quirinale 13 Lägenheter
Piazza di Spagna 9 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Rom, Italien har fått betyget 4.4 av 5 och betyget grundas på 4117 kommentarer. Boka din lägenhet från 51US$/natt.

Lägenheter i Rom – Lev som en Lokalbo i den Oändliga Staden

Rom, även känd som den Oändliga Staden, är en av de äldsta städerna i Europa, med tusentals år gamla anor från dagarna då togaklädda romare gick på gatorna och vagnsrace anordnas i de imponerande amfiteatrarna. Den är än idag en livlig och populär ort för turister som är ute efter att ta ett steg tillbaka i tiden i ett land av rik kultur och fascinerande historia.

Från de vittrande ruinerna av Colosseum till storslagna kyrkor och ett bra utbud av utsökta, italienska matställen så finns det mycket att utforska. Våra lägenheter i Rom sätter dig direkt i händelsernas centrum och erbjuder dig en perfekt plats att bo och leva dig in i det lokala livet på. Vi har ett urval av rymliga våningar med antika vyer, många olika korttidsuthyrningar som är perfekta för weekends och billiga studiolägenheter utspridda i staden. Ta en titt genom vår samling av boenden för att hitta din perfekta lägenhet i Rom.

Uråldriga Förfäder och Ruiner – Saker att göra i Rom

Only Apartments erbjuder ett stort utbud av billiga, lyxiga och boutique-lägenheter runtom i hela Rom, inklusive nära sevärdheterna som listas ovan.

Lägenheter i Rom - Semesterlägenheter i Rom

Anländ i Rom – Att ta sig Från Flygplatsen till Stadskärnan

Rom har två flygplatser, Leonardo da Vinci (även känd som Fiumicino) och Ciampinos Flygplats. Den förstnämnda liger 30km utanför stadskärnan medan den senare endast ligger 15km bort och regelbundet betjänas av budgetflygbolag.

Om du reser till Fiumicino så finns Leonardos Expresståg som åker från flygplatsen till stadskärnan var 30:e minut, så väl som en hektisk taxikö precis utanför. Det finns även en skyttelbuss från flygplatsen till Roms centralstation och regelbundna bussar avgår från den egna busstationen.

Från flygplatsen Ciampino så finns det ett flertal alternativ. Det finns ett direkttåg till stadskärnan (men du måste hoppa på skyttelbussen för att komma till flygplatsens station), två busstjänster som avgår direkt utanför terminalen, samt en taxikö.

Du kan även anlända till Rom via andra Europeiska städer via det effektiva, gränsöverskridande tåget. De flesta rutterna slutar vid Stazione Termini, Roms huvudsakliga tågstation.

Att Utforska Rom – Ta sig Runt

Rom har ett stort urval av bra transportalternativ för turister. Det finns utbyggda spårvagns- och busstjänster som går från tidigt på morgonen till midnatt, och innefattar alla större sevärdheter.

Det finns även en snabb och pålitlig tågtjänst som sammankopplar mer avlägsna platser i Rom, så väl som andra destinationer i Italien och omkringliggande länder. Om du ät ute efter att utforska utanför Rom så kommer du sannolikt resa från Stazione Termini , som är stadens huvudsakliga transportnav.

Rom har även ett mindre tunnelbanesystem, fast det finns bara två linjer som passerar stadskärnan, vilket gär den rätt värdelös för turister. De två linjerna korsar varandra vid Stazione Termini – den enda platsen du kan byta linje på.

Semesterlägenheter i Rom

En resa till Rom är som att ta ett steg tillbaka i tiden, men utbudet av semesterlägenheter i Rom är verkligen förankrat i nutiden. Längs med uråldriga ruiner från gladiatorernas tid och sekelgamla civilisationer så reser sig moderna hotell som utgör nyanserande former i stadssilhuetten. Längs de mindre gatorna ligger traditionella, italienska gästhus och B&B:s som erbjuder en inblick i den lokala, tillbakalutade livsstilen i Italiens huvudstad medan designervandrarhem tillhandahåller ett billigt alternativ för ungdomar. Oavsett var du vilar huvudet finns det gott om historier att dyka ner i – både gamla och nya.

Only – Var en Lokalbo i Rom

Rom är en gigantisk turistdestination, men det finns sätt att utforska den som en lokalbo på. Du kan promenera genom marknaden vid Campo de’ Fiori och prova färska oljor och vinäger, vandra till toppen av Janiculum och njuta av de spektakulära vyerna, besöka det Judiska kvarteret och testa den lokala maten, och spendera en eftermiddag i San Lorenzo-Distriktet som har en samling designerdrivna kaféer, roliga butiker och en ung, trendig atmosfär. Att bo i en lägenhet är ett perfekt sätt att leva sig in rollen som en romsk lokalbo, och vi har ett antal lägenheter i Rom i alla dessa områden.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra