Lägenheter i Zagreb

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

17

Lägenheter i Zagreb

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Zagreb, Kroatien har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 36 kommentarer. Boka din lägenhet från 35US$/natt.

Lägenheter i Zagreb – Budgetboenden

Zagreb har verkligen blivit något speciellt under de senaste åren och erbjuder idag en eklektisk innerstadskänsla som attraherar besökare av alla dess slag. Den avslappnade atmosfären uppmuntrar till dagar som spenderas gående på de pittoreska vägarna eller med att sörpla kaffe i autentiska kaféer, hoppa in och ut ur roliga museer och njuta av den stora kulturscen som dominerar staden. Bland frodande arkitektur, ett rikt gastronomiskt landskap och en uppsjö av konst- och kulturattraktioner är Zagreb en stad för de som verkligen gillar det finare som livet har att erbjuda. Men här finns även en mer grovhuggen tätortsscen som är fylld med kreativa ungdomar och mysiga ställen att hänga på. Nattlivet är precis lika bra som i andra europeiska storstäder och erbjuder allt från stora, livliga nattklubbar och trendiga barer till en uppsjö av underjordiska hipster-pubar. Lär känna de olika sidorna av staden med en av våra lägenheter i Zagreb. Vi har ett mysigt urval av fina enrumslägenheter och boutiquevåningar runtom i hela staden.

Olika Typer av Museer och Mysiga Torg – Saker att göra i Zagreb

Vårt urval av lägenheter i Zagreb spänner över alla ovanstående områden, vilket ger dig enkel åtkomst till alla de största attraktionerna i staden.

Botanisera vid Zagrebs Jordbruksmarknad

Jordbruksmarknader är en populär tradition i Zagreb med anor tillbaka till sent 1800-tal. Idag finns det ett flertal marknader utspridda i staden som erbjuder en titt in i det lokala livet och det autentiska köket. I stort sett alla av Zagrebs stadsdelar har en jordbruksmarknad där du kan absorbera en livlig värld fylld med färg, ljud och aromatiska dofter.

Ta dig till Dolacmarknaden – den mest populära i staden. Den anordnas bakom det huvudsakliga torget i Zagrebs centrum och breder ut sig på två våningar där den erbjuder en uppsjö av spännande stånd. På toppvåningen finns det en marknad som är öppen mot himlen där man säljer allt från souvenirer och kläder till fisk och snabbmat. Om du känner dig smått hungrig kan du på toppvåningen även besöka ett antal barer och restauranger för att slappna av och absorbera atmosfären. På undervåningen kan du hitta slaktare, bagerier och andra butiker för speciella livsmedel.

Britanac är en annan populär marknad som erbjuder en något mer intim känsla än Dolac. Det ligger i mitten av ett rustikt torg och säljer alla möjliga produkter – från färsk frukt och grönsaker till antikviteter och hushållsföremål.

Köp lite utsökta ingredienser och ta dig tillbaka till en av våra lägenheter i Zagreb för att laga något riktigt gott.

Den Naturliga Sidan av Zagreb

Trots att det är en hektisk storstad så har Zagreb även ett urval av gröna platser som passar perfekt för att ta det lugnt och slappna av på. I stadskärnan finns ett U-format område som är känt som Lenucis hästsko. Längs med denna rutt finns det ett antal mysiga parker med lummig grönska och lugn atmosfär.

Staden huserar även ett par skogar. Du kan hitta ett antal av dessa i de nordliga stadsdelarna, såsom Tuskanac och Dubravkin, som du kan nå både snabbt och enkelt från stadskärnans huvudsakliga torg.

Lägenheter i Zagreb – Semesterlägenheter i Wien

Semesterlägenheter i Wien

Wien är en storslagen stad med massor av imponerande art nouveau-byggnader och stora kulturfästningar. Utbudet av semesterlägenheter i Wien hämtar inspiration från stadens kungliga atmosfär och erbjuder en meny av boutiquehotell inuti gigantiska historiska byggnader med opulent dekor och lyxiga bekvämligheter. Detta är dock inte det enda som Wien har att erbjuda när det kommer till semesterlägenheter. Det finns även gott om stilrena vandrarhem för att hålla jämna steg med den växande trenden med unga besökare och även unika hyreslägenheter som tillhandahåller ett fantastiskt sett att utforska allt som staden har att erbjuda.

Att ta sig till Zagreb från flygplatsen

Zagrebs flygplats Pleso ligger endast tolv kilometer från stadskärnan, vilket gör det mycket enkelt och snabbt att ta sig till staden. Det finns ett flertal transportalternativ, men det enklaste är utan tvekan den lokala busstjänsten som regelbundet kör från flygplatsen till huvudstationen i stadens centrum. Från denna busstation kan du även resa till diverse andra städer runtom i Kroatien, så väl som destinationer i grannländer.

Alternativt kan du helt enkelt hoppa in i en taxi vid flygplatsen (strax utanför terminalerna), Priserna är relativt låga och resan brukar gå snabbt, men tiden kan variera en aning beroende på trafikläget.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra