Lägenheter i Tel Aviv

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

139 lägenheter hittades

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Tel Aviv, Israel har fått betyget 7.8 av 10 och betyget grundas på 39 kommentarer. Boka din lägenhet från 23EUR/natt.

Lägenheter i Tel Aviv – Budgetboende för semestern

Tel Aviv är Israels största stad och i motsats till vad många tror är det faktiskt en mycket modern och designledd stad. Medan dess granne Jerusalem är fylld till brädden med kulturella reliker och religiösa platser, är Tel Aviv en grogrund för ungdomlig charm och nattliv. Även om det fortfarande finns rester av traditionell israelisk kultur i Tel Aviv så är nöjesscenen och den vibrerande atmosfären den främsta anledningen till att turister flockas till staden. Varje dag i veckan verkar det vara något på gång, oavsett om det är en stor klubbkväll, en konsert eller en allmän gatufest. Den avslappnade livsstilen i staden kan överraska vissa besökare, men dess frodiga medelhavsstränder har visat sig vara ett eftertraktat mål för många resenärer, och virrvarret av olika typer av stadsdelar gör att det finns något spännande runt varje hörn. Att bo i en av våra lägenheter i Tel Aviv är ett bra sätt att lära känna staden. Oavsett om du väljer att slå dig ner nära havet, längs en av de lyxiga boulevarderna eller vid de slingrande gatorna i Yemens Quarter, kommer du garanterat att upptäcka en sida av Tel Aviv som du inte hade föreställt dig.

Lägenheter i Tel Aviv – Semesterlägenheter i Tel Aviv

Den kreativa utomhusscenen i Tel Aviv

Tel Aviv har en otroligt kreativ scen som drar till sig konstnärliga talanger från hela världen. Bortsett från de många museerna runt om i staden, inklusive nationella museer och privata gallerier, finns det en rik och kreativ utomhusscen som är fri att utforska.

Börja med att insupa den livliga atmosfären på Nahalat Binyamin Konst- och Hantverksmässa som äger rum varje tisdag och fredag på gågatan i centrum. Här hittar du ett urval av stånd och utställningar som visar upp verk av fler än 200 israeliska hantverkare och säljer allt från storskaliga målningar till textilier och moderiktiga kläder. Det finns också ett medföljande kulturliv med underhållning i form av gatumusikanter och clowner.

Men om du vill se Tel Avivs kreativa scen i aktion är det bara att vandra längs gatorna. Arkitektur utgör en stor del av stadens historia och du hittar en stor mängd byggnader i Bauhausstil runt om i staden. Om du beger dig till HaYarkon Street så kanske du glömmer att du är i Israel för ett ögonblick när du är hälsas av vad som ser ut som en gaudibyggnad. Den ritades i själva verket av Leon Geneva, men påminner starkt om några av Gaudis mästerverk i Barcelona.

Det finns också en rejäl dos gatukonst i Tel Aviv, med massor av stora, färgglada målningar som dekorerar väggarna. Israels mest kända muralist, Rami Meiri, har skapat ett antal verk runtom i staden och alla är lätta att upptäcka.

Semesterlägenheter i Tel Aviv

Det ökande intresset för Tel Aviv ur turistperspektiv har lett till att staden fått allt fler alternativ när det kommer till boende. Runt om i denna livliga stad och jämte dess kulturella attraktioner och härliga nattliv finns det gott om semesterlägenheter i Tel Aviv som passar alla smaker. Från lyxiga hotell som ger dig en smak av stadens opulenta charm och trendiga vandrarhem som attraherar yngre och lättsinniga personer till stora lägenheter och intima gästhus som erbjuder dig en mer folknära upplevelse – Tel Aviv har något för alla.

Parker, hamnar och promenadstråk – Se och göra i Tel Aviv

Även om Tel Aviv är känt för sin partyscen finns det fortfarande gott om kulturella sevärdheter att hålla sig sysselsatt med tills mörkret faller. Vår samling av lägenheter i Tel Aviv är utspridda över hela staden, så oavsett var du bor kommer du ha nära till ett stort utbud av aktiviteter och attraktioner.

Resa till Tel Aviv och ta dig in till staden

Att ta sig till våra lägenheter i Tel Aviv från flygplatsen är verkligen lätt tack vare de effektiva och regelbundna kollektivtrafiksystemen i staden. Tel Aviv betjänas av Ben-Gurion-flygplatsen, som ligger 22 km sydväst om staden, och det finns en rad alternativ för att ta sig från flygplatsen in till stan. Det finns buss och tåg som avgår strax utanför terminalerna och tar dig till olika knutpunkter över i hela staden. Du kan också hyra en bil eller hoppa in i en taxi och ta dig direkt till din dörr.

Prenumerera på våra erbjudanden
Största resmålen