Lägenheter i Museumsinsel

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

8

Lägenheter i Museumsinsel

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

O2 World 27 Lägenheter
Das Reichstagsgebäude 11 Lägenheter
Checkpoint Charlie 11 Lägenheter
Potsdamer Platz 5 Lägenheter
Fernsehturm 4 Lägenheter
Alexanderplatz 1 Lägenhet
Olympiastadion 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Museumsinsel, Berlin, Tyskland har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 221 kommentarer. Boka din lägenhet från 99US$/natt.

Lägenheter nära Museumsinsel i Berlin: Det perfekta valet för konstälskare

Museumsinsel i Berlin är ett paradis för alla dem som älskar konst, kultur och historia. Namnet betyder bokstavligen "Museeön", och refererar till en central ö i Mittedistriktet i den tyska huvudstaden, där ett av världens mest kända museeområden finns. Om du vill gå vilse bland de fantastiska arkitektoniska juvelerna och historiska guldkornen, med en unik utsikt över floden Spree, får du inte missa Museumsinsel. I mitten av 1800-talet öronmärkte kung Fredrik Vilhelm IV av Preussen detta centrala område i den tyska staden till konst och vetenskap, även om det en gång i tiden var ett bostadsområde. Sedan dess har flera museer etablerats i detta pittoreska område av staden som alla har imponerande byggnader. Dessutom omfattar Museumsinsel Lustgartenparken och Berlins katedral. Mångfalden av konstverk, historiska föremål och arkitektoniska element som du kan beskåda i denna del av Berlin är outtömlig; gammal arkitektur i Pergamonmuseet, arkeologiska föremål i Neues Museum, grekiska och romerska föremål i Altes Museum, målningar fram till 1800-talet i Bodemuseum och 1800-talsmålningar i Alte Nationalgalerie. Av dessa anledningar upptog Unesco Museumsinselkomplexet på sin världsarvslista 1999.

Lägenheter nära Museumsinsel i Berlin - Museer på Museumsinsel i Berlin

Boende nära Museumsinsel i Berlin

Berlin är en stor, kosmopolitisk, aktiv och mångsidig stad som du kommer att älska oavsett om du är en energisk nattlivsälskare eller passionerad av 1900-talshistoria med Berlinmuren och det kalla kriget. Med nästan tre och en halv miljon invånare är det obestridligt att Berlin har ett eget liv. Dessutom besöker miljontals turister staden varje år, för dess hektiska ekonomiska och politiska liv, turistattraktioner, festivaler, historiska intresse och ett bra kulturellt utbud. Denna huvudstad erbjuder alla slags aktiviteter och landskap. Därför hittar du ett mycket varierat utbud av boende i staden: moderna vandrarhem för ungdomar som vill festa, klassiska och lyxiga hotell som representerar stadens tradition och historia liksom billiga familjeägda B&B’s. Men utan tvekan tillhör våra lägenheter en av de boendeformer som har vuxit mest i popularitet under senare år och detta är det bästa alternativet för dem som föredrar en skräddarsydd vistelse. Vi har ett varierat utbud av lägenheter nära Museumsinsel i alla storlekar. Välj den mest lämpliga för dina behov och din budget. Du kommer att kunna njuta fullt ut av dina besök på de bästa museerna i Tyskland, samt ha absolut kontroll över ditt schema. Njut av lugn och avskildhet eller vadhelst du letar efter i den tyska huvudstaden.

Museer på Museumsinsel i Berlin

Hur man tar sig till Museumsinsel

Museumsinsel ligger i centrala Berlin, så det är mycket lätt att ta sig dit. Berlin är en stad med mycket god kollektivtrafik, med ett brett utbud av bussar, spårvagnar, pendeltåg och tunnelbana, förutom den klassiska turisttransporten. Du kan ta dig dit med kollektivtrafik från Berlins största flygplatser. Från Tegel tar det cirka 40 minuter med buss som går var sjätte minut. Ditt stopp är SpandauerStraße / Marienkirche och därifrån får du gå ca fem minuter. Från Schönefeld flygplats tar du spårvagn (linje S9) till Alexanderplatz och går 10 minuter. Från centralstationen kan du ta antingen buss (linje 147), spårvagn (linjerna S3, S5, S7 och S9) eller tunnelbana (linje M5).

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra