Lägenheter i Ciudad de las Artes y las Ciencias

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

0

Lägenheter i Ciudad de las Artes y las Ciencias

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Kontrollera att du har angett alla sökvillkor på rätt sätt

Saker att göra

Intressepunkter  

Estadio de Mestalla 2 Lägenheter
Lonja de la Seda 2 Lägenheter
Mercado Central 2 Lägenheter

Lägenheter nära Ciutat de les Arts i les Ciències: det perfekta läget i Valencia

Valencia är Spaniens tredje största stad, och en av städerna med flest turister i landet. Valencia ligger vid floden Turias stränder, och har ett mycket viktigt historiskt centrum och många konstnärliga och natursköna platser.

Bland de ikoniska monumenten i denna stad hittar du dess katedral, den berömda "Miguelete", Lonja de la Seda och Museo de Bellas Artes de Valencia, men det finns ett som står ut: Ciutat de les Arts i les Ciències.

Detta monumentala arkitektoniska komplex, kallat Ciutat de les Arts i les Ciències på katalanska, öppnades för två decennier sedan, 1998. Det ligger i sydöstra delen av staden, i området Turia Gardens. Idag är det en av de valencianska attraktionerna som drar flest turister, på grund av dess arkitektoniska utseende och de många aktiviteter som äger rum i komplexet. Tanken med detta konceptuella utrymme är att integrera konst, teknik, naturvetenskap och natur med aktiviteter för alla slags människor i alla åldrar. Det har ett interaktivt vetenskapsmuseum, utställningsytor, ett konstmuseum, en projektionskupol, ett utrymme för sportevenemang och en stor botanisk promenad.

Lägenheter nära Ciutat de les Arts i les Ciències - Se och göra på Ciutat de les Arts i les Ciències

Boende nära Ciutat de les Arts i les Ciències

Otvivelaktigt, på grund av det enorma utbudet och storleken, kan man inte besöka Ciutat de les Arts i les Ciènes på bara en dag. Oavsett om du är i stan för affärer eller nöje, borde du definitivt spendera flera dagar i detta imponerande byggnadskomplex. Eftersom det är en stad och ett område med många besökare under året finns det ett brett utbud av hotell av alla de slag, från de enklaste till femstjärniga, liksom andra typer av boenden. Det bästa alternativet om du vill ha absolut integritet och oberoende är dock att hyra en av våra lägenheter nära Ciutat de les Arts i les Ciències. Vi har ett brett utbud som uppfyller dina behov. Vi har studioboenden såväl som lägenheter med flera rum. Om du reser med din familj har vi den perfekta lägenheten för dig. Kolla in vår katalog!

Se och göra på Ciutat de les Arts i les Ciències

Ta dig till Ciutat de les Arts i les Ciències

Ciutat de les Arts i les Ciències ligger i Valencias historiska centrum. Du kan enkelt nå komplexet till fots eller med cykel från centrum av staden genom trädgårdarna vid floden Turia. En stor och grön oas, som är stadens lunga. Busslinjerna som tar dig till komplexet är 1, 13, 14, 15, 19, 35, 95 och 40. Närmaste Metrovalencia-station är Alameda, som nås med linjerna 3 och 5.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra