Lägenheter i Big Ben

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

0

Lägenheter i Big Ben

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Kontrollera att du har angett alla sökvillkor på rätt sätt

Saker att göra

Intressepunkter  

Tower Bridge 1 Lägenhet
Tate Modern 1 Lägenhet

Lägenheter nära Big Ben: En Oförglömlig Vistelse i London

London är rockens och modets huvudstad. Det är ett otroligt historiskt centrum, hem för brittiska kungligheter, det viktigaste finansiella centret i Europa och mycket mera. Det är en stad som alla resenärer borde känna till av någon av dessa många anledningar. I centrum av Englands huvudstad ståtar den mest emblematiska byggnaden i staden: Big Ben. Detta är smeknamnet på klocktornet i Palace of Westminster. Detta namn hänvisade ursprungligen endast till huvudklockan, som väger mer än 13 ton och är nästan tre meter i diameter. Tornet är designat i neogotisk stil och färdigställdes 1859 och finns på Unescos världsarvslista. Dess fyrsidiga klocka är den största i sitt slag, och det är det tredje högsta klocktornet i världen. Det är över 150 år gammalt. Tornet är under renovering sedan augusti 2017. Turister kan ta en hiss upp till högsta punkten av byggnaden. Inte bara för skönheten och betydelsen av denna byggnad, utan också för närheten till de flesta av Londons främsta sevärdheter, tveka inte att hyra en av våra lägenheter nära Big Ben för att njuta till fullo av din vistelse i denna stad.

Lägenheter nära Big Ben - Sevärdheter nära Big Ben

Boende nära Big Ben

London är en av de största och mest turistiska städerna i världen. Staden kombinerar kultur, nattliv, finans, rock and roll, historien om den brittiska kronan och mycket mer. Som ett stadscentrum, så aktivt och attraktivt för besökare från hela världen, erbjuder London alla typer av boende: lyxhotell, vandrarhem, pensionat med mera. Men det bästa alternativet för att njuta av denna klassiska och moderna stad är att hyra en lägenhet. Det idealiska området är hjärtat av den här stora staden: nära Big Ben. Vi erbjuder ett brett utbud av lägenheter av alla slag. Välj den som bäst passar dina behov. Vi har helt möblerade och fullt utrustade studioboenden och lägenheter så att du kan njuta av staden i din egen takt.

Sevärdheter nära Big Ben

Hur man tar sig till Big Ben

Det finns flera viktiga flygplatser i London. Från den största flygplatsen - Heathrow tar du tunnelbanan mot Arnos Grove och byter vid Earl's Court, där du tar District Line mot Upminster och går av vid Westminster. Denna resa tar ungefär en timme. Ett annat alternativ från Heathrow är att ta Heathrow Express-tåget, vilket är lite dyrare än tunnelbanan, men snabbare. När du anländer till Paddington Station tar du tunnelbanan (Circle Line i riktning mot Victoria) och går av vid Westminster. Från London City Airport kan du ta DLR-tåget mot Bank och gå av vid Canning Town, där du tar tunnelbanan (Jubilee Line mot Stanmore) och går av vid Westminster. Från Gatwick Airport kan du ta Gatwick Express-tåget, vilket kommer att släppa av dig vid Victoria Station (varifrån du kan ta tunnelbanan), eller Southern eller Thameslink lines (båda går till London Bridge, varifrån du tar tunnelbanan). Från Luton Airport tar du Thameslinktåget till West Hampstead Station, där du kan ta tunnelbanan.

Å andra sidan, om du kommer till staden med tåg, är det mycket troligt att du kommer till King's Cross Station. Därifrån kan du ta olika tunnelbanekombinationer. Den snabbaste är att ta Victoria Line mot Brixton, gå av vid Green Park och ta Jubilee Line mot West Ham och gå av vid Westminster.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra