Lägenheter i Valencia

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

3

Lägenheter i Valencia

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Estadio de Mestalla 2 Lägenheter
Lonja de la Seda 2 Lägenheter
Mercado Central 2 Lägenheter

Lägenheter i Valencia – Mysigt Stadsboende

Valencia är den tredje största staden i Spanien och breder ut sig längsmed den östra kusten där den erbjuder en allsidig kulturscen med Medelhavet som kuliss. Staden är känd som paellans hem och har mycket att erbjuda matentusiaster med sitt gigantiska urval av traditionella, spanska restauranger såväl som nouveau-restauranger. Valencia är även hem till en livlig konst- och kulturscen, med gator om kantas av morisk arkitektur, en handfull klassiska museer och ett stort, snirkligt gammelkvarter fyllt med krimskramsbutiker och gulliga kaféer. Det finns även ett stort utbud av modern konst i form av ett flertal högteknologiska, new age-byggnader, så väl som ett livligt nattliv som verkligen skiner efter mörkrets infall. Utforska allt vad staden har att erbjuda och mer från en av våra mysiga lägenheter i Valencia. Med ett stort utbud av boutique-uthyrningar och billiga våningar så har vi den perfekta platsen för dig att bo på under din resa.

Sci-Fi-Arkitektur Möter Gammal Kultur – Saker att göra i Valencia

Upptäck alla dessa populära platser och mer från en av våra behagliga lägenheter i Valencia som ligger i och runt stadens kärna.

Semesterlägenheter i Valencia

Valencia är en stad med två sidor. Å ena sidan har vi en traditionell spansk stad som kretsar kring kultur och arv, å andra sidan ett stilrent vetenskaps- och konstcenter som konstant strävar efter att röra sig framåt. Dessa två sidor reflekteras i utbudet av semesterlägenheter i Valencia, som inkluderar ett urval av storslagna hotell med moderna bekvämligheter såväl som rustika och charmerande gästhus och vandrarhem som har typiskt spansk atmosfär. På andra håll hittar vi strandnära lägenheter med fantastisk utsikt över havet samt billiga enrummare i stadskärnan som ger dig en lokal upplevelse.

Lägenheter i Valencia - Semesterlägenheter i Valencia

Naturpromenader och Paellamiddagar – Det Lokala Livet

Valencia är ett nav för modern design och gammal, spansk kultur, och det finns massor av saker att göra under turismradarn. Börja med att utforska Turias Trädgårdar som ligger tvärs över den sjunkna flodbädden. Det vackert gröna sträcker sig utmed hela stadens längd och väver en livlig och naturlig miljö genom stadskärnans aktiva liv. Här kan du cykla eller promenera genom färgglada omgivningar, ta en picknick och spendera en eftermiddag i grönskan, eller vara aktiv på sportfälten.

För en kulturell eftermiddag så kan du promenera genom stadens gamla kvarter och upptäckta lite av den imponerande gatukonst som pryder väggarna. Från stora och lekfulla väggmålningar till mindre och politiskt drivna verk – det finns ett nytt objekt bakom varje hörn.

Till sist så måste du utforska den kulinariska scenen som en lokalbo. Staden är berömd för sin paella och du kan vanligtvis prova ett utsökt recept på någon av de utspridda restaurangerna. I urminnes tider så mättes rikedom i vilket typ av kött du hade i din paella. I dagsläget så kan du i stort sett få vilket kött som helst, inklusive kyckling, anka, räkor och biff.

Våra lägenheter i Valencia erbjuder dig en utmärkt port till det förflutna och tillhandahåller en perfekt bas för att uforska alla stadens spännande aspekter från.

Valencia via Flygplatsen – Att ta sig till Stadskärnan

Valencias flygplats ligger 8km från stadskärnan och det finns ett antal transportalternativ för att ta sig in till staden. Först och främst så finns stadens snabba, pålitliga och billiga tunnelbana som har två linjer som kör till olika delar av stadskärnan. Alternativt så finns det en direkt flygbuss som tar passagerare från flygplatsen till diverse platser runtom i staden. Bussarna avgår var 20:e minut under hela dagen och är ett utmärkt sätt att se några av sevärdheterna på väg in.

Det finns även en hektisk taxikö utanför terminalerna varifrån man kan åka till vilken destination man vill i stadskärnan. Priserna är billiga och resan är snabb.

Många besökare anländer även till Valencia via andra spanska städer och grannläder på det effektiva och gränsöverskridande tåget.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra