Lägenheter i Piazza Navona

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

251 lägenheter hittades
sortera efter:
Pris
Avstånd till centrum
Storlek
Popularitet
Betyg
Sovrum

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Piazza Navona, Rom, Italien har fått betyget 4 av 5 och betyget grundas på 815 kommentarer. Boka din lägenhet från 72US$/natt.

Lägenheter nära Piazza Navona: En oförglömlig vistelse i Rom

Rom är inte jämförbart med någon annan stad av många anledningar, men dess stora attraktion är dess enorma kulturella och arkeologiska arv. Det anses vara staden med den högsta koncentrationen av historiska och arkitektoniska tillgångar i världen. Dess inflytande som västvärldens huvudstad under lång tid är verkligen överväldigande, kulturellt, språkligt, socialt, filosofiskt och konstnärligt. Tack vare dess obestridliga framträdande i den europeiska historien kan de skatter som finns i Rom inte hittas någon annanstans. Bland de många turistattraktionerna i Rom är Piazza Navona en av de mest kända. Detta torg har flera gamla fontäner och monument, och det är en mötesplats för såväl lokalbefolkning som turister tack vare dess läge och karaktär.

Det ligger på platsen för Domitianus stadion - en arena under det första århundradet som hade kapacitet för cirka 30 000 åskådare, vars form fortfarande bevarats. I denna domitiska stadion brukade sportevenemang och andra viktiga event äga rum, varav minst en martyrdom. I norra delen av torget kan du fortfarande se några rester av vad som var den ursprungliga stadion, under gatunivå.

Omvandlingen av denna plats till ett torg kom till under inflytande av påven Innocentius X. Torget är unikt för att vara en stor öppen yta mitt i den livliga staden Rom. Fontana dei Quattro Fiumi (eller "De fyra flodernas fontän" på svenska) ligger i mitten. Fontänen representerar de längsta floderna på de fyra kontinenterna som européerna kände till vid den tidpunkt den restes: Ganges (i Asien), Nilen (i Afrika), Donau (i Europa) och Río de la Plata (i Amerika). Vid sidan av floderna kan en komplex representation av floran och faunan tillhörande dessa floder ses i fontänen. Förutom denna fontän finns det två andra på detta torg: Fontana di Nettuno och Fontana del Moro, båda designade av Giacomo della Porta. På Piazza Navona finns även kyrkan Sant'Agnese in Agone, Palazzo Pamphili och många monument.

Lägenheter nära Piazza Navona - Sevärdheter nära Piazza Navona

Beonde nära Piazza Navona

Tack vare dess monumentala rikedom, dess urbana skönhet, dess gastronomiska kultur och dess historiska värde, är Rom en av de mest besökta städerna i världen. Därför har staden ett stort antal boendealternativ för dess miljoner årliga besökare. I Rom kan du hitta högprofilerade hotell, pensionat, vandrarhem och bed and breakfasts. Alla dessa boendealternativ har sina för- och nackdelar: Vandrarhemmen är billigare, men rummen, badrummen och andra gemensamma utrymmen delas, förutom att de kan vara ganska livliga; hotellen har mer integritet, men du kommer att få anpassa dig till in- och utcheckningstider, frukost och städservice, och du kommer inte att ha matlagningsmöjligheter. Det bästa alternativet för dem som vill uppleva Rom som lokalinvånarna själva, med självständighet, integritet och möjligheten att laga en god pasta, är att hyra en lägenhet. På Only-apartments har vi många olika lägenheter i alla storlekar, samtliga fullt möblerade och utrustade, redo för din ankomst. Oavsett om det är ett studioboende för en ensam resenär eller ett par eller en flerrumslägenhet för en stor familj eller en grupp vänner, har vi vad du söker. Ett tips: Vi rekommenderar att du går till en lokal marknad och köper färska ingredienser. Om du vill äta hemma någon dag kan du använda köket i din lägenhet för att tillaga en god pasta i bästa italienska stil. Om du inte kan något recept, ta råd från någon på plats: italienarna älskar god mat och kommer att vägleda dig. En av de bästa delarna av staden ligger i området där Piazza Navona är beläget. Du kan nå flera av de viktigaste turistattraktionerna i den "eviga staden" till fots från din lägenhet. Hyr en av våra lägenheter nära Piazza Navona och dra full nytta av din vistelse i Rom.

Sevärdheter nära Piazza Navona

Hur man tar sig till Piazza Navona

Piazza Navona ligger centralt i Rom, vilket gör det enkelt att ta sig till från andra turistattraktioner, antingen till fots eller med kollektivtrafik. Ett stort antal busslinjer trafikerar Piazza Navona: 46, 62, 63, 64, 70, 81, 87, 116, 204, 280, 492, 628, 630, 780 och 916.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra