Lägenheter i Playa de La Malagueta

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

0

Lägenheter i Playa de La Malagueta

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Kontrollera att du har angett alla sökvillkor på rätt sätt

Saker att göra

Intressepunkter  

Lägenheter nära Playa de La Malagueta: bästa boendet i Malaga

Den gamla och vackra staden Malaga i Andalusien är den största kuststaden i södra delen av Spanien. Vid dess medelhavskust finns en vacker strand som är ett populärt tillhåll för såväl invånarna som turisterna i staden: Playa de La Malagueta, som ligger mellan hamnen i Malaga och Playa de La Caleta. Denna strand är inte bara en idealisk plats för avkoppling och utomhusaktiviteter; tack vare dess läge är den omgiven av historiska monument, museer, konstcenter och strandpromenader där du kan ta en drink och äta en bit mat med utsikt över Medelhavet.

Denna strand är 1200 meter lång och 45 meter bred och mottar ett konstant flöde av besökare, främst på grund av dess centrala läge. Förutom att njuta av havet och solen, kan du leka med dina barn på lekplatsen, hyra hängmattor eller parasoller, dricka några drinkar eller äta något vid något av dess många matstånd, och på sommaren kan du njuta av utomhusbio.

Om du ska tillbringa din semester i Malaga och du älskar stranden, solen och sanden, tveka inte att hyra en lägenhet nära Playa de La Malagueta.

Lägenheter nära Playa de La Malagueta - Se och göra nära Playa de La Malagueta

Boende nära Playa de La Malagueta

Efter en fullmatad dag på stranden med långa timmar i vattnet och under solen finns det inget bättre än att dra sig tillbaka till en intim och privat plats där du kan vila. Om det låter perfekt för dig, är det bästa alternativet för din vistelse i Malaga att hyra en lägenhet. På Only-Apartments har vi lägenheter i alla storlekar, stilar och prisklasser, så du kan välja just den som passar dina önskemål och behov... liksom din budget! Glöm de bullriga vandrarhemmen med delade utrymmen och rum eller hotell med små rum där du inte kan göra något annat än att sova. I din egen lägenhet kan du laga mat, slappna av och få den sanna upplevelsen av Malaga. Alla fastigheter vi erbjuder är fullt utrustade och möblerade. Du kommer att vara helt oberoende och kommer att kunna njuta av friheten och stillheten som din semester på medelhavskusten förtjänar. Tveka inte att kolla in vår katalog över lägenheter nära Playa de La Malagueta. Du kommer att hitta det perfekta boendet för din semester.

Se och göra nära Playa de La Malagueta

Ta dig till Playa de La Malagueta

Tack vare dess centrala läge i Malaga är det enkelt att ta sig till Playa de La Malagueta från olika delar av staden. Stranden kan nås via N-340-vägen med bil, och det är mycket lätt att komma dit med kollektivtrafik.

På María Zambrano tågstation hittar du ett stort antal taxibilar som tar dig till Malagueta-området på mindre än tio minuter. Annars kan du ta någon av busslinjerna 32, 33, 34 och 35. Från Malaga flygplats tar du buss A och resan tar ungefär en timme.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra