Lägenheter i Verona

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

6

Lägenheter i Verona

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Lägenheter i Verona – Billiga Semesterboenden

Verona är känd som platsen där Romeo och Julia utspelar sig, och det var inte utan anledning som Shakespeare placerade sitt tragiska kärlekspar i denna romantiska och uråldriga stad. Verona har en både rik och lång historia som spänner över tusentals år till en tid när staden var ett av de viktigaste handelsnaven i världen och var full av grandiosa byggnader. Idag är dessa storslagna byggnationer en påminnelse om det förflutna. De uråldriga portarna, den storslagna romerska arenan samt forumet är populära attraktioner som tillhandahåller en bild av Veronas tidslinje. Utöver att husera en stark, historisk berättelse är Verona dessutom väl anpassat till 2000-talet. Trots att staden kanske inte är lika modern som andra italienska städer så är den fortfarande hem åt en livlig atmosfär, fylld av förstklassiga restauranger, designerbarer och mysiga kaféer. Blandningen av gammalt och nytt är en av stadens största attraktioner, och våra lägenheter i Verona kommer ge dig möjlighet att göra djupdykningar i och verkligen utforska staden.

Lägenheter i Verona – Semesterlägenheter i Verona

Att Utforska Veronas Distrikt

Precis som andra större städer i Italien består Verona av en samling distrikt, där varje erbjuder sin egen personlighet och uppsättning attraktioner.

Det Historiska Distriktet är det mest populära. Det ligger i hjärtat av staden och lägger fokus vid Veronas uråldriga historia genom att tämja berättelserna som vävt in och ut genom gatorna i tusentals år. En gång i tiden låg det Historiska Distriktet gömt bakom en romersk mur, men idag är det hem åt ett urval av renässanskyrkor, livliga piazzas och färggranna palats.

Det Moderna Distriktet erbjuder en slående kontrast till det historiska. Det ligger i den södra delen av staden och domineras av den romerska arenan, men är även hem åt hotell, restauranger och konstgallerier.

Folk som gillar Romeo och Julia kommer gilla det Högra Bankdistriktet, som är mest känt för sin roll i Shakespeares tragedi. Här låg Julias hus, och idag kan du hitta andra framstående attraktioner, inklusive arenan och en samling barockkyrkor.

Avslutningsvis så har vid det Vänstra Bankdistriktet, som ofta kallas Veronetta. Detta distrikt ligger i den norra delen av staden och är hem åt den berömda Teatro Romano, som flankeras av den bördiga grönskan på San Piertrokullen. Detta område är främst ett bostadsområde, och det tillhandahåller perfekta miljöer för att ta en promenad på eftermiddagen tack vare dess smala, snirklande vägar och lokala barer.

Semesterlägenheter i Verona

Kulturella Verona är en tillflyktsrot för älskare av historia och litteratur, men erbjuder även ett stort urval av boendealternativ. Inne i denna vackra, traditionella, italienska stad kommer du välkomnas av utsmyckade hotell som bjuder på utsökt dekor och fantastisk service såväl som livliga vandrarhem som ger dig en inblick i stadens ungdomliga sida. Utbudet av semesterlägenheter i Verona inkluderar även en samling högklassiga våningar som man kan hyra och som erbjuder en tillbakalutad semesteratmosfär mitt i händelsernas centrum. För en mer traditionell upplevelse kan du checka in på ett av de autentiska gästhusen och bo som en lokalbo under din vistelse.

Piazzas och Palats - Saker att Göra i Verona

Ta en titt på vår samling av lägenheter i Verona som är välplacerade runt om i staden. Många kan hittas nära eller inom gångavstånd till de stora attraktionerna, vilket placerar dig mitt i händelsernas centrum.

Att Anlända i Verona – Att ta sig till Stadskärnan

Verona betjänas av Aeroporo di Verona Valerio Catulla som ligger runt tolv kilometer söder om staden. Det är en internationell flygplats som kan vara väldigt vältrafikerad, men det finns effektiva tjänster som kan ta dig till stadskärnan och våra lägenheter snabbt. Flygbussen Aerobus går mellan flygplatsterminalerna och stationen Verona Porta Nuova och avgår var 20:e minut. Det tar runt 15 minuter att nå stadskärnan, och detta är det billigaste sättet att ta sig in till stan. Alternativt kan du hoppa in i en taxi vid flygplatsterminalerna, vilket kommer ta dig direkt till din slutdestination men även kosta avsevärt mer än busstjänsten.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra