Lägenheter i Sevilla

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

26

Lägenheter i Sevilla

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

La Giralda 12 Lägenheter
Catedral 11 Lägenheter
Alcázar de Sevilla 10 Lägenheter
Plaza de España 2 Lägenheter
La Torre del Oro 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Sevilla, Spanien har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 139 kommentarer. Boka din lägenhet från 79US$/natt.

Lägenheter i Sevilla – Billiga Uthyrningar

Sevilla är hemstaden för den praktfulla flamencon och är en traditionell, spansk stad i de södra delarna av landet. Den har en kuliss av charmerande, andalusisk design som är beströdd av moriska slott och romerska fästningar, och kombinerar obesvärat stil och personlighet. Med ett livligt nattliv, en kultur som är förförande rik och fascinerande, och gott om roliga sevärdheter att besöka så finns det inte tid för att bli uttråkad. Den dansar med glad musik och huserar hundratals mysiga inrättningar. Den är verkligen den spanska kulturens och traditionens fästning tack vare dess delaktighet i flamencons födelse. Men den är även modern med sitt urval av moderna kaféer, lustiga konstgallerier och frodiga boutique-affärer som ligger utspridda längsmed de rustika gamla gatorna. Staden har massvis att utforska, så välj en bra bas i form av en av våra lägenheter i Sevilla, som inkluderar allt från billiga studiolägenheter i mysiga gränder till våningar för korttidshyrning med utsikt över terrakottataken.

Lägenheter i Sevilla - Semesterlägenheter i Sevilla

Att hitta Flamencoscenen i Sevilla

Sevilla är känt som födelseplatsen för den traditionella, spanska flamencon – en kaskad av färger, ljud och dans som är perfekt att se på under kvällen. Genom hela staden så finns det ett enormt utbud av barer, restauranger, kaféer och framträdningshallar som visar flamencoshower och lägger fokus vid klassiska utövare så väl som lovande stjärnor. Om du vill uppleva och prova på flamenco själv (varför skulle du inte det?!) så ska du bege dig till Museo del Flamenco, där du kan se dansare svinga sina lurviga på en intim plats och bli involverad själv. Om du bara vill beskåda så kan du dock hitta ställen i nästan varenda hörn. Prova en peñas där du kan stå upp och känna rytmen snarare än att bara sitta och stampa takten genom en show. Stämningen är mycket livligare och mer intim – ta dig till La Carboneria eller Casa de la Memoria de Al-Andalus för enastående upplevelser. Efter att ha dansat natten lång i flamencostil så ska du se till att boka en av våra prisvärda våningar eller lägenheter i Sevilla för att få en god natts sömn.

Semesterlägenheter i Sevilla

Flamencohuvudstaden i Spanien är lika livlig med sina boenden som den är med sitt nattliv och sina framträdanden. Färgglada boutiquehotell utgör merparten av utbudet av semesterlägenheter i Sevilla, men det finns även gott om traditionella ställen att bo på. Gamla moriska byggnader utgör vackra gästhus som flankeras av klätterväxter och gamla gårdsplaner medan rustika lägenhetsbyggnader tycks vara hämtade direkt från de spanska sagorna. Här är det perfekt att njuta av sangria på balkongen. På annat håll kan den nattlivsälskande publiken checka in på komfortabla vandrarhem medan lyxresenärer tar sig till högklassiga hotell.

Morisk design och Spanska Palats - Saker att göra i Sevilla

Vi har ett stort urval av lägenheter i Sevilla som ligger utspridda i områdena som listas ovan. Bläddra igenom vår sida för att hitta den perfekta platsen att bo på.

Från Flygplatsen till Stadskärnan – Hur man tar sig till Sevilla

Sevillas flygplats San Pablo ligger runt 10km från stadskärnan och det finns ett flertal sätt att ta sig från flygplatsen in till stan på. Det snabbaste sättet är att ta en taxi från köerna utanför terminalerna. Det tar runt 15 minuter och kommer kosta dig runt 20 euro. Alternativt så kan du ta en buss direkt utanför flygplatsen, och det tar runt 30 minuter att ta sig till Avenida Carlos V i stadens centrum. Därifrån har du tillgång till den lokala spårvagnstjänsten om du behöver ta dig till en annan del av Sevilla.

Många besökare anländer till Sevilla från andra spanska städer, speciellt Madrid, så väl som från grannläder via det gränsöverskridande långdistanståget.

Att Utforska Staden – Kollektivtrafik i Sevilla

Sevilla har ett utmärkt kollektivtrafiksystem med många alternativ. Den har regelbundna och pålitliga buss- och spårvagnstjänster som sammankopplar alla de mest populära platserna så väl som mer avlägsna attraktioner. Det finns även en billig och snabb tunnelbana som betjänar alla delar av staden. Det bästa sättet att utforska Sevilla är dock på fot eller med cykel. Många av de större turistattraktionerna ligger inom gångavstånd från varandra och det finns många platser runtom i staden där du kan hämta en cykel och njuta av att upptäcka de snirklande gatorna och gamla arkitekturen i en lugnare takt.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra