Lägenheter i Venedig

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

85

Lägenheter i Venedig

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Ponte di Rialto 56 Lägenheter
Piazza San Marco 46 Lägenheter
L'arsenale 31 Lägenheter
Casinò di Venezia 30 Lägenheter
Gallerie dell'Accademia 26 Lägenheter
Piazzale Roma 12 Lägenheter
Ponte dei Sospiri 4 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Venedig, Italien har fått betyget 4.3 av 5 och betyget grundas på 604 kommentarer. Boka din lägenhet från 109US$/natt.

Lägenheter i Venedig – Bäst Uthyrning för Semestern

Ta ett steg tillbaka i tiden bland de snirklande kanalerna och smala gatorna i Venedig. Titta in i aromatiska bagerier, krimskramsbutiker fyllda med detaljrika masker, och intima barer som serverar italienska specialiteter. Staden surrar med en genomarbetad charm som har anor tillbaka till dagarna av aristokratisk elit och konstnärer av världsklass, och du kan ta dig nedför komplicerade nätverk av kanaler på en klassisk gondoltur och beundra den utsmyckade arkitekturen samt de små fickorna av kultur som ger staden sin karaktär. Vilken historia du än vill nysta upp så har vi ett stort utbud av lägenheter i Venedig som du kan välja bland, oavsett om du är intresserad av stora våningar med kanalutsikt, korttidshyrning vid kullerstensgatorna i gamla stan eller boutique-lägenheter som står sida vid sida med kunglig arkitektur. Ta en titt i vårt utbud av boenden i Venedig för att hitta den perfekta platsen att bo på.

Broar och Basilikor - Saker att göra i Venedig

För budgetlägenheter i Venedig så ska du ta en titt i vårt urval av studiolägenheter och uthyrningar runtom i staden, vilka inkluderar många alternativ på platserna som listas ovan.

Lägenheter i Venedig - Semesterlägenheter i Venedig

Unika Hantverksaktiviteter i Venedig

Utöver de huvudsakliga turistattraktionerna i Venedig så finns det stora mängder aktiviteter som du bara upplever en gång i livet, från att delta i genomarbetade maskeradbaler vid en av Palazzorna till att lära sig hur man lagar mat med en erfaren, italiensk kock. Konst- och kulturälskare kommer också vara i sitt esse med resor till de närliggande öarna Burano och Murano, där man kan lära sig om den lokala glasblåsningskonsten.

Anländ till Venedig i Stil

Venedig betjänas huvudsakligen av flygplatsen Marco Polo som ligger 12km utanför Venedig, men även den mindre flygplatsen San Giuseppe finns tillgänglig 30km från stadskärnan och betjänar ofta budgetflygbolag.

Båda flygplatserna tillhandahåller goda förbindelser med Venedigs kärna, med regelbundna, pålitliga bussar som sammankopplar Piazzale Romas busstation med Mestre. Det finns även en snabb färja från flygplatsen Marco Polo till hjärtat av Venedig.

Eftersom den omges av vatten så nås Venedig ofta med båt, och det finns regelbundna färjor som seglar från omkringliggande länder, så som Grekland, Kroatien och Slovenien.

Vaporettos och Gondoler – Hur du Tar dig Runt i Venedig

Venedig är en mycket unik stad eftersom den har väldigt få landgående fordon. Det huvudsakliga transportmedlet för att ta sig runt staden är vaporetto, eller vattentaxi, som smidigt tar sig runt på kanalerna. Det finns ett antal linjer, rutter och hållplatser runtom i staden som alla sammankopplar de mest populära platserna, så väl som öarna som ligger längre ut.

För en mer klassisk transportform så kan man ta en gondoltur, vilket kommer ge dig en mycket mer intim upplevelse, som dock kommer till ett högre pris än andra alternativ.

Majoriteten av sevärdheterna i Venedig ligger inom gångavstånd från varandra, så det är starkt rekommenderat att promenera på gatorna med dina egna ben – ett utmärkt sätt att uppleva gömda guldkorn och verkligen lära känna denna uråldriga stad.

Lev som en lokalbo i det mindre kända Venedig

Att utforska Venedig som en lokalbo innefattar att tappa bort sig i labyrinten av gator och titta in i gulliga kuriosabutiker och intima barer. Ta dig till Quattro Fontane på en tisdag för den lokala marknaden som säljer en uppsjö av produkter, från kläder och skor till mat och hushållsartiklar; vandra genom mindre kända kvarter, så som Canneregio och Castello, där barn lekar i parker och äldre venedigbor sitter och skvallrar; eller varför inte besöka Rialtomarknaden innan folkmassorna strömmar dit för att köpa den bästa fisken och fräscha grönsaker?

Om du vill bo som en lokalbo i Venedig så ska du boka en av våra boutique-lägenheter som ligger i de mindre välkända delarna av staden.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra