Lägenheter i Sagrada Familia

#OnlyBeFrom - känn dig som hemma på över 20.000 resmål

64

Lägenheter i Sagrada Familia

sortera efter:
Popularitet
Pris
Betyg
Avstånd till centrum
Storlek
Sovrum

Saker att göra

Intressepunkter  

Fira de Barcelona 81 Lägenheter
Palau Sant Jordi 68 Lägenheter
Las Ramblas 41 Lägenheter
Casa Batlló 39 Lägenheter
Platja del Bogatell 30 Lägenheter
La Pedrera 24 Lägenheter
Parque Güell 21 Lägenheter
La Boqueria 18 Lägenheter
Plaza Real 16 Lägenheter
Puerto Olímpico 7 Lägenheter

De senaste kommentarerna

Våra lagenheter i Sagrada Familia, Barcelona, Spanien har fått betyget 4 av 5 och betyget grundas på 64 kommentarer. Boka din lägenhet från 58US$/natt.

Lägenheter nära Sagrada Familia – Prisvärt boende

Basilikan Sagrada Familia i Barcelona är den katalanska arkitekten Antoni Gaudís mästerverk och Barcelonas stora landmärke. Byggandet av denna byggnad, som utstrålar symbolik, började 1882 när den första stenen lades på en tomt som täckte 12,800 kvadratmeter. Ett år senare tog Antoni Gaudí på sig projektet. När kryptan var klar och arbetet hade börjat på absiden utvecklade Gaudí ett förslag till en enorm nygotisk konstruktion som skulle ha fem skepp, tre ingångar och arton torn. Han gjorde det till ett av sina främsta mästerverk, och det skulle komma att bli vida känt, studerat och beundrat i arkitektkretsar över hela världen.

Gaudí hade en otrolig känsla för form och volym. Som den förespråkare av modernism han var skapade han sin egen stil genom att kombinera nygotisk stil med östinspirerade mönster och former som inspirerats av hans observation av naturen. Alla hans arbeten har influerats av hans observationer av naturliga strukturer samt av religion. Hans första viktiga arbete var Casa Vicens.

År 1915, efter en rad tragedier och ekonomiska problem, sökte Gaudí en tillflykt i sitt arbete och ägnade sig helt åt Sagrada Familia; detta till den punkt där han bodde på sitt kontor omgiven av kartor och modeller av vad som skulle komma att bli Sagrada Familia. År 1925 avslutade han det första tornet. Följande år miste han livet när han blev påkörd av en spårvagn.

Sagrada Familia var så viktigt för Gaudí att han lämnade detaljerade modeller av vart och ett av de skepp han planerade ifall han skulle dö. Basilikans 18 torn är indelade i följande grupper: tolv torn som representerar apostlarna och fyra som representerar evangelisterna. De återstående två representerar Jesus och jungfru Maria. De blyinfattade fönstren som för in ljus i byggnaden är också viktiga inslag.

Det tog mer än ett sekel att bygga den nuvarande Sagrada Familia eftersom modellerna av byggnaden skadades allvarligt under inbördeskriget. Ansträngningar har gjorts sedan dess för att rekonstruera mönstren, men de komplexa formerna i de bibliska scenerna som utformats av Gaudí gör detta svårt, och ett datorprogram som kan göra en projektion av kyrkans pelare har inte ännu utvecklats. Det uppskattas att Sagrada Familia kommer att slutföras under 2026.

Lägenheter nära Sagrada Familia uthyres från 20€

Semesterlägenheter nära Sagrada Familia

Området som omger den majestätiska basilikan Sagrada Familia ligger på avstånd från livet och rörelsen i staden. Här finns bostadsgator, och de lokala aktiviteterna samt det dagliga livet kretsar kring marknaden, kaféerna och de besökare som anländer från hela världen. Området har en nästan familjeorienterad atmosfär och det finns ett brett utbud av boenden. Det sträcker sig från exklusiva hotell intill basilikan till vällokaliserade mindre hotell vars bekvämlighetsnivåer varierar.

Om du vill ha stil, klass och bra priser, är det bästa alternativet att hyra en av våra semesterlägenheter nära Sagrada Familia. De ligger i bra lägen och är rymliga, ljusa, välutrustade och vackert inredda. De har också Wi-Fi och är lätta att ta sig till från andra platser; och bäst av allt kommer du få fullständig frihet i och med att du har din alldeles egen plats under din vistelse. Om du endast är ute efter en plats att sova och ta en dusch på är studioboenden och B&B:s rätt alternativ för dig. Ta en titt för att hitta vackra, välutrustade studioboenden med Wi-Fi och närhet till alla transportmedel. För yngre personer med lägre budget finns det även mycket prisvärda pensionat och vandrarhem i närheten. Som du ser finns det ett brett och varierat utbud av boendealternativ. Ta en titt i vårt sortiment av lägenheter nära Sagrada Familia och hyr den som passar dig bäst så att du får ut mest av din vistelse.

Sagrada Familia och närliggande sevärdheter

Förutom allt som nämns ovan kan du också hitta restauranger, barer och kaféer i området. Våra lägenheter nära Sagrada Familia är mycket populära och bör därför bokas långt i förväg. Så fundera inte för länge på saken då risken är stor att någon annan bokar din favorit före dig.

Hur man tar sig till Sagrada Familia

Barcelona - El Prat flygplats ligger 15 kilometer från stadens centrum. Du kan ta buss 46 till Plaza España, varifrån du kan fortsätta med taxi eller tunnelbana (linje 1) till stationen Universita. Där byter du till linje 2 och stiger av vid stationen Sagrada Famili. Alternativt kan du ta en taxi från din terminal. De erbjuder dock inte fasta priser.

Prenumerera på våra erbjudanden
Saker att göra