Lägenheter i Parque Güell

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

2

Lägenheter i Parque Güell

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Fira de Barcelona 20 Lägenheter
Palau Sant Jordi 18 Lägenheter
Las Ramblas 11 Lägenheter
Camp Nou 10 Lägenheter
Casa Batlló 9 Lägenheter
Platja del Bogatell 8 Lägenheter
Sagrada Familia 7 Lägenheter
Plaza Real 4 Lägenheter
La Boqueria 1 Lägenhet
Puerto Olímpico 1 Lägenhet

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Parque Güell, Barcelona, Spanien har fått betyget 4.2 av 5 och betyget grundas på 4 kommentarer. Boka din lägenhet från 128US$/natt.

Lägenheter nära Güell-parken i Barcelona: boende i bästa läget

Güell-parken är utan tvekan Barcelonas mest symboliska grönområde. Här förenas naturen och den katalanska konstnären Antoni Gaudís arkitektoniska skapelser till en unik komposition i världen. Parken ligger i stadsdelen El Carmelo (El Carmel på katalanska), på högsta delen av kullen, i Barcelona. Efter att ha gått uppför de branta trapporna når du det härliga komplexet.

Parken var en idé av Eusebi Güell, som tilldelade dess design till den berömda modernistiska Gaudí, vars verk idag är en av Barcelonas främsta turistattraktioner. Parken anlades för mer än hundra år sedan, mellan 1900 och 1914, och den öppnades officiellt år 1926. Den betraktas som ett världsarv av UNESCO tillsammans med andra verk av den katalanska konstnären.

Föreningen av arkitektur med naturen är typisk för verk av Gaudí, som också hade utformat Sagrada Familia. Han hittade mycket av sin inspiration i naturens organiska element.

En av de delar som sticker ut i denna underbara park är mosaiken som kallas "draken" ("el drac" på katalanska). Den ligger vid ingången till parken och representerar en salamander med medelhavsfärger. De högsta punkterna i parken erbjuder perfekt utsikt över staden, där du kan se Sagrada Familia och alla de andra berömda byggnaderna i Barcelona.

Inne i parken kan du njuta av ett stort antal exotiska fåglar, växter och vrår som är speciellt utformade för att njuta av naturen.

Lägenheter nära Güell-parken i Barcelona - Ställen att besöka nära Güell-parken

Boende nära Güell-parken

Barcelona är en stad med många sevärdheter. Var och en av dess stadsdelar erbjuder unika aktiviteter för besökarna. Hyr en av våra lägenheter nära Güell-parken för att dra full nytta av det här naturområdet, designat av referensen av modern katalansk konst: Antoni Gaudí. I den kosmopolitiska staden Barcelona, den näst folkrikaste i Spanien och en av de mest turistiska städerna i Europa, finns ett brett och varierat utbud av boenden av alla slag. Det finns billiga vandrarhem och lyxhotell i alla delar av staden. Men om du vill få den autentiska katalanska upplevelsen kan en egen lägenhet låta dig få den integritet och det oberoende du letar efter. Only-Apartments har ett brett utbud av våningar, lägenheter och studioboenden nära Güell-parken. Efter en intensiv dag med utomhusvandring kommer din fullt utrustade lägenhet vara den perfekta tillflykten för en idealisk semester.

Ställen att besöka nära Güell-parken

I området runt Güell-parken finns det otaliga grönområden och historiska platser att besöka för att lära känna Kataloniens historia och den om Antoni Gaudí. Dessa är några av turistmålen nära Güell-parken:

Hur man tar sig till Güell-parken

Du kan komma till parken med tunnelbana, men närmaste station ligger ganska långt från parkens entré och på en mycket lägre höjd. Med den gröna linjen (L3) är de närmaste stationerna Lesseps eller Vallcarca. Från båda är det 15 minuters promenad. Från Lesseps rekommenderas ingången Sant Josep de la Muntanya, som har rulltrappor. Från Vallcarca kan du ta rulltrapparna vid Baixada de la Glòria för att nå ingången Sant Josep de la Muntanya. Du kan också använda turbussar eller stadsbussarna H26, 32 (från hållplatsen Travessera de Dalt plus 10 minuters promenad), 24 (Plaça Catalunya) eller 92 (Trelawny-Passeig Marítim). Entréavgiften till parkens monumentområde är €7,50 för vuxna och €5,25 för vuxna över 65 år och barn mellan 7 och 12 år. Barn upp till sex år behöver inte betala.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra