Lägenheter i Turin

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

11

Lägenheter i Turin

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Turin, Italien har fått betyget 4.1 av 5 och betyget grundas på 12 kommentarer. Boka din lägenhet från 68US$/natt.

Lägenheter i Turin – Billiga Semesterboenden

Turin är ett hopkok av storslagna boulevarder och vindlande gränder, imponerande art noveau-arkitektur och en elegant, rik historia som genomsyrar varje hörn. En gång i tiden var denna karaktäristiska stad Italiens huvudstad, och idag förblir den en port till det förflutna som blandas med en livlig portion av nytt. I och med Vinter-OS 2006 genomgick Turin en ansiktslyftning, och staden lätt sig villigt dras in i nutiden. Du kommer nu hitta en eklektisk meny av mysiga kaféer, livliga barer, renoverade museer och en helt ny syn på mat. Det är mat som Turin gör bäst, och här serveras fat av italienska favoriter bland ett urval av internationella, experimentella smaker. Det var faktiskt i Turin som man först uppfann den kommersiella, hårda chokladen – vad finns att inte gilla med det? Upptäck det verkliga Turin med vårt urval av prisvärda semesterlägenheter och boutiquevåningar. Våra lägenheter i Turin ger dig chansen att leva som en lokalbo och verkligen bli en del av det italienska livet.

Torn, Helig Svepning och Museum – Se och göra i Turin

Bläddra bland våra lägenheter i Turin som är belägna runtom i hela staden – inklusive i närheten av de stora attraktionerna som listas ovan.

Lägenheter i Turin – Semesterlägenheter i Turin

Semesterlägenheter i Turin

Den italienska charmen i Turin är synlig enda ner till smågatorna och kan upplevas runt varje hörn. Den sträcker sig även till utbudet av semesterlägenheter i Turin där man visar upp traditionella, italienska nyanser tillsammans med en stor dos lyx. Storslagna hotell ligger utspridda längs med trädkantande boulevarder medan livliga vandrarhem bjuder på tillbakalutad atmosfär och semesterlägenheter låter besökare få chansen att upptäcka allt som staden har att erbjuda helt på sina egna villkor. Oavsett vad din budget är finns det en plats för dig att bo på i Turin eftersom du hittar både billiga boendealternativ och opulenta designerboenden.

Turins Romarkvarter – Platsen för Festande

På senare år har Turin genomgått en ansiktslyftning. Historiens vindar blåser fortfarande längs stadens boulevarder och rustika gator, men idag finns även ett färgglatt urval av moderna barer, restauranger och kaféer som kompletterar detta.

Den mest påtagliga förändringen kan hittas i det Romerska Kvarteret, som en gång i tiden ansågs vara en av de farligaste delarna av staden. Nu visar det dock upp en helt annan historia. Istället för fallfärdiga hus och illa åtgångna gator så hittar du en uppsjö av hipster-pubar, trendiga vinbarer och en livlig atmosfär som flödar långt in på småtimmarna. De vindlande, smala gatorna i det Romerska Kvarteret är perfekta kulisser för det italienska nattlivet, så slå dig ner och ta en drink på någon av de många barerna.

Efter en rolig kväll ute ska du se till att återvända till en av våra lägenheter i Turin för att få lite behövlig vila.

Magi och Vidskepelse – Den Andra Sidan av Turin

I Turin huserar inte bara en historia fylld med kungar, drottningar och slott, det finns faktiskt ett väldigt spirituellt element i staden som inte många turister känner till.

Till att börja med finns det vidskepelser angående Piazza Statuto, som står nära stationen Porta Susa. Förr i tiden genomfördes avrättningar vid detta torg, och det tros nu vara del av en svart magi-triangel som kopplar samman staden med London och San Fransisco. Legenden säger att satanistiska ritualer fortfarande genomförs här runt den lilla obelisken, trots det faktum att obelisken inte uppfördes för särskilt länge sedan och säkerligen inte bevittnade många av de avrättningar som kan ha genomförts här.

Sedan har vi den så kallade "vita energin" som möter den "svarta energin" från Piazzo Statuto vid portarna till Palazza Reale. Den berömda Turinsvepningen finns i en närliggande kyrka, men brukade visas upp på just denna plats, som tusentals pilgrimer tog sig till på väg till Rom. Oavsett om du tror på svart magi eller Turins spirituella värld så kommer du säkerligen ha en intressant vistelse när du går till botten med de myter och legender som staden gömmer.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra